Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Вербални, управу си. Ево ревидиране верзије.
http://img830.imageshack.us/img830/7796/08082011389.jpg
da laki bila je, i ona je pala na konanove zavodnicke sposobnosti
Vito, ovo već jebe!
Edit:
Samo malo detalji da se dorade, isprave sitne greščice i malo prolepša i to je to lolo
Може то много боље, ово је баш на брзину.
Vito , ovako ćemo , kad ti uradiš neki lik dobaci ga kod mene na pvt i ja ga sredim u paintu jer i ja sam krenuo da crtam doppiu al' nam se stilovi jako razlikuju , tvoja je fascinantna sve uslove ispunjava ko da je neka riba sa neta , ne možemo crtati strip sa različitim likovima..
Хоћу ја да цртам О:
E, a šta mislite o ideji da strip bude sastavljen od likova koji su crtani različitim stilom, namerno, radi fore.
Osmisli se priča, nešto je poremetilo svetove i svi se izmešali, nastao haos kurac-palac, nešto tipa Kostić prestao da glumi moderatora, Džanki bacio pravu dojavu i tako te gluposti i svi se našli na nekom sjebanom svetu i biju se protiv sila zla, nešto na foru Bušidove priče, a mogla bi i ona sama da se koristi, doduše izmenjena malo, ako se on slaže.
Или: Џанки да дојаву да СтефанКостић преузима сајт, али га сви испрозивају. Костић некако банује мод тим и кајзена, и на пар аутора је остало да ослободе мод тим, украду магични кулен и искористе га да врате стари поредак.
Mogli bi da se bijemo protiv Čedinih zmajeva? lololol
Može, ali valjalo bi da likovi budu što različitiji, i jedan od njih da bude u South Park stilu obavezno lolo
A neka žena u Lejdi Gaga stilu. Mesnata. lololol
Ljudi o tome se brine fejzbukmanijak nije vaše da sastavljate scenario..
Elelm
Doppia on paper
http://img830.imageshack.us/img830/7796/08082011389.jpg
Doppia paint
http://img232.imageshack.us/img232/636/doppias.png
Glupo je ispala znam , ne mogu da pratim linije suviše su tanke sa Kaizenom je bilo mnogo lakše..
GOSPODAR KULENOVA ! ! !
Verbalni mi samo dajemo predloge.
Oću i ja da me neđe ima.
Što negde na netu ne pokušate da nadjete odgovarajuće likove pa ih malo preradite. Mislim da je tako lakše i brže.
edit: Verbalni mi samo dajemo predloge.
Јавио ми се јогурт и реко је да ће помоћи!
Ja zelim da mi vi mene kazete gde ima jeftina kavurma i cvarci jutros?
Ako bi ih našli na netu ne bi bili originalni , jer strip likove svi rade po potpuno istom šablonu , mi oćemo da nam budu različiti svi , na primer kada bih crtao tebe morao bih da nacrtam Dragojla sa nekim tvojim osobinama kako bi čitaoci mogli da te prepoznaju i pre nego što pročitaju da si to ti..
Evo sad i ja pričam s njim, kaže da se ne zanosite previše, bolje da bude kratko.