Starenje

1. peđo, ali si stalno nasmejan.
    mislim da je to to.
    :)

2. http://www.youtube.com/watch?v=IE2W3aZn18Y

Ко сад линкује верзију оних Хрвата, већа је лејмара од надуваних студената социологије.

3. burzume, matori, uvredio si me na više nivoa.

4. Pa pretpostavljam Kris da to ima više veze sa onim nestarenjem duhom... ovo ja Džimbu pokušah da objasnim sa fizičkog aspekta, pošto kontam da je na to mislio :)

5. Време је да пређеш на леву!

Болан је период одвикавања од десне, али преживећу.

Ne zna se da li manje starim fizički ili duhom... ko dečačić sam... jebeni Petar Pan.

Ко призна, пола му прашта, пола га части :)
    Није лоше бити млад духом, лоше је једино бити инфантилан. Бар ја тако мислим.

6. лоше је једино бити инфантилан

Doco, takav kompliment još ne dobih... šta znam, možda se ustručavali ljudi lololo

7. Pa pretpostavljam Kris da to ima više veze sa onim nestarenjem duhom... ovo ja Džimbu pokušah da objasnim sa fiozičkog aspekta, pošto kontam da je na to mislio :)

То, то.

Него, како планирате да проведете пензионерске дане? Ја већ испланирао сваки детаљ.

8. Ко сад линкује верзију оних Хрвата, већа је лејмара од надуваних студената социологије.

Ову?
    http://www.youtube.com/watch?v=sp4qQ-kkutE

9. Да пушим дрогу и идем на текме.

Едит: вероватно ми следује "запад".
    :))

10. Не ту ЛОЛе, та је одлична.

11. Урош

Да пушим дрогу и идем на текме.
    :))

Kakav potpis ide ovde :)

12. penzionerske dane?
    m.. biću kul kao umberto eko :)

13. Него, како планирате да проведете пензионерске дане? Ја већ испланирао сваки детаљ.

Ја чу да будем Змај од Шипова!

14. Joj, ja stvarno ne mogu sad da razmišljam o penzionerskim danima, izbedačim se najstrašnije. :))

15. Него, како планирате да проведете пензионерске дане?

Ја планирам да понесем решетку за роштиљ, камп приколицу, шатор, вреће за спавање, продам кућу, купим неку страћару тек да будем пријављен негде и адио маре.

16. Joj, ja stvarno ne mogu sad da razmišljam o penzionerskim danima, izbedačim se najstrašnije. :))

+1

17. Ko će uopšte, pemziju da dočeka?

18. Svoje penzionerske dane zamišljam kao poslednje scene filma (i knjige) "Ljubav u doba kolere".

19. Под један од свих њушки које су кењале на овој теми, ја не видим једну особу која ће на крају ту пензију и да заради.

20. Burzume, ja sam isplanirao da živim 100 godina, tako da ću je sigurno dočekati.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.