Starenje

1. Па ја имам 16 година и нисам има жиле док нисам почео да вежбам и радим са ћалетом са хилтијем. Џими те жиле дефинитивно имају везе са великим оптерећењем.

Две и по године вежбам, неки пут се баш оптеретим, па још не видех жиле на себи. А знам људе, ето мој брат нпр, који не вежбају, а имају жиле. Не кажем да вежбање није фактор, али мислим да је пресудна дебљина коже.

2. Еј, па знам ја једног Вукајлијаша, леп, згодан, зеленоок, развијен развијене руке, вене поискакале, хот лик са цвикерима, косица, изгледа боље од 99.5% људи! Пала би на дупе. :p

hahahahaha džimi, moraš me upoznati sa dotičnim :DD

EeeJ, bre! Ja mislim na njih.

ofidio, takav mi je bio prvi dečko. ali nije bio mnoogo tankoruk, ali ono. svir'o je klavir. u njegove sam se ruke zaljubila :D
    ali one mnogo tankoruke ne volEm.

3. Ја сам имао те мега ТРВЕ жиле по рукама и то ми је било невиђено кул. Проблем је што сам тада имао 65 кила на 185 висину, лоло. Сада када сам нормалне грађе још се помало познају, али далеко је то од онога што је било. Не може све, јеби га.

4. Kad smo već kod ruka,mnogo me nerviraju izgrickani nokti.To je tako nehigijenski i ne izgleda lijepo.

5. Две и по године вежбам, неки пут се баш оптеретим, па још не видех жиле на себи. А знам људе, ето мој брат нпр, који не вежбају, а имају жиле. Не кажем да вежбање није фактор, али мислим да је пресудна дебљина коже.

Jes vala. Ja kad sam radio na vikendici, tipa ceo dan na mešalici, ni ž od žile, jebeš ti to.

6. STARIM JA, A U LJUBAV VJERE NEMAM !

7. Kad smo već kod ruka,mnogo me nerviraju izgrickani nokti.To je tako nehigijenski i ne izgleda lijepo.

Неки пут морам, у недостатку грицкалице. :)

8. Јел волите дуачке нокте, канџетине?
    И какве то све везе има са старењем?
    :))

9. Ово је тема о старењу, а претворила се у оне америчке, шабанске дејтинг скупове, где рибе причају шта воле, а ликови очајнички покушавају да исто пронађу на себи. ИЗАЂИТЕ У ГРАД ОВДЕ НИКО НЕЋЕ ЈЕБАТИ!

10. Кад сте већ развезали о жилама, ја сам код мене приметио да ми је израженија жила на левој него на десној руци,а десну много више користим, пошто ми је лева за многе ситуације као туђа О.о

Ал што се мене тиче, баш бих волео да набацим тако нешто чега људи покушавају да се ратосиљају: борица, подочњака и свега, ал да останем истог карактера. То би било изненађење.
    На пример, мој стари: има 55 година али у телу изгледа доста младолико и још увек може да скочи кроз прозор и да се пење на дрво без мердевина :)

11. а десну много више користим, пошто ми је лева за многе ситуације као туђа

Време је да пређеш на леву!

12. Ја сам открио еликсир старости.

Ово је тема о старењу, а претворила се оне америчке, шабанске дејтинг скупове, где рибе причају шта воле, а ликови очајнички покушавају да исто пронађу на себи. ИЗАЂИТЕ У ГРАД ОВДЕ НИКО НЕЋЕ ЈЕБАТИ!

Мислиш, овако:

te žile su trn on.

Ја сам имао те мега ТРВЕ жиле по рукама и то ми је било невиђено кул.

13. Ово је тема о старењу, а претворила се у оне америчке, шабанске дејтинг скупове, где рибе причају шта воле, а ликови очајнички покушавају да исто пронађу на себи. ИЗАЂИТЕ У ГРАД ОВДЕ НИКО НЕЋЕ ЈЕБАТИ!

Koliko ja vidim, mi rekosmo da nemamo žile, što nas opet vraća na to da nećemo jebati :)

14. Ne zna se da li manje starim fizički ili duhom... ko dečačić sam... jebeni Petar Pan.

15. peđice, ti si sav mladolik ^.^

16. Ne zna se da li manje starim fizički ili duhom... ko dečačić sam... jebeni Petar Pan.

Предраже, који је Ваш рецепт за младоликост? Пошто сви знамо да Вам нико не верује кад им кажете које сте годиште.

17. Баш тако Џими бој децхко, на основу свог поста сам и извалио, али нисам једини ЗЛОЛОЛО. Нико неће јебати, али сви ће старити, вратимо се старењу.

18. Jebem li ga, Džimi, videh da si ti negde već pomenuo genetiku. Ćale i keva mi izgledaju prilično mladoliko za svoje godine. Ne znam koji bi drugi faktor mogao da bude tako uticajan, jer niti se pravilno i redovno hranim, niti vodim neki uredan život, a o stavljanju krema i ostalim mackanjima i da ne pričam.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.