![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Došao sam da vidim samo ima li slika?
Pošto nema, aj zdravo.
ЕПП моменат:
Жене намерно воле да раздрље сисе или да се провокативно сликају како би после могле да пребацују мушкарцима да су напаљена псета.
Zato što sirotice nemaju šta da obuku.
То раде да би привукле курцове, тако да мање приче а више плођења зиљавих клинкица...
To rade da bi ih bajča ili fudbalerčić kog su upoznale na nekom spavu, rodjendanu, kafiću, utakmici itd. primetio.
Tračica se ne slika gola, ona u zimskom kaputu obara muškarce sa nogu, veštačkih proteza ili ekstremiteta, to nije bitno, ne znam zašto sam proteze i pomenuo. NE ne ložim se na ampute !
Nema potrebe da se slikam polugola, onaj ko je trebao da me primeti primetio me je na drugi nacin.
bole te kurac
Jao, jao.. vidi kakva tema xD
Zato sto su stalno napaljene?
Što? Da ne bi možda stavila neku sliku? :)
Da bi im ti rekao vau kakav buljson, pa da ti one kazu skote jedan muski.
Postavlja se previše pitanja u ovoj zemlji, to je uvek bio naš problem, ne gledamo svoja posla . Neka se slikaju, svako ima pravo to da radi, i nek radi dok ga god to čini srećnim i antinevinim. Sada kao kurve ovo ono, a kad vam daju zahvalni ste im i uzdižete ih, a jedan dan i one će biti majke, i rodiće decu, koja će možda biti devojke, decxci vašim ćerkama, sinovima. Ne znate šta nosi budućnost.
Da mi ne bi morali da drkamo na sopstvenu babu koja na sebi ima dva džempera preko radnog odela u avgustu.
Duša im čemerna...
TO DAJ SVEZE DECE!
obozavam ovakve komentare
interesantne fotke.
ne vidim zašto vam smetaju?
ova tema je jednako gej kao tema "do you wanna date ma avatar?" iliti "protivnici oblina".
Па ко је рекао да нам сметају? :)
Tako je, ako devojka ima šta da pokaže, nek pokazuje !