Не сметају нама девојке, него нам сметају њихове реакције:
-Кад девојка у свакој прилици има раздрљене сисе, па се пита: ''А што сви само гледају у моје сисе?''
- Кад обуче крпу око дупета, па се пита што би сви само да је јебу.
- Кад качи провокативне слике на фејс, па се после пита откуд толико захтева са Оријента.
и слично.
Наравно, није све црно бело, тако да се све моје ствке мог довести под питање, расположен сам за конструктивну расправу :)
Ljudi bre, ova klinka ide sa mnom u školu. Od svih lepih ljudi koji idu u moju školu našli ste neku klinku od 15 koja se fotografiše po hodnicima i izgleda kao da ima pet grama mozga.
А сада катанац и мојне више да качите приватне фотке, знате да ће Каизен најебати због тога, нећете ни ви ни ја. А ако Каизен најебе, онда оде Вукајлија.
Не сметају нама девојке, него нам сметају њихове реакције:
-Кад девојка у свакој прилици има раздрљене сисе, па се пита: ''А што сви само гледају у моје сисе?''
- Кад обуче крпу око дупета, па се пита што би сви само да је јебу.
- Кад качи провокативне слике на фејс, па се после пита откуд толико захтева са Оријента.
и слично.
Наравно, није све црно бело, тако да се све моје ствке мог довести под питање, расположен сам за конструктивну расправу :)
Imam ali sam ti rekao da sam tamo normalan :P
Janković KOBJASNIJO!
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/224520_216797545037423_100001215379233_707524_1562112_n.jpg
Ljudi bre, ova klinka ide sa mnom u školu. Od svih lepih ljudi koji idu u moju školu našli ste neku klinku od 15 koja se fotografiše po hodnicima i izgleda kao da ima pet grama mozga.
ova nije nikakva.
Šta bre nije? Oćete još slika? ;)
Jbt svi poznajemo ovu (da ne kažem ime, ipak je maloletna).
Ovo treba sad navatati jer za za će propasti za 5-6 godina pošto se sad satire od alkohola i kurca. Uništiće je noćni život.
Svi je znaju.
Lol.
Tačno.
Bebope, zašto si devitza pedofil decxko?
Buttinašol ne brini se za svoja buduća pokolenja.
Brinuo bih do njihove dvanaeste-trinaeste godine, posle bi bili sigurni.
Да би се добро удале.
А сада катанац и мојне више да качите приватне фотке, знате да ће Каизен најебати због тога, нећете ни ви ни ја. А ако Каизен најебе, онда оде Вукајлија.
И где ћете после јебати? Нећете јебати.