![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Neka dok malo prođe vremena,tek je otvorena tema.
217+67 = 284
E ovo je školski primer trola.
Sprdate li se vi ili svi imate po 150 kila?
Jok ja pitaj Čaka video me je 130 tačno
Jeste, znaš kolika riba, prava partizanka, samo kožuh ima 20 kila.
Ma znam, nego me grlo otkida pa lupetam iz besa. Najbolje da svi obrišemo postove i da krenemo iZpočetka polagano.
Super,Vukajlija je teška!
aj ubacite i mene kad stignete....a ja ću vam dati aproksimativno....40 iljada članova prosek 70, mlogo debeli, malo žena, daklem 2800 iljada kila..iliti 2 iljade 800 tona...pa nije malo...
da smo ugalj al bi se neko ovajdio....
Значи 648 + мариних 130, то је 778, па још мојих 106 то је онда
778+106= 884 за сада.
A sto jednostavno svako ne napise samo jednom koliko je tezak.Ja imam 78 kg
884 + 76 to mu dodje oko 960
960 + 103 = 1063 Već ima tonu.
Čovječe,okle tebe 100 kila?
A sto jednostavno svako ne napise samo jednom koliko je tezak.Ja imam 78 kg
čovek je genije! šone imaš 10 plusova za ovo....
Vesnam veruj mi Matriks ima 100 kila iako ima samo 15 godina lolol :)
Nema,viđela sam ga.Troluje,garant.
Gde si ga videla?
Na slici.Ne izgleda tako.
Grok, pomije jeo do sad... Trenutno sam bačen na ishranu Feelgooda.
Nek' ode neko na ovu temu, pa sabere:
http://www.vukajlija.com/forum/teme/6764-dimenzije-vukajlijasa