Prijava

Zasxto, zar nije slađi trol sa originalnog ? Zbog rizikovanja trajnog bana možda, e svasxta s vama . Jel to dokazuje da neko nema damu?

О чијем тролу причаш дечко?

Pa možda je već banovan.

O većini vas, ima vas dosta i podosta sa petoduplim DUPLIM. Fejz recimo da ti imaš sada, recimo, iako možda i imaš, zašto ga imaš ?

Imaš ga za slučaj da te banuju, pa da nastaviš neku raspravu na forumu/pvt/itd.

imam dupli dechko jedan Fejzov dupli za takmičenje i jedan koji se zove Otrsijo! za prestići straju. Al nije zaživeo nikad. I to je to. Najlon kesa banovana trajno, a poznata je bila po svojim trol temama. Uh kako sam voleo te teme da otvaram :)

ZASXTO DEĆXKO???????????????????????????????''''''''''

Imaš ga za slučaj da te banuju, pa da nastaviš neku raspravu na forumu/pvt/itd.

Misliš trol, ok imaš jednog, a zasxto PET ? Da nastaviš pet rasprava na forumima ? Sumnjiv si mi Čak, mnogo si odbrambeno nastrojen.

Ma jok, ja imam jedan, Sarumanče, napisao jednu defku, još nemam 50 poena, napravio sam pre neki dan taj nalog. Do tad nisam imao.

Bolje da si mene rekao tu defku,da odem ispod 1000.:D tako je bačena.Mukicaaa.

Bolje da si mene rekao tu defku,da odem ispod 1000.:D tako je bačena.Mukicaaa.

A jebiga, evo valjda će sad da pregura 50, kad sam se izreklamirao :)

Da se mene pita, svako ko ima dupli nalog dobio bi trajni ban i na njega i na originalni.

samo jedan dupli, znate možda koji lol, pišem defke sumLJivog morala i tema sa njega

Aaaaaaaaa kako smaraju ove teme sa pitanjem. Jebote prosto se takmičite ko će da otvori smorniju temu i još da pokažete koliko ste do jaja ubacujete decxko non stop. Smara, kad se koristi ovako. Prelazi u glupost. Još jedan interni fazon gubi smisao kad ga svako koristi u svakoj situaciji. Zna se šta je dechko, a šta je decxko. Nema potrebe koristiti u naslovu svake jebene teme. Forum izgleda kao mentalna institucija što u neku ruku i jeste. Smorili steeee.

Inače ja sam uveren da je ovo 26. tema sa ovim pitanjem. I koga boli kurac što neko ima dupli. Nije to njegov problem.