Smak Facebook-a

1. Šta mislite jel možda ima neke veze sa svim ovime ova trka sa guglom i ujedinjavanje sa skypeom koji je inace kupio microsoft..ceo svet se umesao, jos samo cekam nokiu da osmisli nesto..
    moguce zar ne?

2. Ja mislim da ti je ovo trolčina neka. Pa i da nije oboriće sajt najviše na 3 sata i onda opet sve isto.

3. trolčić,no kako.
    da nije ne bi najavljivali tako.

4. ne mogu dobore instituciju decxko!

5. I mislim da je fejzbuk krajnje bezazlen, jer sve i da je neka teorija zavere iza njega, šta im vredi da imaju moje ime i prezime i mesto rođenja, koje inače i država ima kod sebe, osim da mi pošalju neki spem add. Od toga žive i od onih reklamica sa strane. Da krše privatnost ljudi, krše je. Ali treba se zapitati je l' to uopšte prava privatnost realnih ljudi, ili privatnost samo njihovih simulakruma.

6. Decxko mozda ste u pravu...A MOZDA I NISI !
    al vol'o bi da nisi
    a valjda je i moguce da ga skinu skroz, ali ne valja im ovo najavljivanje( da lici da je fejk ) jer sada daju ovim iz ffejsbuda vremena da naprave rezervne kopije svega
    4 meseca jbte
    --
    a mozda je i ono na foru..najavis u julu i do novembra svi zaborave ali si barem malo paznje imao!

7. ne mogu dobore instituciju decxko!

baš tako. Suviše je novca, uticvaja i moći tu u igri da bi je neki entuzijasti, potomci mirisnih hipija, mogli tu nešto da promene.

8. a valjda je i moguce da ga skinu skroz, ali ne valja im ovo najavljivanje( da lici da je fejk ) jer sada daju ovim iz ffejsbuda vremena da naprave rezervne kopije svega

Care, to se radi svakodnevno više puta i na sajtovima poput Vukajlije, koji su daleko manji od nečega poput fejsbuka, zar misliš da tamo radi neko neiskusan?

9. znam ali opet ne napada to neki utripovani srednjoskolac..iskusni ljudi, opet nzm nadam se da će bit' nešto

10. opravdanje je satanizam i prodavanje nasih informacija SAD-u i ostalim zemljama bez nase dozvole.

Чијих информација и дозволе? Одакле су уопште ти момци? И ако хакују, мало глупо делује потез да то најаве (5. нов. ако је то у питању)?

11. Sa razlogom je peti novembar.
    I zašto da kriju? Anonymous delivers.

12. Са којим разлогом?
    Па да крију, да ови не би покушали и можда успели да заштите сајт на пример

13. jer sada daju ovim iz ffejsbuda vremena da naprave rezervne kopije svega
    4 meseca jbte

A ako oni to urade,
    http://fabuloussubs.files.wordpress.com/2009/07/successful-troll-is-successful.jpg

14. значи цела прича је трол јебени -.-

15. Са којим разлогом?

A mrzi me da objašnjavam...evo link: http://en.wikipedia.org/wiki/Guy_Fawkes_Night

Па да крију, да ови не би покушали и можда успели да заштите сајт на пример

Anon nikad ne zajebe pos'o.

16. Mi ne znamo da li je trol ili nije.
    Ja iskreno ne verujem...da je trol.

17. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ode mi svih 10000 nivoa farmeeeeeeeeeee

18. Eclipse farm girl olololollo
    Realno ja se nekim delom i nadam da ce da sruse, jes da sam ja po ceo dan na face-u i to...I lose je to...Vratice se zivot na ulice jebemu lebac...

19. Vratice se zivot na ulice jebemu lebac...

Vratiće se kurac, navikla je bagra da po celi dan bleji u nešto, a eventualnim sjebavanjem fejsbuka to će biti tviter, jer je gugl plus misaona imenica za većinu ljudi odavde.

20. Ma nema od toga ništa ako najavljuju kad će šta će. To se tako ne radi dechko!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.