Prijava

Seks sa istim polom- prevara ili ne?
Da li biste prijavili uopšte devojci, ženi svoj seks sa muškarcem ili obrnuto?
Da li biste oprostili svojoj partnerki seks s istim polom ili obrnuto?
Hajmo curice, hajmo dječaci...

Mhm, da je trsi Sezar Evora ili Rade, oprostijo bih joj što je podlegla njihovoj jebačkoj auri. Inače, opravdanja nema, bilo za svoj, bilo za suprotan pol.

Ne bih zamjerao ako se ne bi otelo kontroli-ližite se, ko vas jebe. Popričali smo otvoreno o tom..Ja se ne bih pederisao. Inače, meni bi bilo oprošteno iz prve ako bi uvatio Evu Longoriu ili tako neku nedostižnu...Jebo ti taj ultimatum.

dzonovan a zamisli uhvatiš Bred Pita? Bi li ti oprostila?
......
butko a šta ako podlegne Anđelini, ha?

Ja se ne bih pederisao

butko a šta ako podlegne Anđelini, ha?

Kao što rekoh, samo Sezaru i nikom više do meni.

Al bez zajebancije, meni seks s drugim ljudima generalno nije prevara, tako da je moj odgovor da ni ovo nije prevara. Dakle, nisam kredibilan da dam odgovor. Zar ne?

Kad bi se moja devojka karala s nekom, ne bih se ljutio pod jednim uslovom; da gledam, i po malo učestvujem.

који си ти еди гмаз лололол

Stani dzonovane brate. Ako nisi pasivan šta je tu pederisanje pod jedan. Rč je rč pa ti gledaj. I sad npr. žena ti ne da nikad rč, pričamo hipotetički, i onda tako eto napiješ se, probudiš se kontaš žena pored tebe, ti kreneš, ona se čak i ne buni, ti prijatno iznenađen obaviš Sveti Anal i skontaš da je to ipak bio drugar.

Klasična prevara-sekirče. Dotična bi bila isterana napolje gola, komšiluk pozvan da vidi nevernicu. U suprotnom slučaju samo bi se spakovao i otišao, takav je, ume momentalno da preseče i nema nazad.

a kad bi se prcnuo sa muškarcem mislim da bih umrla od smeha.Valjda zato što što bih tad izgubila smisao za humor, znajući svog žmua.

ALI... on kad bi mene uhvatio sa ženom... pa oplodio bi nas obe momentalno a mene metnuo na ikonu. Btw, tera me na tu trojka varijantu već neko vreme...

Дао бих јој да се јебава са женом.

Ne važe trojke u ovoj temi. Ti si bila sa ženom, šta onda?
A i ta trojka hajd eto važi ali bi li on pristao na trojku s dva muškarca?
Trojka je trojka, šta sad...

Ja bih karo Breda na keca.

Ups.

Ja bih karo Breda na keca.

To ti verujem al nam nisi rekao da li bi kao prevaru slučaj prijavio ženki?

Btw, tera me na tu trojka varijantu već neko vreme...

A kako to da se trojka ne smatra prevarom? Zašto neka devojka pristaje na trojku, ali ne i da njen partner to uradi bez njenog prisustva, u smislu te "klasične prevare"? U čemu je razlika u smislu te neke etike, poštenja i tako toga da sekirče radi ili ne radi?

Ti si bila sa ženom, šta onda?

ništa kažem ti, još bi se oduševio...sem ako se ja ne bih transferisala na tu stranu i šutnula ga, pa završi ko siroti Ros iz Prijatelja...

A i ta trojka hajd eto važi ali bi li on pristao na trojku s dva muškarca?

Tu je reko LOCK. -.-

Tulume tvojoj ženki, devojci, ženi, babi otkud znam koliko godina imaš, nije ni bitno.
Da li bi joj stvar prijavio? Da li bi se ona isprepadala da ti je bolje blajvio Bred pa da ćeš je ostaviti ili je svesna da ne može nikad blajviti k'o muškarac što može muškarcu, činjenica.

U čemu je razlika u smislu te neke etike, poštenja i tako toga da sekirče radi ili ne radi?

marci , ja sam takva i tom smislu sam pomenula sekirče, ne sad da bi ga kratila za kitu ili glavu već da bih to doživela kao ličnu izdaju i nepoštovanje jer se vezujem emotivno, a ako nema te povezanosti džaba mu kita propelerka kad ne postoji ''ono nešto'' izmedju nas...da ne zalazimo sad u dublje teme.

Ne bih priznala prevaru, nikad. Verovatno jer bih je počinila sa jakim razlogom i bolelo bi me dupe da se nekom tamo pravdam.

Trojka postoji u nekoj priči, kao vid egzibicionizma. Mada znam sebe, u datom trenu da dođe do mogućnosti sakrila bih se pod kamen i ćao, ne može. Sve ostalo sam pisala hipotetički, šta bi bilo kad bi bilo.

Da, razumem. Praksa je nešto drugo, i verovatno bi u toj trojci neko bio višak. :)