Prevara ili ne?

1. Gde je onaj Lestat, trazim ga po kraju - reko mi d'oce da me bije. Aj bas i to da vidimo, lolo

2. Tebe sedmice ne mož da bije 3 lestata :) što oće, jesi mu ženu naveo na prevaru? lololo

3. Ma izdominir'o sam ga po temi, a nesto mi satro odgvorio, a k'o da nije, lolo. Tako da sam ja da se ovde migrira rasprava koja je tamo prekinuta. Tj, ako nekom jos nesto nije jasno - dobjasnim, lololo

4. jebote, ceo dan palamudite o prevarama...

5. pa kad nema neki iskusni brka da kaže čujte deco vako i vako to ide ili ne ide

6. pa kad nema neki iskusni brka da kaže čujte deco vako i vako to ide ili ne ide

Slusaj sad ovako.
    To i ide i ne ide.

7. To i ide i ne ide.

Mudro zboriš. Ne ide, ali kad krene ko će to zaustaviti.

8. deky, ajd napisi lepo detalje i sve, pa da se ljudi smire i da se zavrsi razglabanje o tome da li je prevara ok ili ne, jer mislim da svi samo to cekaju. To da li je prevara ok ili ne (a i glupa je tema, savrseno licna i individualna stvar) je ovde marginalno, bar mi se cini da je tako.

9. e jes sad ću baš da pišem detalje :)

10. Ma izdominir'o sam ga po temi, a nesto mi satro odgvorio, a k'o da nije, lolo. Tako da sam ja da se ovde migrira rasprava koja je tamo prekinuta. Tj, ako nekom jos nesto nije jasno - dobjasnim, lololo

Gde je onaj Lestat, trazim ga po kraju - reko mi d'oce da me bije. Aj bas i to da vidimo, lolo

Ти си се баш наложио колико ја видим. Мора да ти је дискусија са мном велики доживљај. Ал' цитирај/линкуј где сам то претио, не шири дезинформације.

Tebe sedmice ne mož da bije 3 lestata :) što oće, jesi mu ženu naveo na prevaru? lololo

Тебе и њега заједно. Него што се ти љутиш толико? Је л' ти смета кад ти неко да искрено мишљење? Је л' би ме можда частио пивом да сам ти рекао: "То царе, развали кучку!" Оно је иначе било уопштено, не лично против тебе, ти си само био иницијатор.

11. ^ Telefonirao mi nocu.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.