U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Lolo, otkud meni ženka....
Nego, to je možda s neke naučničke strane tačno, mislim na " ili je svesna da ne može nikad blajviti k'o muškarac što može muškarcu, činjenica." ali meni nema smisla pa da ga jebeš.
Jebote, muškarci su odvratni. Nije mi nikad nijedan pušio, ali kontam da je zastrašujuće, aaaaaaaaaa
muškarci bolje blajve, žene bolje ližu.
činjenica :D
Nemoj zajebavati tulume. Muškarac zna gde da ti pritisne ovo ono... Kad svejedno pola žmuriš dok se to radi, otkud znaš ko je dole? K'o što se muško nikad ne može dobro ljubiti k'o žena.
Kristina, da bi to tvrdila, morala bi da budeš muškarac kome su pušili oba pola i žena koju su lizali oba pola.
Ovako, sa tim tvojim činjenicama :D, možeš samo da mi ližeš. lolo
tulume? ti si devojčica? :)
strava.
Pa Aurora, nemoj žmuriti! :)))
Ako me djećko prevari sa Thompsonom ne bi mu uzela za zlo!
Nije u pitanju drkanje, nego blajv.
Da, da, kad žmurim ne osećam bradu i ratarske ruke ko lopate.
Pazi kurca u slameom šeširu, cvaj banditen šlopen in d kukuruz!
Meni realno ne smeta ako mi se devojka lize sa nekom drugom. Cak mi i kul.
A moz se i za trojku ogrebes ako si uporan i ta druga nije totalna lezbaca.
Bar da gledas :)
Ma jok nego u tunelu, u sred mraka pa zato...
Partizanko Tompsonu ne bih ni ja oprostila, ali bih prijavila slučaj jer mi ne bi verovao.
Dobro, u toj situaciji bi mi bilo oprošteno i bio bih zajebavan do kraja života.
:) Dabe, slaba ti iskustva.
celte je l' ovo važi i za trojku s dva muškarca i jednom pičkom?
Tulume čoveče neš završit s Bad Spenserom nego nekom hipsterčićem, nežno bre koža mu ko u bebe...
Ako imaš pored sebe sve što ti treba, o prevari ni ne razmišljaš.
A ček, Aurora, otkud ti znaš koji će meni da zapadne? Govorimo valjda o prosečnom muškarcu, jebemu mater. Jes, saće da im zapadne neko sa kožom ko klinac iz reklame što maže kilo džema na tri palačinke.
A šta ako je reč o retroaktivnoj prevari? Nekad bilo sad se ne spominjalo ili da?
Nebitno kada. Ja mislim da nije prevara. Uostalom nije prevara ništa što ti se najavi ili kaže.
A to je mogućno nikad. Zato je monogamija neprirodna.
E ako ti je ovo prosečan muškarac ja sam Marija Terezija.
Tulume, ti si verovatno iz Gornjeg Milanovca ili Čačka i okoline, pošto sam ovo čula samo od cimerke iz GM-a :)
Bravo, uvatila si za jednu stvar koju preuveličah, da prostiš. U pravu si, prosečan muškarac, naročito kod nas, radi u butiku i maže se Niveom jebenom.
Šupičkumaterinu.