Prepirke Zvezdinih i Partizanovih mudonja

1. vi ste drugari, treba da se volite i slazete.

za buksnu. partizan je prvi po broju osvojenih trofeja u srbiji i van, jebem mu mater ako to ne priznajes. ako pricas samo o fudbalu ok ali nije partizan samo fudbal. zvezda mozda jeste.

necu vise da komentarisem ovu vest

2. ako pricas samo o fudbalu ok

Причам само о фудбалу, јер ме за друге спортове нешто боли уво.
    Уживај, пијани.

3. E baš dugo hoću da pitam nešto objektivne zvezdaše (mada mi se od te sintagme kenja, ja prvi nisam nimalo objektivni partizanovac): Kako komentarišete apsolutnu dominaciju Partizana u svim sportovim koji nisu boćanje i malokalibarski pištolj? Da li Partizan, kao sportsko društvo, dominira - mislim da oko toga nema rasprave. Fudbal je samo početak. U košarci, vaterpolu, rukometu, hokeju, džudou - Partizan postiže uspehe van Srbije i to velike uspehe. Tu ne može biti reči ni o kakvim nameštanjima, ni o kakvom Toletu. Kao šlag na tortu, Partizan je osvojio i tutulu u odbojci u kojoj se godinama borio za opstanak. Kako, pitam ja vas? Jasno je da nije slučajno. Ima nešto u tome što je ovo SD Partizan, a ovo SD Zvezda. U čemu je razlika i zašto je Partizan toliko bolji?

4. E baš dugo hoću da pitam nešto objektivne zvezdaše (mada mi se od te sintagme kenja, ja prvi nisam nimalo objektivni partizanovac): Kako komentarišete apsolutnu dominaciju Partizana u svim sportovim koji nisu boćanje i malokalibarski pištolj? Da li Partizan, kao sportsko društvo, dominira - mislim da oko toga nema rasprave. Fudbal je samo početak. U košarci, vaterpolu, rukometu, hokeju, džudou - Partizan postiže uspehe van Srbije i to velike uspehe. Tu ne može biti reči ni o kakvim nameštanjima, ni o kakvom Toletu. Kao šlag na tortu, Partizan je osvojio i tutulu u odbojci u kojoj se godinama borio za opstanak. Kako, pitam ja vas? Jasno je da nije slučajno. Ima nešto u tome što je ovo SD Partizan, a ovo SD Zvezda. U čemu je razlika i zašto je Partizan toliko bolji?

Па, не знам, ја искрено мислим да је то зато што је државни пројекат. Можда грешим, можда и 100% не грешим, али је тако. Не сећам се кад је држава последњи пут уложила динар у Звезду, док је са комшијама тотално другачија прича.

5. Oba kluba su državni projekti. Jebi ga, u vreme komunjara se gurala Kurva iz komšiluka, sada je došlo drugo vreme. Ali čak ni tim 'guranjem' ne možete da pokrijete plasman u F4, vaterpolo, i činjenicu da vas u Večitom derbiju redovno kantamo. Stvar loše politike SD-a, nema tu nikakvih Toleta ni kuraca ni palaca. A vi to nećete prihvatiti, jer ste slepci.

6. Букснетина убедљиво држи прво место на листи "највећи комплексаши и пржоте" .....

7. Oba kluba su državni projekti. Jebi ga, u vreme komunjara se gurala Kurva iz komšiluka, sada je došlo drugo vreme. Ali čak ni tim 'guranjem' ne možete da pokrijete plasman u F4, vaterpolo, i činjenicu da vas u Večitom derbiju redovno kantamo. Stvar loše politike SD-a, nema tu nikakvih Toleta ni kuraca ni palaca. A vi to nećete prihvatiti, jer ste slepci.

Што вређаш глодаре? Који је курац вама глодарима, не можете једну реченицу да склопите без увреда и неких ситних чарки?!
    Партизан је једини државни пројекат у последњих 6 година. И слепац си ти, зато што немаш муда то да признаш. Док су нас гурали и док је Пикси био на челу ФСС ми смо доминирали. Урнисали смо вас као стоку. Нисте један дерби добили, питај то старије навијаче Патлиџана, пошто контам да немаш преко 18 година. И све то уредно признајем, без устручавања. Мада, кад погледаш где играју сад сви ти играчи који су играли док смо вас урнисали и не чуди доминација. Сви су сад по највећим европским клубовима и важе за најбоље играче света.

Букснетина убедљиво држи прво место на листи "највећи комплексаши и пржоте" .....

Кад ми то каже човек стероид морам да се увредим, јбг.

8. Сваку кореографију украдете. Чак сте ону кореографију коју смо ми користили '91, децхко ЧИТАЈ ДЕВЕДЕСЕТПРВЕ, користили пре непуних годину дана. Па ја би се покрио огромним глодарским ушима да сам на твом месту.

Не волим ове интернет расправе и ширење муда преко нета али ово је чиста лаж.
    http://arhiva.izaberipartizan.com/izvestaji/10_05_1989_fudbal_Partizan_Velez_6_1/10_05_1989_fudbal_Partizan_Velez_02.jpg
    1989. Партизан - Вележ

Кажеш државни пројекат. Па распитај се мало да ли би играли европу да није Тадић на оном састанку окренуо пар бројева и ви добили бесповратне кредите из Грчке... Има још мали милион примера, не бих да набрајам. Најбољи је ваш КК...

9. Смешан си , погледај себе шта све пишеш на сам помен речи "Партизан" ... има три стране материјала само на овој теми ....

10. не можете једну реченицу да склопите без увреда и неких ситних чарки

старије навијаче Патлиџана

Pretpostavljam da je to 'guranje' razlog što ste oterali Pižona posle pet bodova prednosti pre godinu i po dana, i što ste zadnji derbi dobili 2009 ( ovaj u drugom meču Kupa ne računam, igrali smo sa pola kurca).

11. Pretpostavljam da je to 'guranje' razlog što ste oterali Pižona

Пижона су отерали ја мислим, јер је форсирао Вујадина. Јбг, кумови су то, неће он да допусти да Дулетов мали не игра. Иако везе нема.

12. i što ste zadnji derbi dobili 2009

Ортак, нисам ти ја причао ништа за 2009, него још пре тога, док су нас гурали Пикси из фотеље и његови људи.

13. Па, не знам, ја искрено мислим да је то зато што је државни пројекат. Можда грешим, можда и 100% не грешим, али је тако. Не сећам се кад је држава последњи пут уложила динар у Звезду, док је са комшијама тотално другачија прича.

Ko vam je napravio Tartan stazu , ko vam je postavio Stolice ? Od koga na 2344 tražite pomoć ? Brate mi smo i pored vas najsrpskijeg kluba uspeli da se održimo i osvajamo titule , i ako su nas svi proganjali i prozivali 90-tih godina kao i sada , ceo život je bila priča Zvezda prvak sveta pomoć zvezdi , al' mi smo ipak svojom avangardnom pojavom uspeli da se održimo , od raspada Jugoslavije najjači Srpski klub u svim sportovima i tu nema dileme , postavili Ložu na zapadnoj tribini , nove stolice , stazu , sve od svog troška i uprkos tome 2 puta uspeli da se plasiramo u ligu šampiona..Nikad u životu nisam poricao uspehe Zvezde , išao sam da navijam (naravno ne na severu) protiv Milana i Bajerna , al' realno govoreći u svim sportovima dominacija Partizana , ne pominjući to da smo drugo najjače društvo na svetu , da fudbalski kadeti Partizana osvojaju Evropu , da nas Real Zove da im gostujemo u prijateljskoj , da Su Novak , Ana , Milorad , Janko članovi upravo našeg sportskog društva.. Nas niko nije pominjao ? Niko nije rek'o da navijači Partizana idu u Rat pre 15 godina , a ja znam mnogo ljudi sa tribine koji su ispustili srce u Bosni. Na svakom domaćem Filmu (Rane , Jagoda u super marketu , Čekaj me ja sigurno neću doći..) Svuda navijači Zvezde.. Jer ste Ceo život pominjani kao najsrpskiji i najjači klub , a sad se udružujete sa Ljudima iz Vojvodine , osporavate naše uspehe , u Basketu Se prišljamčili uz FMP , Gurović plače..
    To vam je realnost , nikad nećete prižiti ruku i reći da smo Bolji kao mi 91 godine..

14. Ja ne pričam o tome o.O

15. Vrlo realno razmišljanje. Država je rešila da Partizan u svakom sportu bude bolji od Zvezde. Zrelo, nema šta.

16. Партизан је једини државни пројекат у последњих 6 година. И слепац си ти, зато што немаш муда то да признаш.

Mi državni projekat ? Šta je bilo smeta dominacija ?

17. U jednom klubu se radilo a u jednom trošilo , jedni su osporavali durge i srali po novinama a drugi su svoju priču pričali na terenu , jednima je jedini cilj bio da dokažu kako ovi drugi imaju komplekse a drugi su to ironično prihvatili i gruvali ka ligi šampiona.. Brate sećaj se ti 91' i bog da te vidi ;)

18. Државни пројекат клуб који је највећи ривал "најсрпскијем" клубу? Да ли то значи да држава има нешто против саме себе?

19. Od koga na 2344 tražite pomoć ?

Да можда Тадић и ортаци не шаљу на 2344? Не, то шаљу они људи који се сећају каква је Звезда некад била и који би хтели исту такву опет да је виде. Они који је стварно воле.

Niko nije rek'o da navijači Partizana idu u Rat pre 15 godina , a ja znam mnogo ljudi sa tribine koji su ispustili srce u Bosni.

И чекај, ми смо са Звезде и Партизана прешли на то како су гробари давали животе у Босни? А цигани то нису радили, не капирам? То су радили сви тада, хтели - не хтели, само су се цаве извлачиле.

Свака вама част што ви сад доминирате, и био је ред да ви преузмете кормило у нашем фудбалу на неко време. Ја могу само да се надам да ће Роби успети да направи нешто од овог тима и да ћу онда моћи да идем на текме к'о човек, да би гледао Звезду, а не да би певао дебилима који не знају да потрче. Јер, без јаке Звезде нема ни јаког Партизана, и обрнуто. Ви сте тренутно бољи и ми морамо да вас стигнемо, крај приче! А о баскету и осталим спортовима не причам, јер то не пратим и ту вам честитам што нашу државу лепо представљате у свету и Јевропи!

20. И људи, немате појма шта ја покшавам да кажем, јер не иде то преко тастатуре. Једноставно, речима је много боље, лакше и брже.
    Питајте Џонија да ли имам реално мишљење о Партизану и Звезди, јер он као прави гробар, већи од свих вас овде, који је ишао на текме док неки који овде постују још нису били ни рођени, може да вам каже о чему ја и он причамо увек кад се видимо и на који начин. Ето, толико. Ај уздравље Срби!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.