Prepirke Zvezdinih i Partizanovih mudonja

1. Haha kakvi smo sabani. Spominjete tu Antica a svi ste ga terali nakon SPa.

I zajebite pricu o Pizonu, njega ga je postavio Karadzic da bi skinuo gnev sa sebe. Pljujemo Pizona a zaboravljamo da je Tole problem i da ga je tu postavio. Jos je namerno stavio cigana da mu niko ne moze zamereti da je obojen. Kad mutavi ode, stavice novog debila.

Ja ovu sugavu repku i ne pratim, jeste da su nam i pre menadzeri sastavljali ekipe i da smo gubili od najvecih cipana ali dok ne ode Tole govnar, ne vidim svrhu pracenja repke kad se na kraju sve svodi na isto.

Babovic, Kaludjer, Stojke? Babovic bi mozda mogao da igra u repki da je Terza i dalje mudo. Bolid tip igraca, nije mogao u holandiji da bude standardan a ovde s 18 dina kapiten ofke. Ajme. Stojke kiksara, Kaljudjer daje gol iz svake 18 prilike i to ako izadje 1 na 1 sa golmanom.

Mi ni na tribini ne mozemo da se ujedinimo zbog boja. I tu nesto zvezda partizan prepucavanja preko interneta, ko ima vise titula bla bla. To su price za klince i bolide, oni se mogu tako prepucavati. Navijaci su na tribini. Jebes sve partizanove titule kad mogu da se skupe samo na evropskoj tekmi i to da se cuju preko ozvucenja. I dzaba vam svima broj.

Sto se tice repke, kad se setim sta su sve pricali o Anticu nakon prvenstva uopste mi nije zao. Govna smo, tako nam i treba.

2. Јер, без јаке Звезде нема ни јаког Партизана, и обрнуто.

Ovde bacam peglu. Svejedno ko to kaže, otužno je.

јер он као прави гробар, већи од свих вас овде,

Ovo se uvek poteže kao kvaziargument kad se više nema kud. Kao "pravi" grobar/cigan "veći od vas" ovoono. Vi niste išli na tekme ovo ono. Ne, nego sam samo na radiju o Partizanu slušao...

3. Evo, ja jesam simpatizer jednog od dva vječita, ali me više nervira ta jebena propaganda po čitavoj Srbiji, što se tiče CZ i PFC. Ima i drugih klubova u Srbiji. Uđem na Mondo, iskoči mi ponuda, da li da pratim CZ ili PFC na pripremama, odem u podrum pića, na pivu grb CZ i PFC, pa biraj, idem da kupim karticu za telefon, opet biram Partizan ili CZ. I moraš da imaš odgovor na pitanje da li navijaš za CZ ili PFC, inače te čudno gledaju ljudi. Neobično, zar ne? Da ne kažem bolesno.

4. Ovo se uvek poteže kao kvaziargument kad se više nema kud. Kao "pravi" grobar/cigan "veći od vas" ovoono. Vi niste išli na tekme ovo ono. Ne, nego sam samo na radiju o Partizanu slušao...

Од тебе и свих је сигурно већи гробар, јер дечко није пропустио ниједну утакмицу у претходних 15 година и радије би отишао на текму Партизан - Прњавор, него шта год друго да му понудиш. А ти? На колико си био? Капирам да живиш у иностранству и све то, па не можеш да идеш, али не можеш да се поредиш са Џонијем по том питању. Нико овде не може.

5. Jebes sve partizanove titule kad mogu da se skupe samo na evropskoj tekmi i to da se cuju preko ozvucenja.

Ово сам и ја хтео да питам. Како то да, на европској утакмици, напуните препун стадион, кад се игра против било ког европског клуба, а на локалној сцени дође пола југа и мало људи на западу?
    И на Маракани је слично, само што има мало више људи, али не капирам опет ни једне ни друге јер, твој клуб игра против неког другог клуба и, играће исто на тој текми у европи као што ће играти против неког клуба из наше лиге. Онда испада да људи дођу да гледају те друге клубове, а сви се ваде како није тако.

6. Evo, ja jesam simpatizer jednog od dva vječita, ali me više nervira ta jebena propaganda po čitavoj Srbiji, što se tiče CZ i PFC. Ima i drugih klubova u Srbiji. Uđem na Mondo, iskoči mi ponuda, da li da pratim CZ ili PFC na pripremama, odem u podrum pića, na pivu grb CZ i PFC, pa biraj, idem da kupim karticu za telefon, opet biram Partizan ili CZ. I moraš da imaš odgovor na pitanje da li navijaš za CZ ili PFC, inače te čudno gledaju ljudi. Neobično, zar ne? Da ne kažem bolesno

Ићи че се и до Чаира, само да направе стадион, а још да у Нишу има мало квалитетбијег фудбала од трећелигашког, да играју за нијансу горе од Воше а не од Звезде или Партизана, не бих се скидао са стадиона,е сад неко каже да нисам праву навијач због овога, али ја ако ћу да идем на стадион нећу да идем да бих урлао на Перу из Пржогрнаца, већ да гледам фудбал.

А што волим кад се овако запне са овим спортским друштвима, кад крену Гробари да причају о џудоу, стрељаштву, ватерполу, одбојци, боћањум, као да су кренули да навијају за Партизан јер су слушали о пдовизима храбре малокалибарске момчади.

7. Dub
    Evo, ja jesam simpatizer jednog od dva vječita, ali me više nervira ta jebena propaganda po čitavoj Srbiji, što se tiče CZ i PFC. Ima i drugih klubova u Srbiji. Uđem na Mondo, iskoči mi ponuda, da li da pratim CZ ili PFC na pripremama, odem u podrum pića, na pivu grb CZ i PFC, pa biraj, idem da kupim karticu za telefon, opet biram Partizan ili CZ. I moraš da imaš odgovor na pitanje da li navijaš za CZ ili PFC, inače te čudno gledaju ljudi. Neobično, zar ne? Da ne kažem bolesno.

Дубе, јес сигуран да не навијаш за Војводину? Ово стално слушам од њих, скоро преписано као ово твоје. Ко брани тим клубовима да покрену неки маркетинг или тако нешто?

8. Dub
    Evo, ja jesam simpatizer jednog od dva vječita, ali me više nervira ta jebena propaganda po čitavoj Srbiji, što se tiče CZ i PFC. Ima i drugih klubova u Srbiji. Uđem na Mondo, iskoči mi ponuda, da li da pratim CZ ili PFC na pripremama, odem u podrum pića, na pivu grb CZ i PFC, pa biraj, idem da kupim karticu za telefon, opet biram Partizan ili CZ. I moraš da imaš odgovor na pitanje da li navijaš za CZ ili PFC, inače te čudno gledaju ljudi. Neobično, zar ne? Da ne kažem bolesno.

Па ово јесте делом истина, али, не мош ти у Нишу Нишлији да забраниш да навија за свој клуб, тако што ћеш на пиво да ставиш Звездин или Партизанов грб. Исто тако и за остале градове. Они ако воле клуб, волеће га без обзира на све..

9. Ово сам и ја хтео да питам. Како то да, на европској утакмици, напуните препун стадион, кад се игра против било ког европског клуба, а на локалној сцени дође пола југа и мало људи на западу?
    И на Маракани је слично, само што има мало више људи, али не капирам опет ни једне ни друге јер, твој клуб игра против неког другог клуба и, играће исто на тој текми у европи као што ће играти против неког клуба из наше лиге. Онда испада да људи дођу да гледају те друге клубове, а сви се ваде како није тако.

Зато што ти људи долазе на утакмицу јер је то ИН. Партизан доминира, игра Европу и сад је то постало модерно да одеш на европску утакмицу и поведеш жену, децу, швалерку... Исто тако ће бити и ако Звезда буде играла Европу. Биће пун стадион, а већ на следећој првенственој ти симпатизери неће доћи јер неће да гледају домаћи фудбал.

10. Ићи че се и до Чаира, само да направе стадион, а још да у Нишу има мало квалитетбијег фудбала од трећелигашког, да играју за нијансу горе од Воше а не од Звезде или Партизана, не бих се скидао са стадиона,е сад неко каже да нисам праву навијач због овога, али ја ако ћу да идем на стадион нећу да идем да бих урлао на Перу из Пржогрнаца, већ да гледам фудбал.

Нема 'леба од тог стадиона у Нишу. Живим код стадиона у близини сваки дан кад бацим поглед кроз терасу видим, да ништа, али ништа већ не раде читавих два месеца!!
    Брука и срамота, све ме више брине моја констатација, да ће од свега овога остати само рупа ископана на месту где треба да се праве трибине. Мафија чиста, још дају изјаву да су ископали рупе пре времена, а нешто ме не греје баш сунце да је она дубина баш и добра.

Нема од њих го курац! Лопови!

11. а већ на следећој првенственој ти симпатизери неће доћи јер неће да гледају домаћи фудбал.

Па то је и поента јер, опет кажем, игра твој клуб, који ће исто играти сваку текму небитно да ли је против Марсеја, Андерлехта, Шахтјора или против Воше, Јавора или Радничког. Јбг, умеју и ове ситне рибе да изненаде.. У то сам се уверио доста пута док је онај мртви Кристић био тренер.

12. Буксно, јако мало људи има ту неку свест. Сутра да Јавор уђе у ЛШ, напунили би неки већи стадион јер јеботе, па то је Лига Шампиона. Нема везе што не знају како се зове голман Јавора.
    Ти евро навијачи ми страшно иду на јаја. Сви они су Гробари тад кад је та утакмица, а кад их питаш за викенд не знају како је играо Партизан против Металца :/

13. Буксно, јако мало људи има ту неку свест. Сутра да Јавор уђе у ЛШ, напунили би неки већи стадион јер јеботе, па то је Лига Шампиона. Нема везе што не знају како се зове голман Јавора.

И то што кажеш. Што је најцрње, не знају ни те европске клубове, али су чули да су добри, па да виде како то они раде.. Циганија..

14. Ти евро навијачи

Ја нпр, не идем на Звездине утакмице у Европи од текме са Миланом. Једноставно, навијање не вреди курцу, превише људи на северу, свако пева своју песму, нико никога не слуша и изнервирам се. Нема вајде. Нисам био ни против Вентспилса. Ал' зато сад у Суботицу прво коло, не могу да дочекам. :)

15. а већ на следећој првенственој ти симпатизери неће доћи јер неће да гледају домаћи фудбал.

Е зато су Енглези закон! Гледам неки преглед у Конференцији и људи напуне оне трибине, алал им патка. И оно што ми се посебно код њих свиђа, што свако навија за клуб из свог града или из свог краја(као што је нпр. у Лондону, пошто има већи број клубова). Најјача лига, нема шта. Боље играти у њиховој "Coca-Cola League 2", него у нашој "Јелен Суперлиги".

16. А јеби га, ти исти Енглези много улажу у фудбал. Код нас је превелико срање од државе да би се фокусирали на побољшање фудбалске лиге. Ал' добро, доћи ће и то време ваљда..

17. Ја нпр, не идем на Звездине утакмице у Европи од текме са Миланом. Једноставно, навијање не вреди курцу, превише људи на северу, свако пева своју песму, нико никога не слуша и изнервирам се. Нема вајде. Нисам био ни против Вентспилса. Ал' зато сад у Суботицу прво коло, не могу да дочекам. :)

Ма знам, ја више у Арену не идем и решио сам да не идем на Евро утакмице у фудбалу. Можда одем једино ако не будемо имали никакве шансе за пласман даље, као проше године са Шахтјором.
    Леп град Суботица, аутопутем стижеш за сат и по брзе вожње :)

18. Леп град Суботица, аутопутем стижеш за сат и по брзе вожње

Био сам пар пута, јесте фин :) Само да не завршим као онај луди Словенац или шта беше, на нашем аутопуту и све ће бити ок лолололо :Д

Можда одем једино ако не будемо имали никакве шансе за пласман даље, као проше године са Шахтјором.

Јер, уколико нема теоретске шансе да се прође даље, позери неће долазити да се сликају и да каче статусе на фејс, самим тим много боље навијање и боља екипа на стадиону.

19. Јер, уколико нема теоретске шансе да се прође даље, позери неће долазити да се сликају и да каче статусе на фејс, самим тим много боље навијање и боља екипа на стадиону.

Још да груне у најмању руку киша, може и снег, не буним се :)

20. А јеби га, ти исти Енглези много улажу у фудбал. Код нас је превелико срање од државе да би се све фокусирали на побољшање фудбалске лиге.

Не вреди лига без навијача!

Ево ја би на пример, да се ја питам увео у Суперлигу све клубове из већих градова, Ниш-они људи вапе за утакмицама у Суперлиги, а редовно је западна трибина(док се није порушио стадион) била пуна и док је играо Синђелић у другој тј. "Првој Српској Лиги", а Раднички у трећој. Овде кад дођу неки клубови из престонице који играју Суперлигу стадион је крцат. Јесте да сам Гробар, али пратим и овде утакмице јер живим овде и видим ситуацију која не може да се сретне типа у Ивањици, Кули, Карабурми... Никад нисам на Карабурми видео или прочитао у новинама да је број посетилаца на утакмицама био изнад 300 човека осим против Галате(а и тад ако се неко сећа, опет није било пуно).
    Наравно и ситуација са Партизаном ми се уопште не свиђа, и потпуно сте у праву и што ја људима причам да треба да мисле у смеру "Идем да гледам Партизан", а не "Идем на Арсенал"... И мени се једу говна због таквих навијача, да живим у Београду ишао бих на сваку, а овако и кад одем на првенствену нема никога, јад, жал, осим против Офк-е, у пролећном делу и против Воше, где је било 16 000 људи!