Stripoteka

1. Fali mi samo jedan broj Simpsonova. Dan danas ne mogu da prežalim što ih nisam sakupio sve.

2. Imam par Fordova onih malih crvenih

3. Fali mi samo jedan broj Simpsonova. Dan danas ne mogu da prežalim što ih nisam sakupio sve.

И мени. И то 9. чини ми се. Ал боли ме курац, највеће су срање од стрипа које је изашло. Једино ми се штампа свиђала.

4. Imam 9 ahahaha sad cu da se poserem na njega!

5. И мени. И то 9. чини ми се. Ал боли ме курац, највеће су срање од стрипа које је изашло. Једино ми се штампа свиђала.

Слажем се, јесу били говнурда, ал волео сам их, не знам што.

6. Комааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

7. AAAAAAHAHAHAHAH MAJKU TI JEBEMEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!

8. Kvintilijan
    Ideja je odlična, pozdravljam je!Reč stripoteka u meni budi sećanje na sretno detinjstvo. Moj ubedljivo najomiljeniji strip je Princ Valiant kanadskog strip crtača, velikog umetnika, nenadmašnog Harolda R. Foster-a. Posedujem i kolekciju tvrdo ukoričenih, luksuznih tomova ove bajkovite i neobično lepe sage....Toliko za sad...

Ja sam našao svoju Aletu, kraljicu Maglovitih Ostrva...

U svoje vreme, moj cale je skupljao ove stripove. Od 16, koliko ih je izaslo, skupio je 8. Posto vidim da autor ovog posta iznad nije bio ovde 9 meseci, reko da pitam, zna li neko, slucajno, gde li se moze, i da li se moze, po nekoj normalnoj ceni nabaviti ovo?
    Inace, stripoteka, original stripoteka, u kojima je bilo tih 10ak stripova, me je i privukla na ovu temu, jer upravo ispod kreveta na kom lezim, ima jedno 500 komada. Nisam brojao, mozda i vise. Cale car. :)

9. au jbt siroma broj 9, dal je realnolololo

10. Ja sam retardiran.

11. ja sam rasan
    Ja sam retardiran.

Nisi morao da se cimaš, to sam ti i ja mogao reći.

12. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA RASNI OJEBAO SA DEVETKOM

13. Усро си ми се на детињство.

14. HAHAHAHAHAAHHAAHHAAHAHHA
    AHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAH
    AHAHHAAHAHHAHAHA

15. Promašio si temu, Rasni. To je trebalo da ide na fotografije vukajlijaša.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.