Kvintilijan
Ideja je odlična, pozdravljam je!Reč stripoteka u meni budi sećanje na sretno detinjstvo. Moj ubedljivo najomiljeniji strip je Princ Valiant kanadskog strip crtača, velikog umetnika, nenadmašnog Harolda R. Foster-a. Posedujem i kolekciju tvrdo ukoričenih, luksuznih tomova ove bajkovite i neobično lepe sage....Toliko za sad...
Ja sam našao svoju Aletu, kraljicu Maglovitih Ostrva...
U svoje vreme, moj cale je skupljao ove stripove. Od 16, koliko ih je izaslo, skupio je 8. Posto vidim da autor ovog posta iznad nije bio ovde 9 meseci, reko da pitam, zna li neko, slucajno, gde li se moze, i da li se moze, po nekoj normalnoj ceni nabaviti ovo?
Inace, stripoteka, original stripoteka, u kojima je bilo tih 10ak stripova, me je i privukla na ovu temu, jer upravo ispod kreveta na kom lezim, ima jedno 500 komada. Nisam brojao, mozda i vise. Cale car. :)
Fali mi samo jedan broj Simpsonova. Dan danas ne mogu da prežalim što ih nisam sakupio sve.
Koji ti fali.
Imam par Fordova onih malih crvenih
И мени. И то 9. чини ми се. Ал боли ме курац, највеће су срање од стрипа које је изашло. Једино ми се штампа свиђала.
Imam 9 ahahaha sad cu da se poserem na njega!
http://i.imgur.com/QHy3Q10.jpg
Слажем се, јесу били говнурда, ал волео сам их, не знам што.
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHHA
Комааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
AAAAAAHAHAHAHAH MAJKU TI JEBEMEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!
hahaahahahaha udavih se
OVO NIJE ISTINA
Ideja je odlična, pozdravljam je!Reč stripoteka u meni budi sećanje na sretno detinjstvo. Moj ubedljivo najomiljeniji strip je Princ Valiant kanadskog strip crtača, velikog umetnika, nenadmašnog Harolda R. Foster-a. Posedujem i kolekciju tvrdo ukoričenih, luksuznih tomova ove bajkovite i neobično lepe sage....Toliko za sad...
Ja sam našao svoju Aletu, kraljicu Maglovitih Ostrva...
U svoje vreme, moj cale je skupljao ove stripove. Od 16, koliko ih je izaslo, skupio je 8. Posto vidim da autor ovog posta iznad nije bio ovde 9 meseci, reko da pitam, zna li neko, slucajno, gde li se moze, i da li se moze, po nekoj normalnoj ceni nabaviti ovo?
Inace, stripoteka, original stripoteka, u kojima je bilo tih 10ak stripova, me je i privukla na ovu temu, jer upravo ispod kreveta na kom lezim, ima jedno 500 komada. Nisam brojao, mozda i vise. Cale car. :)
au jbt siroma broj 9, dal je realnolololo
Ja sam retardiran.
Ja sam retardiran.
Nisi morao da se cimaš, to sam ti i ja mogao reći.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA RASNI OJEBAO SA DEVETKOM
Усро си ми се на детињство.
HAHAHAHAHAAHHAAHHAAHAHHA
AHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAH
AHAHHAAHAHHAHAHA
Promašio si temu, Rasni. To je trebalo da ide na fotografije vukajlijaša.