Stripoteka

1. Leptejebo. JEDINA slika na internetu. EXIF podaci kazu slikano sinoc Samsungom. Odbijam da poverujem da je ovo istina, iako ne postoji argument da nije.
    RASNI OKACIO SELFIE JEBENI!

2. Pusti zle jezike Rasni. To je to. Našao si se. Napravi šizenje. Ne znam koje si godište, ali evo mogao bi ove nedelje da se posereš na masterse. Nebo je granica, misli široko.

3. Kako znas cime je slikano?
    Ovaj Jericho me sigurno zna. Ko si ti?

4. Kupis detetu Galaxy Tab - on ga koristi da uslika svoje govno i okaci na internet.

5. Izneverovo sam ovu sitaciju

6. neveruem jebote... :D

7. Senfie - rasni sliko sadržaj senfare lololo

8. ovo gowno deluje da je prepeelo, jedino tako mogu kolko tolko da objasnim ovaj nadrealizam

9. al i dalje nije lako objasniti mozgu

10. Шта је смешно овде, Лисина фризура?

11. Hahahahaha osnovac ugasio urinom smisao nabjeđivanja

12. Kako znas cime je slikano?
    Ovaj Jericho me sigurno zna. Ko si ti?

Rasni, ščuo za EXIF fajl?

Nije, a bas nisi morao sad ni da ga skolujes.

http://www.dodaj.rs/f/g/id/sa8FZ2W/sakecr.jpg

13. Nikad cuo za taj Exif.

14. A kada sam govorio rasnom da prestane da sere neki su kenjali kao pusti rasnog

OK

15. Ajde nek neko pobrise ovaj spem. Sramota me.

16. Jel moguće rasni da si shvatio šta je to blam?

17. Haha, a vi mislili da slika nije autentična? Batali exif, rasni je jedan

18. preterivanje u svakom smislu, mislim da se chak i on pokajao par sekundi posle postavljanja

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.