Koje biste ime uzeli da ste Portugalac(Iskenjajte što više imena)

1. Kako biste se zvali da ste iz Portugala ili Brazila. Napišite svoje puno ime i naravno nadimak koji ne treba da ima nikakve veze sa imenima(kao kod fudbalera).

Eduardo Álvaro Maria da Costa Gonçalves Pereira Romão Pinheiro-(Edu Pinheiro)

2. Francisco Paulino Hermenegildo Teódulo Franco y Bahamonde aka Francisco Franco

VIVA FRANCO ARRIBA ESPANA!

3. Ronaldo Franeko Edu Azagi de Gonzalez da Fereira

4. Ferefo Peruço Gavalines Mãrsol Picantero da Randy (Piño Coledã)

5. Хорхе Манеиро Насименто дос Антос де ла Мигуел Марко
    за пријатеље Рики

6. Žilberto Maria de Ćićarito Romario la Kurdinjo

7. Fernando Baltazar de los Fuentes Miljavarilo Desinto Viljabaho Gonzales Eduardo Mario Lopez de Silva

8. Лацковић Раде Пинто.

9. Mužos de Tuđos Ženos me Ufatos da Karamba - Rambo

10. Žoao Karao Tebe deu Buljao

11. Thiago Shomiñho Silva

12. Luis de Souza Nazario don Avelazo Žuan deo Košta - Lućo

13. Хорхе Манеиро Насименто дос Антос де ла Мигуел Марко
    Рики Luis de Souza Nazario don Avelazo Žuan deo Košta - Lućo Thiago Shomiñho Silva Rade Lackovic Žoao Karao Tebe deu Buljao Mužos de Tuđos Ženos me Ufatos da Karamba - Rambo Đolub Fernando Baltazar de los Fuentes Miljavarilo Desinto Viljabaho Gonzales Eduardo Mario Lopez de Silva Mile Kitić Memba Eduardo Álvaro Maria da Costa Gonçalves Pereira Romão Pinheiro

14. Ćorćo Horhe de Santos

15. http://www.minimalsworld.net/BrazilName/brazilian.shtml

Ај преко овог сајта, то је фазон. :)

Ја сам Petisco.

16. Qunte Urribe Ricardo Andrade de Costa - Quracinho

17. Horhe Zapata Donjovranjisco Do Nasimento Soborskinjo.

A na dresu bi mi pisalo SOBORSKI.

18. Čikitita Vesnita de Nikšićinjo

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.