Најлуђа ствар коју сте урадили кад сте били пијани?

1. Пишао у стан неком лику, касније изашао палицом.

2. ау срклетник како ми крено миш да кликнем лајк лоло ал сконтах да нема! Их животе. ал усмени лајк. Браво за одговор

3. Razumjeli smo se. ;)

4. Malo da promenim...
    Najpametniju stvar koju sam radio trezan... pravio se da sam pijan.
    Možete da radite sve, šta god hoćete, i posle se komotno vadite da ste bili pjani!
    Naravno, moguće je da vas otera u tri lepe, ali brzo zaboravi...Mada, uglavnom ispadnete smešni...pa koliko se snađete...

5. Mogao bih da otvorim temu posebnu, ali evo:
    Probudio se u Surčinu u kući žene nepoznate. Vraćao sam se sa nekog rođendana mrtav pijan i navratio. Dobra neka žena bila, ali mi su naočare bile polomljene.
    U po diskoteke u Slavonskom Brodu vikao Srbija, Srbija i dizao tri prsta. Jedva živu glavu izvukao
    Prespavo u parku par puta pošto mi bilo mrsko da idem kući.
    Sa dva ortaka podigao opel korsu na 4 šank stolice.
    legao iz protesta na ulicu i odspavo jedno pola sata na bijeloj liniji
    Otišao do policije mrtav pijan da vidim da li sam oborio rekord na dregeru
    Zaklao krme u tri ujutru da počastim drugare
    Skočio sa drugog sprata da pokažem da se može
    Plesao sa šank stolom dva sata, odigao od poda i opleti
    Jebiga ima toga još

6. Zaklao krme u tri ujutru da počastim drugare

Hahahahahaaa ;))))))
    Kako ih častiš trezan, stado ovaca :DDD

P.S. Pola sata pokušavao da dohvatim mrežicu na košu (imam 1.88, mogu da je dohvatim i da ne skačem), utripovan da skačem ko lud, al da je koš podignut bar po metra...

7. Znao sam da će glavni postovati ovde. :)

Ovo moje nije ludo, više je glupo, al' ajd' teo sam da uđem u kontejner, sva sreća bilo je treznih oko mene.

8. Sa dva ortaka podigao opel korsu na 4 šank stolice.

Znači svaki od vas može da digne 400 kila? A šank stolice mogu da izdrže 1200 kila?

9. можда су имали полугу. наш како се каже, дај ми довољно дугачку полугу и довољно чврст ослонаци померићу Корсу!

10. Odigrao dva kruga ruskog ruleta sa 357, sam sa sobom, po fazonu da pokažem koliko sam zajeban lik.
    Kod trećeg mi je kolega izbio revolver iz ruke. Ne bi se ubio ni tada, proverili smo posle.

(da, bio sam napaljeni klinac)

11. Možda je jedan ortak Hulk?

12. Па није нешто лудо али је сигурно глупо.
    На повратку кући скренуо код кума. Повратио, намјерно, испред врата и заспао. Пробудио се око пола 4, отишао кући и потукао се са улазним вратима. Сјебо шаку.

13. Znači svaki od vas može da digne 400 kila? A šank stolice mogu da izdrže 1200 kila?

Ili si loš trol ili nemač pojma. Korsa sa tonu i dvesta. c c c c

14. Pa moja Korsa (2007. godište) prazna ima 1290 kila. Možda one starije imaju manje, ali ne manje od 900 kila. Tako da svako od njih onda mora da digne 300.

15. (da, bio sam napaljeni klinac)

Да си био напаљен ти би силово неку бабускару из хаустора. Курд ти си био будала.

16. Ne znači, dizali smo postepeno. jedan po jedan kraj- PREDNJI JE BIO BAŠ ZAJEBAN.
    Uglavnom, nismo slikali pošto je izbacivač izašao iz kluba i počeo da nas ganja. Btw to je bila glavna nagrada tu veče.neki parti bogapitaj

17. Sve i da je tako sta ako su dizala trojica a jedan poturao pa redom. I druze one starije 550, 600 kg plafon da znas.

18. ajd nek bude i 650 :)

19. Pa dobro, i 650 znači svako po 200+ kila, i to je nemoguće. A postepeno... ajd da i verujem.

20. Korsa je bila prastara.
    Posle je to bio šou po gradu.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.