Најлуђа ствар коју сте урадили кад сте били пијани?

1. Ja se popeo na binu za vrijeme koncerta Galije,niko Nešu nije primjetio od mene,obezbjeđenje me ganjalo po bini 10 minuta-umakao sam! :)

2. радојица, ма набодем ја ту и тамо које слово па они после успеју некако да преведу шта је писац хтео да каже :)

хвала богу па ме неки ован потера на контра страну...иначе, најеба коза...

3. јурио козу да је јебем...

Da je ovca imao bi moju podršku do neba ali ovako...

4. razbio siptarsku pekaru.
    uterao bicikl u sobu i pokrio se njime.
    umesto devojci, poslao caletu poruku "al cu da te jebem sutra"

5. uterao bicikl u sobu i pokrio se njime.

Bravo :D

6. Ово покривање бициклом је уз Џимијево запишавање одрмана у соби најјача прича до сад. :))

7. imam ja i jacih, samo tesko nabadam slova pa ne mogu da pisem sad ...
    sutra, mozda

8. Zapalio prdez i spalio pola bulje.
    Istripovao se da svrsavam i poceo da pisam u kurton.
    Zaspao u busu i probudio se u tri lepe picke materine od kuce(u Zemunu,a zivim na Vracaru).
    A da vam ne pricam sta mi se na pecurkama desilo! :D

9. Zapalio prdez i spalio pola bulje.

Je l' ovo uopšte moguće?

10. Па видиш да јесте. :)

11. Možda laže da bi ispo kul. :)

12. Nisam mislio da mi je bulja bila u opekotinama,nego su sve dlake bile spaljene..eto slikovito opisano! Ko ne veruje,imam svedoke!

13. Došo, stuko 4 litre vina, igrao u gaćama na sred stola pred 50 ljudi, posle smuvao neke dve ružne, pa se potukao sa dečkom one malo ružnije od te dve ružne. Zatim, išao po sred prometnog puta do kuće. Došo, seo, napisao defku za jednu malu koja mi se motala po glavi tada i zaspao na laptopu. Izbalavio ga skroz, al čitav je ostao. :)

http://vukajlija.com/zaljubljen/227091

Inače, izvalio sam da mnogo bolje pišem kad sam pijan.

14. Daj bre, de si mogo ovoliku defku da napises pijan....to ni ja ne bi mogo..

15. i da, jednom sam dosao kuci pijan, skuvao supu, postavio stol, 4 tanjira, jedan za mamu, tatu, sestru i mene, i svima sipao da se hladi. Bilo je negde oko pola 4 ujutro.

16. Ja nastavio da pijem.

17. objasnjavao jednoj devojci bernulijevu jednacinu na doceku nove godine.

18. Pravila špagu na gradskom trgu. U miniću. Saulisaše me na vrijeme, dok nisam probala i druge akrobacije.

19. Legao nasred ulice i vukao ljude za nogavice.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.