Најлуђа ствар коју сте урадили кад сте били пијани?

1. Jeste, sad sam se setio.Uspeo sam da se okupam, ali se ne sećam kako sam se dovukao do sobe.Sigurno su me odneli gremlini, bila ih je puna dnevna soba.

2. odakle početi.
    evo juče npr sam đuskala sa sve gipsom na nozi, štakama i jednom štiklom. dozvolila sam da mi zapale gips, kao eksperiment. zapravo i nije bilo baš smešno kad je buknulo, ali me je na sreću ugasila drugarica. i onda sam plakala 2 sata. u javnosti.
    a da ne pričam o uobičajenim stvarima kao što je skidanje majice u klubu, nuđenje besplatnog seksa nepoznatim ljudima i kucanje na vrata ljubavima bivšim i budućim. a da, i maltretiranje obezbeđenja u klubovima.

3. sam da kazem da da e ako lazete da bude bar smenso, niedna od vasih lazi nie bila smesna i tako to, jebo vas dzukac

4. Nisam pala sa bicikle,a pola puta su mi oci bile sklopljene. I na moju srecu nisu me udarila kola.(sinoc)

5. Čuvaj se, mogu ti oduzet biciklo zbog vožnje u pijanom stanju.

6. auu ja bih pre ostala da spavam ispod nekog drveta nego sela na bajs pijana.

7. sam da kazem da da e ako lazete da bude bar smenso, niedna od vasih lazi nie bila smesna i tako to, jebo vas dzukac

Цар.

8. Ispustio dusu, lego na klupu, dobio nogu u nos, dosao (doveli me) kuci tako pijan i krvav, obucen lego u krevet, treso se do 5, ustao da peglam, ujutru otisao na urgentni i narednih 7 dana psovao doktora koji mi je namestao nos.

Vise nikad se nisam tako napio, na neproverenim mestima pogotovo. Dobro jesam jednom, ali nista nije bilo.

9. čekaj da se setim.....hm...

10. Rekles, ako nije smiješno ili glupo, nemo se sećat.

11. Taj film...kod mene neces gledati.
    xD

12. Najluđa stvar koju sam uradio kad sam bio pijan? - Nastavio dalje piti! - Moglo me je koštati života!

13. Naterala sam svog najboljeg druga da mi traži dugme od sakoa u prostoru od 5 ogromnih prostorija i ni po koju cenu nisam mrdala, dok on ne nadje to dugme.

I našao je!

14. maltretiranje obezbeđenja u klubovima

Au jebote kako su dozvolili da ih maltretiras?! :)))))))))))

15. Pišao sam na sred magistrale dok su kola prolazila pored mene, u oba pravca... Njihova brzina otprilike 80km/h

16. Bila je to u osmom razredu na ekskurziji. Otišao sam u sobu onog najgoreg skrndelja koji se još pritom i ložila na mene još od četvrtog osnovne i pričao sam joj kako ću je oženiti kad završimo školu.

17. Podrignula sam naglas. A mislim čak da teti u samoposluzi nisam rekla ''Doviđenja''......shame on me.

18. Написао дефиницију.

19. Precenio velicinu sake,a potcenio velicinu kite dok sam pisao! Sam pobedio? :)

20. Otisao na slavu kod ortaka u sest uvece, pa u grad(u svom rodnom gradu, 120km udaljenom od Beograda) a probudio se sutradan u Beogradu kod Zeleznicke. Jos uvek ne znam kako sam stigao... mada... ima jos... :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.