Ja se stvarno izvinjavam ali nisam mogao da smislim nešto pametno, hteo sam da radim Blejda i da bude priča kao da su njega drugi vampiri mrzeli zato što je crnac, a da na kraju čuje stih pesme Rada Lackovića i dobije snagu kojom ih sve otkine, ali za sredinu nisam imao pojma šta i kako...
Okačiću Kocku za sat-dva.
БЛЕЈД
.....
1. првих десет минута филма: Да би се објединиле теорије завере, Блејд у центру готамоликог Њујорка масакрира буљуке јевреја-масона-католика-вампира, да би сазнао неку алтимат истину, како је све почело, и како да једном за свагда стане на крај вампиризму. Притом убија и гомилу емоваца испред зграде, по изласку, пошто су емовци, јелте, вампири вонаби. Убризгава себи онај Вистлеров серум нон-стоп.
2. следећих десетак минута, из перспективе вампира: "аааа, зајебан је, аааа, шта да радимо, аааа, на шта се јавља зајебани алфа мужјак вампир који ће да стане на пут Блејду. Неко спомиње и случај "голог психопате".
3. Двадесет минута Блејда, увођење у причу самог црње вампира (јебите се стереотипи о бледим вампирима, ха!). Блејд иде по серум, и ћаска са Вистлером о озбиљности вампирско-јудеомасонско-банкарско-католичке претње. Блејд одлази, успут убије пар рабина са зашиљеним зубима, једног фрањевца који заправо није био вампир, али чисто предострожности ради, и тако даље. Наоружан знањем о локацији вампирског штаба, упућује се тамо и напада. Јебе кеву.
4. Вампири узвраћају ударац. Зајебани вампири долазе, и у коначном окршају сјебавају Блејда, и спремају се да га преобрате у потпуног вампира.
5. Финале: Отварање очију, болница. Сестра се врти око њега. Улазе пандури. Воде га у станицу и објашњавају му ствари. Крећу да пуцају флешеви. Вистлер није неки борац против вампира, него локални дилер, Џамал Џексон и тако даље. Блејд је заправо локални пајдоман који се уради до коске и потпуно го упада на журке са пајсером и млати људе, или упада у јеврејску драгуљарницу и туче брадоње. По улици туче људе у трансу. Цела борба против вампира је један психоделични наркомански трип, изазван коктелом паје, есида и цимета да замирише.
Još 25 minuta do početka glasanja.
Kocka Kocka Kockica
Unutar plave sobe
Unutar crvene sobe
Unutar zelene sobe
Unutar bež sobe
Unutar purpurne sobe
Unutar oker sobe
Unutar teget sobe
Ispred pozorištanceta "Puž"
KRAJ?
Glasanje počinje sad. Šta ste pisali, pisali ste. Urrade, stigo si u poslednjoj sekundi.
1 poen Vita
2 poena Verbalni GzV
3 poena crnigrujan
1 poen Crnigrujan
2 poena urrad
3 poena Vita
1 Апофис
2 Вербални
3 Уррад
1 Verbalni GzV
2 Апофис
3 urrad
Мене је искрено мрзело, само један филм сам гледао од та 3, а није ми се нешто свидео. Ае качим после гласове.
Zamrlo ovo. Niko da čita i da glasa za najbolju parodiju. Izgleda da ću morati da tražim da se zaključa čim bude prošlo glasanje.
Prepadoše se ljudi one moje suve proze izgleda :)
Ti šefice Vučice ne glasaš?
Ako bih glasala onda bi ispalo da favorizujem samo tog autora. Zato ne želim da se osećate neprijatno. Primetila sam da glasači/autori imaju svog favorita i da se međusobno čašćavaju poenima i zato planiram da ukinem takmičenja i da imate potpunu slobodu da pišete parodije. Ako ćete po pravilima da glasate, glasajte za onaj tekst koji vam se svidi a ne na osnovu onoga koji vam je udelio 3 ili 1 poen pa da mu uzvratite istom merom. Ne ide to tako. A pošto je ovde zezancija ovoga puta ću vam progledati kroz prste. :)
Sledeći filmovi su domaći i to će biti poslednje takmičenje, onda otvaram temu gde ćete po zadatom filmu ili po sopstvenoj proceni parodirati filmove koje sami odredite.
Pozdrav od šefice.
Što bi reko pokojni Đinđić - Ako je taj komentar upućen meni znajte da je u pitanju čista slučajnost :)
Нећу ја сада да гласам, није фора.
Нека се Вербални прогласи за победника пошто је по овом стању он, ако се не варам, па да лепо заседнемо нас четворица са Вучицом и изедемо то кремче и кифлу сви заједно.
Едит: Нас петоро и Вучица.
Ma zajebi da bacim glas...
1 Апофис
2 Вербални
3 Уррад
Glasanje završeno.
Rezultati su sledeći:
1. Urrad 11 poena
2. Verbalni 7 poena
Treće mesto dele:
Vita, Crnigrujan, Apofis sa po 4 poena
Čestitke pobedniku i da uživa u nagradi
http://img264.imageshack.us/img264/3745/eurokrem1kg.jpg
Žao mi je, nestalo kifli.
http://www.pekarasunce.com/images/FinaPeciva/Kroasan.jpg
Čestitam i ja pobedniku, bilo je fer, pošteno i što je najbitnije zasluženo.
p.s.
Ne ide eurokrem i kroasan sa šunkom.
Kako će biti veselo :D