Дражини четници - тешки злочинци или непризнати хероји

1. А пишам по хришћанству.

Gde je sada govor mržnje i verska netolerancija?

Inače, to da je Tito branio da se ide u crkvu i naređivao otimanje narodu zaliha i žitarica su najobičnije gluposti. To su radile naše smrdljive komunjare da se dodovore partiji jer znam da su ovde hteli da ruše manastir pa je maršal lično intervenisao.

2. Ajde sad iznesite dokaze da su cetnici heroji, pa da uporedjujemo.

Поредити партизане и четнике је као поредити америчку армију и побуњенике по блиском истоку. Једни су високо организована група, а други скуп групица, које често имају мало тога заједничког и, што је најбитиније, немају заједничког надређеног. Врати се Булајићевим филмовима. (Чак ћеш и тамо наћи зарасле ћетнике по шумама и пећинама. Шта сарадник окупатора (који се излежава по градовима) ради у дивљини?)

3. Ako su heroji samo zato sto se NISU borili sa svabama, onda je i moja baba heroj.

4. Дражини четници - Особе које су клале зезатора данас на кантеру.
    Не кољите четници

Nemoj da obmanjuješ ljude druže Tihi! Samo su pokušali, ali smo im prosuli mozgove ćetnićke!

Često naši ljudi mešaju patriotizam sa nacizmom i rasizmom, jbg, neobrazovana nacija. Što je najgore često su profesori istorije najveće radikalčine, tokom školovanja pokušavaju da ti usade neku mržnju prema drugim nacijama što je strašno. Zato ne mogu da krivim klince što pogrešno razmišljaju jer ih tako uče profesori, roditelji, mediji...

5. A oво што Дража јесте или није сарађивао са окупатором, гледај, да смо ми појели говно, и пустили Швабе да пролазе кроз Југу, било би нас пар милиона више данас. А било је хероја на обе стране, несумњиво, само мало "hothead", што би рекли Енглези( колико је невиних људи по градовима гинуло због онога- рањен Немац 50 људи, мртав 100, кад су Партизани убијали Немце. Да смо лепо мало били неутрални, и да се нисмо курчили к'о што се увек курчимо, другачије би било.

6. Ako su heroji samo zato sto se NISU borili sa svabama, onda je i moja baba heroj.

Ne nego je trebalo ubiti Švabu koji je čuvao javni WC u vreme kaznene ekspedicije 100 za 1, čisto herojski!

7. Ћалетова баба је причала да су током рата долазили Партизани, рекли да покрету треба храна, дођу похарају, ко се буни, њега убију и то је то, дођу Четници, ураде исто. Вероватно је истина негде између, а да комунисти нису гајили симпатије ка Србима, то стоји, једноставно је било тако. Тако да је истина као и увек негде између. А што се бабине приче тиче. Швабе су биле златне, долазили и питали, колико кошта прасе и плаћали.

8. Ako su heroji samo zato sto se NISU borili sa svabama, onda je i moja baba heroj.

Brate , hvala ti što si mi ovako ulepšao dan , od srca sam se nasmejao.
    Hvala !

9. Mićko pa mi smo i hteli da budemo nutralni, ali džaba kada to nije odgovaralo smrdljivim Britancima koji su u to vreme ostali sami u ratu i bilo im je potrebno otvaranje novog fronta koji bi oslobodio pritisak na njihovo buđavo ostrvo. Stoga su njihove službe odradile svoje i... Eto nas.

10. Ništa nije crno belo, a i prošlo je 60 godina, tako da ne možemo sa sigurnošću znati koja je priča istinita, a koja ne. Činjenica je da pobednici pišu istoriju. Sadašnji istoričari pokušavaju da budu objektivni, ali uz nedovoljno podataka, slabo šta može da se dokaže.

11. Gde je sada govor mržnje i verska netolerancija?

Што је нетолеранција?
    Пишам по хришћанству = мислим да је хришћанство срање, као и већина тих комерцијалних религија које се заснивају на ритуалима којима се бог умилостивљује, штагод...

Што не значи да ја не могу да се дружим с неким ко је хришћанин. Мислим да су ти људи благо до умерено затуцани, али јебе ми се за то, мени ни из џепа, ни у џеп. Можда неко и за мене мисли да сам затуцан, јебе ми се и за то.

Inače, to da je Tito branio da se ide u crkvu i naređivao otimanje narodu zaliha i žitarica su najobičnije gluposti.

Нисам ни рекао да је бранио. Само су људи тако интерпретирали. Већина људи гледа на свет црно-белим очима и иста та већина је неспособна да види било шта што је између та два.

12. Само да знате, у битци на Козари, живот је изгубило 60.000 људи. Погинуло је само 33 Немца, не хиљада, већ само 33...

13. nemoguće da su i teški zločinci a ni heroji, isto kao što je nemoguće da su to partizani. i jedni i drugi imaju i prednosti i mana, samo što je historija napisala da su četnici imali više mana, logično sa obzirom na pobjednika rata, al mi to ne možemo znati' nikako. a ovi današnji "četnici" su govna. moje mišljenje.

14. Ako su heroji samo zato sto se NISU borili sa svabama, onda je i moja baba heroj.

Шта је херојски у беспотребном умирању? Ионако су џаба јели говна до '44, када су совјети дошли. Што рече Сплинтер: победиће онај који зна када може да се боре, а када не.

15. Пишам по хришћанству = мислим да је хришћанство срање, као и већина тих комерцијалних религија које се заснивају на ритуалима којима се бог умилостивљује, штагод...

Kad si već sam svestan da nemaš pojma o nekim stvarima, nemoj to ni pisati, jer sem što vređaš vernike, spemuješ i transferišeš. Ovo ko da je neko dete pisalo.
    Nije ti niko branio da ideš u crkvu, ali su te gledali čudno ako to radiš. Jebote, tad su ljudi pljuvali kad vide popa: "Pu baksuze!" A verujem da su ti isti danas veliki vernici. Dakle ljudi su takvi, nema veze Tito s tim.

16. Не. Ја вишеструко доживљавам национализам...

Јебига, ако ћемо сваком термину давати произвољно значење, онда је бесмислена даља прича

17. Швабе су биле златне, долазили и питали, колико кошта прасе и плаћали.

vjeruj da i moj djed dijeli isto mišljenje. ne znam zašto al' kaže da je hitler bio u pravu u mnogo stvari.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.