Дражини четници - тешки злочинци или непризнати хероји

1. Da li ste za Uniju ili Konfederaciju? Ja sam pre za Uniju, nije fer da crnci budu slejvovi.

2. Шта је херојски у беспотребном умирању?

Word. Да се не лажемо.

Ионако су џаба јели говна до '44, када су совјети дошли.

Е, сад... Питање. Била је тема овде шта би се десило да се код нас нису побунили против Тројног пакта. Мислим да би рат текао у скроз другачијем смеру. Ако неко може да се сети где је та тема, како се зваше, да не пишем опет, а подужи пост сам написао, сећам се.

3. vjeruj da i moj djed dijeli isto mišljenje. ne znam zašto al' kaže da je hitler bio u pravu u mnogo stvari

I ja se slažem sa njim. Smešno je koliko je Hitler bio negativna ličnost a koliko je imao pozitivnih strana !

4. Аперитив док не стигне гибаница.
    http://www.leksikon-yu-mitologije.net/files/svi%20zajedno.jpg
    :)))

Едит: свакоме можеш да нађеш флеке, мање или веће, тако да тема нема смисла. Сем као убијање времена.

5. Шта је херојски у беспотребном умирању?

Ништа, а мој утисак је да су партизани водили народ у беспотребно умирање. Као што сам већ рекао, на Козари је погинуло 66.000 људи, а само 33(не хиљада) Немаца од тог броја.

6. Хероји и ништа друго.

7. мој утисак је да су партизани водили народ у беспотребно умирање.

Kako bespotrebno umiranje? Pa naravno da je bilo potrebno kako bi zajahli državu i tako je jahali 50 godina, a i danas su najpopularniji političari koji su bili članovi te partije, koji su Titovi učenici.

8. Јебига, ако ћемо сваком термину давати произвољно значење, онда је бесмислена даља прича

Као неко ко се бави лексикографијом, потрудио сам се да уопште не дам произвољно значење. Оно што сам написао ћеш наћи и у већини савремених речника, на било ком језику, сигуран сам у то.

Kad si već sam svestan da nemaš pojma o nekim stvarima, nemoj to ni pisati, jer sem što vređaš vernike, spemuješ i transferišeš. Ovo ko da je neko dete pisalo.

Дечко, ти си транфер сам по себи. Кад ми ти кажеш да трансферишем, то ми дође као комплимент. Чу, вређам вернике....

О хришћанству могу да ти држим предавања, мали, и то на више нивоа. Студирао сам то, између осталог.

Nije ti niko branio da ideš u crkvu, ali su te gledali čudno ako to radiš. Jebote, tad su ljudi pljuvali kad vide popa: "Pu baksuze!"

ШКК? :D

9. Е, сад... Питање. Била је тема овде шта би се десило да се код нас нису побунили против Тројног пакта. Мислим да би рат текао у скроз другачијем смеру. Ако неко може да се сети где је та тема, како се зваше, да не пишем опет, а подужи пост сам написао, сећам се.

Али то није била побуна комуниста, већ управо оне друге стране :)
    Питање је да ли је то олакшало позицију СССР-а, али рецимо и да јесте, мислим да би Швабе свеједно издувале на крају. Уосталом, чему даље глумљење лудила после Априлског рата.

10. Kako možete uopšte nazivati nešto pokretom što je bilo razbijeno po četama od Dinare do Kraljeva, Kosova i Crne Gore? Kakva glupost. Ljudi razbijeni po četama, jedni se borili protis ustaša, drugi protiv muslimanskih ustaša, treći klali muslimane, četvrti protiv partizana...Od čete do čete.
    Priča iz Semberije
    Kroz selo piče danima švabe, partizani, četnici, švabe, partizani, četnici, ko kako naleti tako i odnese hranu. Niko ništa nije plaćao s tim što se kod partizana nije smelo uzimati samostalno nego ti dođe komesar pa naredi da se to i to konfiskuje. I šta tu vredi priča o streljanom partizanu zbog ukradene šljive kad se ozvaniči da se uzima šta već treba.
    Deda bio u zarobljeništvu u Nemačkoj, a njegovi pristalice kralja, baba za partizane. Žao joj bilo ušljivih partizana i u odsustvu dede otvori partizansku bolnicu u kući.
    Dođe batica četnički vojvoda koji joj je čak neki rođak bio, prebiju je kao mačku i vežu za ogradu s upozorenjem da je niko ne sme odvezati. Odvezala je moja mater sutradan. I šta- nikom ništa. Što rekla moja pokojna mater Svi pravi partizanu su izginuli u ratu, pravi komunisti na Golom otoku, posle je sve bio goli šljam koji se nahvatao stanova i povlastica. Pu!

11. А, не, не, не.... Они се залажу за слободу. Ја мислим да треба укинути нације и границе, па онда завести диктатуру на глобалном нивоу. Једино тако се може исконтролисати разуларена жгадија и завести мир у свету.

To je pravi način!

Mislim da se više treba obratiti pažnja na ove današnje četnike.
    Oni koji su crkli, ne mogu sada ništa. Ali ovi mlađi su problem, oni koji četništvo uzdižu i spajaju sa čistim šovinizmom. Pa, bilo koja današnja nacionalistička i navijačka grupa vidi u njima bespogovorne heroje.

Nedavno sam kratko bio na nekom četničkom saboru. Toliko nepismenih, debelih i nasilnih primitivaca nisam video. Na kraju izbila opšta tuča, povređeni policajci, i tako svake godine.

12. Е, сад... Питање. Била је тема овде шта би се десило да се код нас нису побунили против Тројног пакта. Мислим да би рат текао у скроз другачијем смеру. Ако неко може да се сети где је та тема, како се зваше, да не пишем опет, а подужи пост сам написао, сећам се.

obecali su nam mnogo toga francuzi, englezi i rusi sto preko partizana sto ovako. dosta toga smo i dobili posle rata, teritorijalno, sto mozda i ne bi da smo bili sa trojnim paktom.

zajeb nam je sto nikada kao narod nismo umeli da budemo razumni, mirni i nepopaljivi kao severnjaci, nego smo kao muslimani sa bliskog istoka.

lose je kad se podcenis, ali je jos gore kad se precenis, a uvek smo to radili i dobijali preko picke. sad kao dobili smo na kraju, mi smo face, al je cena uvek jebeno prevelika ovde.

13. Ова слика са коњаником, то је капетан Хуско, Бошњак и партизан, доста је шуровао са Немцима.

Песма коју је његова војска певала је :"Куд Хускова војска труска, неће бити земља српска, биће земља турска".

14. И која је разлика између тих слика? Никаква.
    Зато онај едит.

15. Evo, opet vređaš.
    Nemaš pojma ni o čemu, samo si previše pun sebe, jedino što umeš je da troluješ.
    Ne znam zašto moraš da pišeš na svakoj temi, čak i kad nemaš blage veze...

16. Зајебите те слике. Могу се тумачити на разне начине и често немају везе са оним што прво падне на памет.
    Ево, нпр. слике сарадње СССР-а и Рајха
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4c/MolotovRibbentropStalin.jpg

17. amerikanci su najveća govna :D

18. Мени мирише на неко јебање курава након ових формалности, потписивања...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4c/MolotovRibbentropStalin.jpg

19. Kako aktivna tema, svi odgovaraju na postove od pre 2 strane.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.