Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Pa to hocu da kazem, i ja sada mogu da se obucem u pripadnika Crnih pantera :)
Da nismo istupili iz trojnog pakta svabe bi stigle do Moskve pre zime (jer je operacija barbarosa odlozena zbog nas za nekih mesec dana) i Ruje bi ga popusile.
Речници приказују свако значење које је у употреби за одређени термин. Овај о ком говоримо је много контроверзан и пошто је у последње време добио много негативну конотацију, користи се за све и свашта (што нема никакве везе са изворним значењем). То је све што сам хтео да кажем. Нема сврхе да причамо о неком термину, ако при том мислимо на различите ствари.
Ma ovi danas nisu četnici, nego klinčadija poučena govorima Ivane Žigon. lololo
Ja nisam baš upućen toliko u ovu temu, ali čitao sam negde da je Tito tokom 2. Svetskog rata sklapao neke dogovore sa fašistima o napadima na četnike. A te četnike koje pominjete da su sarađivali sa fašistima, mislim da to nisu Dražini četnici, već od onog čove Pećanca, kojeg je i Draža proglasio kao izdajnika. Ne hvatajte me za reč, kao što rekoh, ne poznajem dovoljno ovu temu.
Nemaš pojma ni o čemu, samo si previše pun sebe, jedino što umeš je da troluješ.
Ne znam zašto moraš da pišeš na svakoj temi, čak i kad nemaš blage veze...
Ти имаш проблем, дечко. Ево, да ти кажем искрено, сви мисле за тебе да си смарач, бол у дупету и трансфер блама (то је био цитат, тј. оно што други кажу, ја само мислим да си недоказан), а недоказан си јер је једино што умеш да напишеш ''немаш благе везе'', а не и да образложиш то. Јебеш такву дискусију. Мислим да је крајње време да се одмориш од сајта. Кликни на дугме 'Одјави се', гарантовано ће многима да буде угоднији боравак на сајту. Ајде, за добробит свију нас. Буди срце.
Да само што ја сматрам да је огромна већина тих слика аутентична. Не можеш да непријатељима само да се довикујеш преко ничије земље, мораш очи у очи.
Сад кад би имали да окачимо слику са сусрета Драже и Тита, па као да их прозивамо "А Чича шта ћш са тим шлосером" и "Стари откад си ти прешао у гибаничаре?" хахах.
Сад кад овако напишем, то звучи обећавајуће.
Зато сам у наслову и нагласио ДРАЖИНИ четници.
Vako, Uroš je lepo rekao da je Juga imala rok trajanja, a onda je to neko prebacio da je imala rok trajanja zbog maršala koji je morao da umre.
Juga je bila neodrživ sistem koji je morao da se uruši pa da je Tito i živeo 200 godina.
Истина ово прво. Али знак питања да ли би га Рује дугорочно попушиле.
Кад смо код тога... Па, ти уопште ниси ни дао своје тумачење тог термина.
Da je Tito danas živ verovatno bi prošao kao Gadafi... Mada ko zna, matori je prejeben igrač bio.
Да се не лажемо, други су добили.
Ја Тита уопште не поистовећујем толико са Југославијом, више Александра. Свеједно, пукла би ко год да је био главни. Нема мира на овим просторима.
Не верујем да би тако прошао. Тито је успешно кокетирао и са истоком и са западом, и то је дуго трајало, вероватно би наставило да траје да је поживео. Да, зајебан је играч био.
Ma Aleksandar je bio hipik običan.
Тито је прејебен играч био, и за то му скидам капу.
Kako je ovo ružno čitati od moderatora upućeno bilo kojem autoru. Odvratno.
Da Uroše , 30 godina sarađivanja Hrvata , Srba , Bosanaca , Crnogoraca , Slovenaca , Makedonaca .. Je sasvim pozitivan skor sa obzirom na okolnosti.
vodi racuna da je i jugoslavija u to vreme bila zavidna vojna sila (ne velika, ali ne za zajebavanje), pa smo i malo veci uticaj imali u svim tim razgovorima i dogovorima.
ahaha ovde se zahuktava a? ajde bre ljudi gledajte kosarku odmorite malo.
niko nikoga nece ubediti ni u sta
Što bi rekla moja prababa 'Nem'o se karate deco'.