Prijava

Jano, i ja sve to. Aj se jebemo.

Nikako tulume, obecata sam. Moz da cekas svoj red. :)
Da te cekiram?

Jano, tvoj muž će morati da ima živce kao brodska sajla :)

Naravno. Ali stavi neki dan gde nisi mnogo zauzeta, ne volim da čekam u redu. Ili imaš onaj sistem k'o u SUP-u, kandidati uzmu broj i svako se izređa ko na Ivani Tutankamon?

tulume ne brigaj svesna sam svojih kapaciteta :)
jezivi lutko mnogo gresis ja sam laka za odrzavanje :)))

mnogo gresis ja sam laka za odrzavanje

Al mi nismo laki, ko bi nam kuvao, prao i peglao kad bi devojke trošile svo vreme na ulepšavanje. Stvarno nije u redu.

Реално, девојка није написала ништа што жене генерално не би требало да раде. Једино мислим да је претеризам тај педикир четири пута месечно, и то са парафином и са лимуном. Све остало је на месту. 4 пута дневно прање зуба уопште није превише. Треба после сваког оброка. Ако једеш 6 пута дневно као ја на пример, онда 6 пута. Притом, не мислим да треба да их трљаш крвнички да развалиш десни, него умерено.

pedikir je dzimi prosto medicinski, ja kada vezbam bosa sam i stopala mi trpe. jebi ga takav je sport :)
parafin je isto medicinski, ruke bi mi bez istoga bile kao u luckog radnika.

Pa šta to vežbaš i radiš kad bi ti ruke bile takve, a noge ti trpe toliko?

JA JEBEM!

Прелистај из офлајна Informacije i FAQ.

gimnastika. pa kad se drkas na gredi po dva sata. nije ti dobro

А, то је већ друга прича...

Ne preterujem sa sređivanjem. Volim ovako kako izgledam. Ne šminkam se, ali vrlo malo stavim sjaja za usne ili malo karmina. Sama sebi i mužu uradim pedikir jednom mesečno, na rukama samo isečem i oblikujem nokte. Tačno znam šta ću da obučem i ne provodim sate sređujući se pred izlazak, to uradim za 15 minuta. Jedem sve i ne brojim kalorije a linija mi je savršena. Povremeno odradim seriju vežbi.

kremu za dekolte i sise naravno svako vece mazem.

Stavljam krastavce na lice i dekolte dva puta nedeljno

Рука ми је два пута самоинстинктивно кренула ка међуножју на ове изјаве и почела да ми масира тестис и фалус ....

Рука ми је два пута самоинстинктивно кренула ка међуножју на ове изјаве и почела да ми масира тестис и фалус ....

Jadan ti, Laki. Imaš samo jedno jajo. Mada, bole te kurci. Ti makar redovno jebeš. To što seskualno opštiš sa sobom nije greh. Ipak si ti pop. Kog ćeš ti ikada pojebati, a da nije sopstveni falus.
Inđoj

Па шта ,и један тестис ради посо ,то ниси знала неука девојчуро?

Tuširanje, pranje kose, zuba i tako to normalno (mislim kako kome, ali ajde)
Jedino što sam manijak za pranje kose, perem je svaki dan, eventualno svaki drugi. Ponekad i dvaput dnevno, što je strašno loše. Nemam češalj, ništa drugo joj ne radim.
Obožavam da se sminkam, ali samo oči, puder i slično ne koristim. Više volim da stavljam maskaru, krejon i slično nego što volim kako to izgleda. Po noktima se poznaje moje raspoloženje - ako su nalakirani i sređeni, preterano sam raspoložena, ako su kršni umorna sam i jebe mi se za sve. +depilacija i čupanje obrva. To je to.

Прави одогор на ову тему се добије кад се погеда дужина поста. Ако је већи, више брине о себи особа која га је постовала :)

Nimalo. Lična higijena se podrazumeva, ali sem toga ništa, imam nadstrešnice od obrva, i jebe mi se i neću ih počupati nikad, čisto iz inata, jedino mi je krivo za zube koji su skroz zdravi ali izgledaju očajno, kokakola i trava, jebiga, ionako svi u familiji imaju loše zube, pa verovatno i ja, tako da ću prvom prilikom kad budem imao više kinte da ugradim veštačke, pojeftiniće do tada valjda.

U stvari, kada malo bolje razmislim, slagao sam, o kosi se brinem, i nju sam povukao sjebanu, sa kevine strane, slab je koren i prilikom svakog češljanja najebem, postaću ćelav sa jebenih dvaes godina.
Što se tiče izgleda, ja za sebe ne mislim ništa, totalno Dejan Cukić, da prođem pored sebe na ulici ne bih se ni primetio, devojke na meni vide neku devojačku lepotu i ovo i ono, ne kapiram šta kažu, al' eto od svih dosadašnjih veza ja sam prvi prišao u možda 10%, tako da mi odgovara šta god da vide na meni.