L@ki
Свака част оном ко води Њуку , отарасио се дебла и намлатио пара.
КОлко плаћен Суарез и ко све још има сличну цену као он на тој позицији?
stvarno im svaka cas', dobri su stvarno. evo ni Djanki se nije nadao da ce da doguraju do odje.
Sujo placen 25 mizernih miliona. vrijedi bar duplo.....
Tevez igra slicno kosta pun kurac, Aguero igra slicno kosta dva puna kurca, Laveci otprilike igra tako i on kosta mnogooo vise, a Suarez je, osim od Aguera bolji od svih njih.
trenutno je u PL samo Silva bolji igrac i to samo zato sto ovaj ne koristi svoje sanse dovoljno, inace ko zna.....
dovoljno je da odgledas neku cijelu utakmicu i bice ti jasno koliko covjek utice na igru i koliko znaci.....
Sigurica, KURČINU SIGURICA
Ako išta mrzim, to je kace izvuku nekažnjeno. Nači, u tri kola gde je trebalo da dobijemo 9 bodova i +8 gol razliku, mi imamo 5 bodova. Divno. Šigo Lampiona, divimo se 2013.
AAAAAAAAAAA...Mamu im jebem, pa da li je moguce da ne mozemo da dobijemo jebeni Svonsi kuci?! Ono sto je Kerol promasio je za neverovat. Sa ovakvom igrom dobicemo ogroman, crnacki kurac od rezultata. I'M SO PISSED OFF NOW!!!!
Govna jedna nesposobna! Vi ćete u LŠ! S ovakvim igrama nećete moći ni 10. da završite, jebem li vam seme i pleme mutavo! Jebote, kako može jedna takva ekipa da ne da NIJEDAN jebeni gol šuntavom Svonsiju?!
Jebiga, sa jedne strane igrali smo sa laksim protivnicima do sad, kontam da cemo na polovini prvenstva biti 4-5 pozicija sa obzirom da su nam protivnici u naredna 3 kola Siti, Junajted, Celsi...
Ал то неће потрајати, после овог кола Њукасл игра са Ситијем, Јунајтедом, и Челсијем..славски колач ти јебем...2 бода ће ту да покупе..
Свака част оном ко води Њуку , отарасио се дебла и намлатио пара.
КОлко плаћен Суарез и ко све још има сличну цену као он на тој позицији?
stvarno im svaka cas', dobri su stvarno. evo ni Djanki se nije nadao da ce da doguraju do odje.
Sujo placen 25 mizernih miliona. vrijedi bar duplo.....
Tevez igra slicno kosta pun kurac, Aguero igra slicno kosta dva puna kurca, Laveci otprilike igra tako i on kosta mnogooo vise, a Suarez je, osim od Aguera bolji od svih njih.
trenutno je u PL samo Silva bolji igrac i to samo zato sto ovaj ne koristi svoje sanse dovoljno, inace ko zna.....
dovoljno je da odgledas neku cijelu utakmicu i bice ti jasno koliko covjek utice na igru i koliko znaci.....
Ма гледао сам све утакмице које се преносе на спорт клубу .... не знам , некако ми је то све ...... вероватно сам умислио :))
Samo zbog ovoga je za mene odplatio tih 25 milki.
http://www.youtube.com/watch?v=WM4O4Da4sDI&feature=grec_index
Suarez <3 <3 <3
Pa vidi se da je Ajaxova skola.Samo ne razumem, zašto se buni Van der sar?
Значи Ливерпул добија данас? И Јунајтед , и Сити и Челси?Можда Њука?
I Arsenal mi je isto sigurica ovo kolo. Ne bi trebalo da bude nekih iznenadjenja, mada nikad se ne zna.
Ливерпул педер , Суарез педер!
pregazio nas Labud...
Sigurica, KURČINU SIGURICA
Ako išta mrzim, to je kace izvuku nekažnjeno. Nači, u tri kola gde je trebalo da dobijemo 9 bodova i +8 gol razliku, mi imamo 5 bodova. Divno. Šigo Lampiona, divimo se 2013.
AAAAAAAAAAA...Mamu im jebem, pa da li je moguce da ne mozemo da dobijemo jebeni Svonsi kuci?! Ono sto je Kerol promasio je za neverovat. Sa ovakvom igrom dobicemo ogroman, crnacki kurac od rezultata. I'M SO PISSED OFF NOW!!!!
Govna jedna nesposobna! Vi ćete u LŠ! S ovakvim igrama nećete moći ni 10. da završite, jebem li vam seme i pleme mutavo! Jebote, kako može jedna takva ekipa da ne da NIJEDAN jebeni gol šuntavom Svonsiju?!
JEBI GLUPI EVERTON I JOS GLUPLJI LIVERPUL!!!!
Čist penal nije dosuđen za Everton. Saha šutira i igrač koji leži u šesnaestercu pruža ruku i skreće loptu u korner.
NJUKASL DO PRVOG PRVCATOG MESTA!
ne kapiram sta je sa njukaslom, zasto guraju ovako dobro
Ne kapiram ni ja kad su imali najjaci tim pali su u drugu ligu a sada kada po meni imaju polu jadan tim igraju fantasticno...
Guraju u inat.
Jebiga, sa jedne strane igrali smo sa laksim protivnicima do sad, kontam da cemo na polovini prvenstva biti 4-5 pozicija sa obzirom da su nam protivnici u naredna 3 kola Siti, Junajted, Celsi...