Premijer Liga 2011/12

1. onaj celzi sve mi vise naginje ka dejanu cukicu. tj vec vec je postao dejan cukic. tu je negdje, nije los, ali potpuno me boli kurac sta se desava sa njima. tako to ide instant klubovima... jos malo, i sasvim ce da posrne, kad roman nadje novu igracku. tako ce i siti da zabatali za koju godinu.

2. Oduvek sam ih mrzeo...tj kenjam...mrzim ih od Romana...Dok su bili tu Tore Andre Flo i ekipa,bili su mi kul... Sto se tice Citija,nekako mi je do jaja jer pariraju Junajtedu...a i milina ih je gledati...

EDIT: Stvarno se ne secam da je Celzi ili Man utd u zadnjih 10 godina ovako dominirao...mislim,dobijes Mancester 6-1 u gostima...sta koji kurac vise da pricas...

3. neka osvoje 2-3 zaredom barem pa neka kazu da dominiraju...

4. Navijam za Chelsea od 2004 otprilike. Trenutni trener je retardiran. Slabo pratim tekme u zadnje vreme al' vidim da samo gube. Da li sam pomenuo da je trener retard?

5. Nije trener retard, samo tako izgleda zbog toga što Čelzi hoće instant slavu parama još uvek, a nekad rezultate jednostavno ne možeš kupiti parama. Zna čovek svoj posao, ali ne možeš samo da dodješ odjednom i u prvoj sezoni da pregaziš sve. To se desi jednom u 1000 pokušaja. Meni je Čelzi ogavan zbog toga, al' što kaže Bvdliga, voleo sam ih dok subili Flo i kompanija, to je bio kul tim. Siti i Čelzi mi se gade zbog tih fora sa parama. To samo u menadžeru prolazi bre.

6. slazem se sa Chavezom.
    jebiga, navikli Celzijevci da osvajaju i da se bore za titule non stop, eno Anceloti covjek osvojio 2 trofeja u prvoj sezoni, oni ga sutnuse odmah u sledecoj.... jebiga, ne ide to tako...

Siti je bar naucio na njihovim greskama, ostavili su Mancinija neko vrijeme, nisu mu dali samo jednu sezonu pa ako ne osvoji sve mrs napolje.

Liverpulu trebaju jos 2 igraca da bi bio konkurent za titulu. Odlican vezni red ima, napad je takodje ok,odbrana je najveci problem po meni,mada bi moglo neko krilo da zameni Dirka,iako je majstor..

ma odbrana je odlicna, nista ja tu ne bi diro. kad se povrijedi Ager imamo Karagera da uleti, a tu je i ovaj mali Koates za buducnost. Keli i Flanagan pokrivaju desnog beka ako nema Glenja, a na lijevom beku Enrike je zivotinja.
    na sredini smi isto dobri, zamisli da je juce igrao Stivi umjesto Hendersona, zajedno sa Lukasom i Adamom! treba nam jedan igrac koji ce da osvjezi malo napad. e sad to moze bit neki napadac umjesto Kerola, ili neko krilo umjesto Kajta. ali da bude neko ko moze da promjeni utakmicu u trenutku....

7. Nije trener retard, samo tako izgleda zbog toga što Čelzi hoće instant slavu parama još uvek, a nekad rezultate jednostavno ne možeš kupiti parama. Zna čovek svoj posao, ali ne možeš samo da dodješ odjednom i u prvoj sezoni da pregaziš sve. To se desi jednom u 1000 pokušaja. Meni je Čelzi ogavan zbog toga, al' što kaže Bvdliga, voleo sam ih dok subili Flo i kompanija, to je bio kul tim. Siti i Čelzi mi se gade zbog tih fora sa parama. To samo u menadžeru prolazi bre.

On stavlja Lamparda, Drogbu i Terry-ja u izmenu a stavlja one zelene da igraju prvu. Mislim, ok je to. Daje šansu, ali čak i po važnim utakmicama to radi. Realno, odbrana je fragile bez Terija. Bar ja tako mislim. A slava parama... Abramovič je došao još 2004/2005. i ne verujem da će to dokazivanje da traje 10 godina :)

8. E da, Lukas jebena životinja.

9. odbrana je fragile bez Terija.

Teri je bio rupa protiv Liverpula.

Dub
    E da, Lukas jebena životinja.

amin.

10. SEDPLASE, IDI SPAVAJ MALO. Odani od vukajlije.
    Kako mi je krivo što nisu razguzili govna arapska. Džaba im sve, nisu oni Berluskoni pa da uspješno vode klub dugi niz godina. Mislim na šeika i Romana,

11. bahahahha sacam ustao covece, dosta je bilo spavanja :)

12. Joj, odrati Fulama. Još samo godinu dana, pa će ponovo biti Redsi u LŠ, smara ova Lš bez Liverpula. Od kako su zapali u krizu, ne da mi se ni gledati LŠ.

13. a sta je sa onim babelom iz liverpula? dobar je bio jedne godine, onda pukao potpuno.

14. Бабел игра за Хофенхајм.

15. A jel igra Ngog, gde god da je otišao?

16. TOOOOOOOOOOOOOOOOOO! 'Ladno je otišlo to drvo jebote!!! Au, ulepša mi dan Del Toro! Fala vi puno!

Da li sam pomenuo da je trener retard?

E, da, nisi. :D Nije loš Boaš, ali je po mom mišljenju napravio veliku grešku (čitaj: isp'o retard) jer nije doveo jednog srednjeg veznog kreativca jer je Lampard u suštini propao, tj. nije onaj stari a Mikela zaista neću da komentarišem. Ok je Esijen, ali on ili se povredi na šest meseci ili i kad igra, sigurno nije kreativac. Takođe je to slučaj sa Meirelešom i Ramirešom. A Babel je bio veliki talenat, šteta što je prop'o.

17. Бабел

Kakav majstor fudbala,kretnjom me podseca na Zidana... steta sto nije iskoristio sansu i pokazao sta ume,on je taman to krilo sto fali...

18. Babel je bio dobar jednu godinu. posle toga odigra 10 utakmica ima jedan dobar potez na jednoj i da jedan gol, ili ne da. ostale utakmice bude go kurac.
    Bio je talenat ali samo toliko....

19. Ne bih se složio sa time o Meirelešu. Ako je Live napravio ijednu grešku tokom leta, to je puštanje Meireleša i dovođenje Koatesa, koji ne igra. Meireleš je vukao igru cele sezone, a čemu dovođenje mladog igrača ako ti ne igra utakmice?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.