Premijer Liga 2011/12

  1. Gospode, ne kažem ja da je on loš igrač, daleko od toga, nego da nije kreativac. To što je on znao da povuče koji napad, to je ok, ali kreativci su ti likovi poput Ćavija, Inijeste, Lamparda i takvih likova. On je više defanzivno orijentisan. A da je bila greška što ga je Liverpul pustio, svakako da je bila.

  2. Како јебе Ливерпул. Рачунам да Боаш има још евентуално два месеца да уради нешто и после ћаоздраво.

  3. Jel prenosi neko Čelzi-Liverpul? Link?

  4. http://www.sportlemon.tv/v-2/12/160/v-336154.html
    Промаши Анелка празан гол.

  5. Jao kako je Čelzi postao redovna mušterija Liverpulu. Uvali ga Siti na kontru.

  6. Ето, Коатес одиграо одличан меч. Јеботе, као да се играло на Енфилду, тај утисак сам имао кад на крају кренуше да певају Јул невр вок алоун. Могао би Ливерпул ладно да освоји овај Кралинг куп, имају солидну клупу, могу да комбинују. Сад кад би се пао Кардиф и после у финалу неки од Манчестера.

  7. Jel se znaju parovi polufinala ili se izvlači?

  8. Немам појма.
    EДИТ: Чини ми се да се извлаче, тако је ваљда и на Менаџеру.

  9. kakvo gaženje Čelzija u njihovoj rođenoj šupi. opet.
    Maksi je lud daje golove kad god igra.
    šteta samo što se Lukas povrijedio, valjda nije ništa ozbiljno....

    тај утисак сам имао кад на крају кренуше да певају Јул невр вок алоун.

    ma sta bre samo na kraju, cijelu utakmicu se mozda jednom cula ona njihova Celzi, Celzi, Celzi retardirana pjesma, ostalo vrijeme sve nase!

  10. Sreća pa nisam gledao direktan prenos, ova klada Kerol omašio penal. Sad smireno čekam 58. minut.

  11. Jes' da je ovo tema Premijer liga, ali jebi govna, samo jebi! Koliko gotivim Belamija, to nije normalno! Kako igra čo'ek otkad se vratio, nevera! A lud je k'o struja i ne mož' da ga ne voliš.

    Јеботе, као да се играло на Енфилду, тај утисак сам имао кад на крају кренуше да певају Јул невр вок алоун.

    +1
    Baš to. Ja gledam ŠKK? Mis'im ono, Čelsijevi navijači, se to maže na 'leba? Ali opet, momci objasniše.

  12. Koliko gotivim Belamija, to nije normalno! Kako igra čo'ek otkad se vratio, nevera! A

    Tata!

    Jebanje mame,klasicno....Kerol je bio katastrofalan,jeste da i dalje dominira u skoku,ali to mora mnogo bolje. Sto se tice Lukasa,mrzim ga iz dna duse,te mi nesto i ne predstavlja problem ta povreda njegova... Znam znam,sad cete da mi pokazete njegovu statistiku,ali me svrbi penis za nju,on za mene nikad nece biti igrac,makar bio najbolji na svetu. I plus Maxi drvo daje gol opet,jeste da je na prazan,al' bar je lepo ispratio akciju... Sve u svemu,dobro odigrano,uz malo srece da se ne primi gol...Ako ovako nastave,mogu do LS lagano a i do trofeja u KK...

  13. Znam znam,sad cete da mi pokazete njegovu statistiku,ali me svrbi penis za nju,on za mene nikad nece biti igrac,makar bio najbolji na svetu.

    Games Played:
    12
    Minutes Played:
    1045
    Starts:
    12
    Interceptions:
    33
    Substitution On:
    0
    Substitution Off:
    2
    Duels Won:
    63.4% 63.4%
    Aerial duels won:
    52.5%

    Total Passes:
    687
    % of Passes Long:
    8%
    Passing Accuracy:
    86% 86%
    Chances Created:
    11

  14. sad bi mogli da se prepiremo oko Lukasa do sutra, al necu, nema smisla.
    samo treba odgledati utakmicu sa Sitijem i sve ti je jasno. mada i veceras je odlican bio....

  15. Nema potrebe da se prepiremo, svako ima svoje mišljenje, koliko god ono bilo pogrešno. Ja smatram da je tvoje ili nekog ko gotivi Lukaša pogrešno, ti smatraš da je moje i to se apsolutno neće promeniti. Ono što je bitno jeste da svi gotivimo Liverpul i preziremo govnjivi Junajted, Šiti i Čelsi. :) Sad kad bismo dobili taj zajebani Fulam, to bi bilo vrh...

  16. Joj, ja gledam snimak, jer sam direkt gledao od 72. Belami kralj. Uvijek sam gotivio tog ludog Velšanina, kakav pogodak je njegov povratak.

  17. Кад се потукоше Белами и Рисе дан пред меч осмине финала Лиге шампињона са Барселоном пре пар година. Добише их после тога са 2:1, Рисе дао гол. Играо сам тад из икса у два, десет квота била.

  18. Rise isto ludak, kako je on otjeran, zbog onog autogola, nisu imali kvalitetnog lijevog beka.

  19. imamo sad ;)
    Enrike jebe

  20. Ali proslava gola - NEVERA! Jebote, koliko gotivim tog Risea, to nije normalno! Čo'ek ceo život igra za Liverpul i posle pređe u Romu, koju isto mlogo gotivim, ali je fazon što bih ipak više voleo da je ostao u Liverpulu. Svaka druga tekma neko popije klasičan nokaut od onih njegovih bombi. :) I ĆaVi Alonso. Sad se podsetih Istanbula, jebote! Najbolja utakmica svih vremena, po mom mišljenju. Eto, da ne davim više, u'vati me neka nostalgija u pičku materinu...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.