Song je bio najlepši, dok je furao plavu kosu, sad mi nije to to više. Ali Remzi slatkiš, još je taman tu oko mog uzrasta, kad pogleda u kameru, pa da se istopiš.... <333333 :**
Joj, mukice, al' nemoj Terija, on nije lep, bolje uzmi Kristijana slatkiša, ili Kaku, jeste da mu je glupo prezime i da bi se prezivala Kaka, ali on je tako leeeeeep. <3
Ne, ne, ne i ne! Ne možemo pričati o njima na ovoj temi. Ovo je samo za trenutne Engleze. Misliš da ne bih Kristija i njegovu jebozovnu frizuru i jebački pogled i bogovski izavajano tijelo davno pomenula????
Meni je baš seksasto kada se šljapkaju po guzi kada su vezeli. Odmah zamišljam da to u stvari rade meni ili ja njima! Sad sam se zacrvenela... Blago onoj Sandri Partizan, ona ih je puno posjedovala... :((((
Joj, a kad mi je jedan drug rekao kako je Runi dobar igrač, samo sam ga pogledala u fazonu, jebote, lik je mnogo ružan, nema on pojma. Zato moja srećica Tores, uf, uf.
E evo našla sam sada snimak neke utakmice, ne znam ko igra, AL IMA I TORES!!!! Poslaću ti link na pvt pa da možemo zajedno gledati izvrnute u krevetu! MWA, srećice moja :**
zene, ajte jebite nesto tamo :)
inace, imam osjecaj da ce rvp da odleti. iako je odlican igrac, a i traka mu stoji, sve mi se cini da ce otrci cim mu neko zamase vrecicom pred ocima.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ne, ne, sedplaše, omašio si, ja pratim Arsenal jer se ložim na Žervinja. Ima seksi frizuricu. <3
NIJE STORMO!!! Meni je ljepšiji onaj što ima one male slatke pramenčiće! A Runi je baš onako bezveze igrač, jer je gadan. MWA!!! :**
Song je bio najlepši, dok je furao plavu kosu, sad mi nije to to više. Ali Remzi slatkiš, još je taman tu oko mog uzrasta, kad pogleda u kameru, pa da se istopiš.... <333333 :**
A šta tek reći za Aršavinov dječački pogled! Pa srce me zaboli što nisam pored njega!
:((((((((((((((((((((((((((
Aršavinov dečački pogled? A Persika? On je takva duša, pa od žene bih ga otela i mazila i pazila!
Meni je najkrivije što je Teri prevario svoju ženu sa onom fuksom, a ne samnom. Nema pojma kakav par bismo bili!!!! Pune su mi oči suza.... :(((
Joj, mukice, al' nemoj Terija, on nije lep, bolje uzmi Kristijana slatkiša, ili Kaku, jeste da mu je glupo prezime i da bi se prezivala Kaka, ali on je tako leeeeeep. <3
Ne, ne, ne i ne! Ne možemo pričati o njima na ovoj temi. Ovo je samo za trenutne Engleze. Misliš da ne bih Kristija i njegovu jebozovnu frizuru i jebački pogled i bogovski izavajano tijelo davno pomenula????
Joj, premijer liga, primera, meni to sve isto. Pogotovo kad poskidaju one majice da ih razmene. A tela se blistaju od znoja, ufffff....
Meni je baš seksasto kada se šljapkaju po guzi kada su vezeli. Odmah zamišljam da to u stvari rade meni ili ja njima! Sad sam se zacrvenela... Blago onoj Sandri Partizan, ona ih je puno posjedovala... :((((
Joj, a kad mi je jedan drug rekao kako je Runi dobar igrač, samo sam ga pogledala u fazonu, jebote, lik je mnogo ružan, nema on pojma. Zato moja srećica Tores, uf, uf.
E evo našla sam sada snimak neke utakmice, ne znam ko igra, AL IMA I TORES!!!! Poslaću ti link na pvt pa da možemo zajedno gledati izvrnute u krevetu! MWA, srećice moja :**
zene, ajte jebite nesto tamo :)
inace, imam osjecaj da ce rvp da odleti. iako je odlican igrac, a i traka mu stoji, sve mi se cini da ce otrci cim mu neko zamase vrecicom pred ocima.
bahahahhaha vid ove dvije sto ispemovase temu na brzinu :)
Kraljice :D
Ma lupim ja vas obe po guz'cama svojim čamugarskim spolovilom ne spemujte više!
Мени се диго на овај диалог , бем га зашто .....
E jebem ti zivot! Lukas propusta ostatak sezone. :(
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/lucas-injury-update
eh, bice jebeno bez Luksa sad....
http://i.imgur.com/Vzmcc.gif
http://i.minus.com/ivyl3jRnuhMUJ.gif
Šta, sad počeli da ga hvalite ? Znači, popravio se :D