Premijer Liga 2011/12

  1. Titulu će osvojiti Mančester Junajted, jer jednostavno imaju mnogo više titula, psihički su stabilniji, iskusniji u završnicama, igraju duže u Premijer ligi, nego ovi iz npr. Sitija. Ko je od glavnih faca Sitija osvojio nešto u prethodnim ekipama? Kad uđe voda u uši ima da potonu.

    Aman kakva voda u ušima bre? To što su sad pukli u kupu, boli ih kurac. A tek će se sad skoncentrisati na Premijer ligu posle ispadanja iz grupne faze LŠ (kad malo bolje razmislim, i Junajted će :DDDDD) ali nema šanse da će Junajted da osvoji osim ako ne dovedu sad neko senzacionalno pojačanje u ovom prelaznom roku. To stoji da je Junajted u završnicama skoro uvek odličan, ali Siti nikada ne dozvoljava sebi kikseve poput gubitka 3 boda od Blekburna ili tako neke smejurije. A to što imaju više titula, pa ima i Real prilično više titula od Barse pa vidi kakve im komplekse Barsa nabija u poslednjih nekoliko godina.

    With 12 minutes remaining, Henry scores his 12th goal against Leeds in 12appearances wearing number 12 on his Arsenal shirt in 2012

    And the crowd was the 12th player. xD

  2. Па Јунајтед је довео Пола Сколса па ви видите ....

  3. osim ako ne dovedu sad neko senzacionalno pojačanje u ovom prelaznom roku.

    Doveli su Skolsa, šta oćeš :).

    ali Siti nikada ne dozvoljava sebi kikseve poput gubitka 3 boda od Blekburna ili tako neke smejurije.

    To nije smejurija, to je fudbal, moral ekipe je bio uzdrman jer je Runi bio kažnjen i u poslednjem trenutku poslat na tribine.

    A to što imaju više titula, pa ima i Real prilično više titula od Barse pa vidi kakve im komplekse Barsa nabija u poslednjih nekoliko godina.

    Nisam mislio na broj titula u istoriji, nego na broj titula igrača, misleći konkretno na Junajted i Siti. Više titula imaju Smoling i Velbek nego Aguero, Silva i Džeko zajedno.

  4. Doveli su Skolsa, šta oćeš :).

    Poklonu se u zube ne gleda. :)

    Aguero, Silva i Džeko zajedno.

    Dijamant opasno vadi prosek sa onom jednom iz Volfsburga. :D Ma znam brate, ali pogledaj ti kako igraju pomenuta trojica a kako Velbek i Smoling. Daleko od toga da su oni loši. Štaviše, fantastično su počeli sezonu, ali su kasnije nešto opali u formi. Ne znam, meni se čini da je Siti prejak jer im u rezervama bleje fantastični igrači i jer su mnogo jaki. I što ovi arsenalovci postuju na temi Premijer liga? :) Koj' vam je kurac, jeri bre? xD Vratio im se Anri na pešes dana i odma' izludeli od sreće što su jedva dobili Lids 1-0. xD

  5. Stivi Dži ima da prevesla sve te novokomponovane pičketine.

  6. DJE SI DUBEEE PICKO STARA?!?

  7. Luise Suareze, ćeraj crnca da bere kau, il šalji u Bugarsku, da mota sarme za kinesko tržište!

  8. Upravo što "fantastični igrači" bleje na klupi je najveći problem Sitija. Pa Kolarov pre neki dan izjavio da popizdi svaki put kad sedi na klupi, a zna da je ekstra odigrao, ali mora zbog tog sistema rotacije, koji ne znam kome je dobro doneo..
    Šta misliš kako je Agueru npr, koji je navikao da bude Bog i batina u Atletiku, a sad malo-malo sedi na klupi.

  9. Stivi Dži ima da prevesla sve te novokomponovane pičketine.

    +141234135435429543543564354305436490547295594

    Luise Suareze, ćeraj crnca da bere kau, il šalji u Bugarsku, da mota sarme za kinesko tržište!

    Da da, samo tako treba sa tim govnima neopevanim koji su u fazonu mama, mama, onaj čika mi rek'o da sam crnac! Pa nego šta si majke ti ga nabijem, Kinez?

  10. Stivi Dž je jebena legenda, najkompletniji igrač na svetu.

  11. e da nas obradujem, Dauning umlatio neku zenu posle tekme sa Oldamom lolo

  12. ali mora zbog tog sistema rotacije, koji ne znam kome je dobro doneo..

    Ma to samo Lipi znao sa Juveom da radi ;))

  13. Ma to samo Lipi znao sa Juveom da radi ;))

    Ma nije ni on znao, nego je imao Del Pjera i već nameštene utakmice, lolo :)

  14. ali mora zbog tog sistema rotacije, koji ne znam kome je dobro doneo..

    ne znam da li je tako i ove sezone ali "veliki" ferguson je jedno vrijeme vezao oko 150 utakmica u kojima NIJE izveo istih 11. tako da rotacija jebe keve, kad se odradi kako treba....
    naravno Siti pretjeruje sa tim, ali moze im se, imaju igrace.

  15. Ferguson nije nijednom igrača koji je super odigrao ostavio na klupi na sledećem meču.

  16. Meni pao kamen sa srca kad je Dauning dao prvenac, makar i Oldamu.

  17. Ovi naši pederi kažu da je Vidara išao sa štakama na binu da se pripne. A lažu pičketine pederske, hoću reći lažljive.

  18. Као што сам раније написао, дербији ће одлучивати о титули... Ако Јунајтед добије сада Арсенал, мислим да ће имати већу психолошку предност, небитно какво буде стање на табели, односно разлика између њих и Ситија... А и не треба заборавити да је Ситију један од најбитнијих шрафова (Јаја Туре) на КАН-у... Наредних пет, десет кола могу одредити шампиона. Лепо је гледати Премијер ових дана, мало мало, па неки повратак, прво Стиви Џ, после повреде, онда Сколс после повлачења, и онда Анри голом.

  19. Meni pao kamen sa srca kad je Dauning dao prvenac, makar i Oldamu.

    Dao gol, pa ga odmah u aps poslali da tuca kamen i guli krompir.

  20. Meni je taj Dauning tako neiskorišćen talenat...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.