Premijer Liga 2011/12

  1. Ferguson je menjao neke nebitne igrace, ali znalo se da najbolji uvek pocinju... Manciniju najbolji igrac u napadu nije odigrao nijednu celu tekmu cini mi se... mozda jednu

  2. Шта мислите јел може Челси некако до Лиге Шампиона? Меншчини да ће они нажалост у Лигу Европе, а певци и тобџије у елиту.

  3. Шта мислите јел може Челси некако до Лиге Шампиона?

    Gde ne može, gazda baš odrešio kesu za pojačanja, 180 miliončića :)

  4. Billy Sharp malopre
    Meni je taj Dauning tako neiskorišćen talenat...

    ta Dauning je igro pun kurac utakmica, na nekima je uspio cak da uputi i po 20+ centarusetva u sesnesterac pa opet 0 asistencija i samo jedan gol i to prije neki dan. tako da, da li je u pitanju neiskoristen talenat, ili nemanje talenta ja se sad pitam....

    sto se Aguera tice, meni se cini da on ne moze da izdrzi90 minuta, pa zato biva zamjenjen...

  5. Ma to neuranjeno, a maleno, a voli da potrči, ko i onaj mali Volkot. Đe to da odigra 90 minuta?! Pa nisu to brda kao Toni Adams I Martin Kion. Oni 3 dana mogli da stoje i igraju odbranu.

  6. tako da, da li je u pitanju neiskoristen talenat, ili nemanje talenta ja se sad pitam....

    Dok je još bio klinac, nosio je celu ekipu Midlzbroa (mislim), igrao za reprezentaciju, odlagao odlazak u jači klub, i sad je realno propao. Mogao je biti mnogo bolji.

  7. bio je Danjo dobar i u Vili ali sad ga jednostavno nece....

  8. Ako dovedu Benta, onda će biti možda nešto od Dauninga. Al zato Belamija kenja, kako se lik preporodio. Kad ne valja Sitiju, ko ih jebe.
    Joj a kako je Kerol da gol na silu u kupu, ccc.

  9. Jeste, u Vili, kakav me Midlzbro spopao... Kontam doveli su ga bi Kerolu slao lopte na čelo, ali jebaga...

  10. Pa i u Midlzbrou je igrao dobro

  11. Dube nema od Benta nista, ne nadaj se.
    Billy, upravo zato je i doveden, ali fora je sto cim je potpisao izgubio je svoj centarsut, isto kao sto je Kerol izgubio svoju skok igru. nekom magijom jebemliga....

  12. Nije Kerol izgubio skok-igru nego je Njukasl takav tim u kom su svi igrali lopte na njega.... Ne moze tako u Liverpulu

  13. Ja sam kod mene na menadzeru upario Kavanija i Suareza u napadu, sto me oni ne bi poslusali malo lolo?

  14. Dovoljan je Stivi Dži i ona dva luda tetovirana majmuna da preplaše svakoga ko im dođe u 16. Sa kad nema Teveza, Škrtel je dežurni Kvazimodo, a Ager mu je ispomoć.

  15. Billy, upravo zato je i doveden, ali fora je sto cim je potpisao izgubio je svoj centarsut, isto kao sto je Kerol izgubio svoju skok igru. nekom magijom jebemliga....

    Činjenica je da su imali mnogo veću slobodu prethodnim klubovima, a ovde su mnogo više podređeni timu.

    Dovoljan je Stivi Dži i ona dva luda tetovirana majmuna da preplaše svakoga ko im dođe u 16. Sa kad nema Teveza, Škrtel je dežurni Kvazimodo, a Ager mu je ispomoć.

    Pokidao sam se, lolololo :)

  16. Вечерас Сити - Ливерпул. Ево прилике за реванш.

  17. Eto vam koliko Kompanijev start nije ni za zuti, dobio covek 4 meca neigranja

  18. Нисам наместио Звезде ми.

  19. Не помажу ни Арапи више! лолол

    Али како се онај Харт разигра сваки пут против Ливерпула па то је невероватно... Дрво дрвенише, срећом Савић одаје утисак тек рођене зебре убачене међу крдо изгладнелих лавова па може нешто да се утера.

  20. ДАНКАНЕ БАЋОНИ, ИДЕМО ПОЛАКО У ЧЕМПИОНШИП :((((

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.