Premijer Liga 2011/12

  1. Povratkom Gerarda Liverpul ponovo postaje ozbiljan tim.

  2. Ja mislim da je ovo samo jer je otisao Suarez, kakav Dzerard kakve picke materine

  3. Ali ovo je carling cup ne premier liga, ne spemujte temu. lolo

  4. Ne treba podcenjivati vrednost i kvalitet Stivena Džerarda, Liverpul nije ista ekipa bez njega.

  5. Vidim Kolarovu proradio seljacki mentalitet

  6. 90% igrača u engleskoj poseduje seljački mentalite, što ne bi i on.

  7. sunshine

    90% igrača u engleskoj poseduje seljački mentalite, što ne bi i on.

    ...a da nisu ni upola dobri igrači. Kolarov odigrao očajno, ali je i dalje profesor za Klišija koji igra jedino zbog one Manćinijeve rotacije.

    Biće zajeban revanš jerbo se vraća Silva i možda Ture. Realno su ih pojeli u drugom poluvremenu, verovatno će tako biti i na Enfildu.

  8. ManUtdOwn18 pre 3 sata
    Ja mislim da je ovo samo jer je otisao Suarez, kakav Dzerard kakve picke materine

    znaci postali bolji tim jer nema Suareza? aha, bice... vidjecemo kace vrati. pa zaigraju zajedno on i Stivi....

    Realno su ih pojeli u drugom poluvremenu, verovatno će tako biti i na Enfildu.

    jesu, ali samo zato sto je Spering ispao. koliko god smijesno zvucalo decko je dobar u defanzivi i pokriva nenormalan prostor. cim je on ispao zatvorili smo se, jer ni Adam ni Henderson a ni Dzerard ne rade Speringov pos'o. da je on ostao, i ostali bi vise gurali naprijed.
    a za "jedenje" na Enfildu cemo da vidimo....

  9. А тек ако Лазар Марковић појача Ливерпул , опааа , борба за титулу одма.

  10. sedlas

    jesu, ali samo zato sto je Spering ispao. koliko god smijesno zvucalo decko je dobar u defanzivi i pokriva nenormalan prostor. cim je on ispao zatvorili smo se, jer ni Adam ni Henderson a ni Dzerard ne rade Speringov pos'o. da je on ostao, i ostali bi vise gurali naprijed.
    a za "jedenje" na Enfildu cemo da vidimo....

    Slažem se, ali je zabrinjavajuće kad takav igrač drži ekipu u igri. :)

    Sitiju nije igrao Silva, a Nasri je odigrao loše. Plus je Jaja Ture neuporedivo bolji od De Jonga, tako da im je sredina škripala. Druga bi priča bila da su oni imali takvu sredinu.

    Po svemu prikazanom večeras ništa drugo ne ostaje nego dominacija Sitija. Liverpul dao gol iz penala i parkirali se sledećih po' sata. Izuli su ih skoro sa onih 3:0, plus sad moraju na pobedu.

  11. pa mis'im, njima jesu falili Ture i Silva, ali Liverpul je bez Lukasa, koji je dominirao prosle godine na Enfildu (3-0) i ove godine na Enfildu (1-1 doduse) i apsolutno sam siguran da bi opet ucutkao Silvu.
    Jebiga, Spering je njegova zamjena i sasvim je solidan za tu ulogu. ja se samo nadam da ce on da se oporavi do revansa, ako ne bice jebeno.

    ova odbrambena taktika je iznenadila mnoge. Dalglis nije takav trener i niko nije ocekivao ovako nesto. Upravo zato mislim da ce na Enfildu da bude druga prica.... u svakom slucaju, vidjecemo za nekih 15tak dana cini mi se...

  12. I ja bih igrao defanzivnije u drugom poluvremenu, što da srljam pa da popijem tri komada bez veze :)

  13. Čak i da je Lukas igrao sumnjam da bi mnogo uticao jer je Liverpul izvukao rezultat umnogome zahvaljujući odbrani i retardiranosti Aguera i ostalih. Pa i nije baš neko iznenađenje, očekivano je, Dalgliš nije neki genija za taktiku. :)

    Elem, i kad se vrati Suarez biće slična priča kao do sada - mučenje sa Viganima i Fulamima. Ne nazire se neki golgeterski niz Kerola, tako da je napad tanak bez Suareza, koji ne može sam da nosi ekipu. Koliko god gotivio Džerarda, mislim da su ga povrede sjebale i da neće još dugo. Tako da je Suarez otprilike jedini u ekipi koji ima taj mentalitet da povuče tim kada je potrebno, ostali mrka kapa.

  14. Sprdam se ja malo, mnogo sam ja gotivio Liverpul u proslosti, dok jednog dana moja kuma nije resila da navija za njih i da mi se popne na glavu sa njima i u zivotu i na Fejsbuku... Sad ih mrzim i mnogo mi drago bude kad izgube

  15. Liverpulu je realno uspeh Evropa. Na početku sam mislio da će se boriti za titulu, kad ono prc....

  16. Na početku sam mislio da će se boriti za titulu, kad ono prc....

    Pa pazi, nije još ništa gotovo. Ti si veći pesimista i od mene. Nisam ni gledao tekmu, samo sad video da je Stivi dao gol iz penala. Danas mi nešto reče ortak da Murinjo hoće da dovede Suareza za 30 milki. Joj, budu li ga prodali, Evra (crno) im se piše. A da opet u zamenu dovedu neko drvo poput Kerola za te pare... Ma neće valjda, ne verujem da su baš toliki idioti da uopšte prodaju igračinu kakav je Suarez a kamoli da dovode još jednog idiota. Taj katastrofalan potez ih je valjda naučio pameti...

  17. Blake, ja navijam za Junajted, tako da mi je iskreno svejedno. Želeo sam da budu jaki kako bi se posle sto godina umešali u borbu za tiulu, da bude zanimljivije prvenstvo, a oni standardno 5-6 mesto... Oni od Kerola očekuju da eksplodira za sezonu-dve,ali dati toliku kintu za igrača koji ne može odmah da pokaže zašto je doveden je za mene idiotluk.

  18. Koja je bila reza Liv-City? :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.