Premijer Liga 2011/12

  1. go kurac.
    da nije ona macka upala na teren, ne bi nista zanimljivo bilo

  2. Суарез само што се вратио шутно у јајца оног из Тотенхема.

  3. hahahha kakav je ludak, samo sam ceko da popije crveni i za to i jos 3 utakmice i sve u kurac....

  4. Суарез педер најгори, ево сад га прима од Јунајтеда. Најјаче што Гигс продужио уговор, еј ко њима игра, две легенде, Сколс и Гигс, а овај Валенсија је јак ко земља.

    ЕДИТ: Види педер хтео да напуца Евру лоптом сад код аута, хахаха

  5. EVRA STOKA. KO PIČKICA NAJVEĆA PROVOCIRA.

  6. Sa Runijem u formi Mančester Junajted je najbolji tim u premijer ligi, tačka.

  7. Sve mi se čini da će šeici na kraju ostati bez ijedne titule.

  8. Jeл свирали неки пенал за Јунајтед? Оно, бар један?

  9. Sa Runijem u formi Mančester Junajted je najbolji tim u premijer ligi, tačka.

    Nešto se ne bih složio, a to potvrđuje i Sitijevih 6-1 na sred Old Traforda. Jebeni Liverpul. ALI KOJI KURAC SA DRŽANJEM JEBENOG SPIRINGA I RASPALOG KEROLA U PRVOJ?! Adama u prvu, iako se Spiring dosta više zalaže od njega, ali stvarno čovek nema pojma, a Adam bi i mogao da nešto promeni, a Kerola u neki ukrajinski rudnik i da mu padne jedno 5 tona uglja na onu njegovu glavetinu ziljavu, mamu li mu jebem nesposobnu i narafski, Belamija u prvu. Ali opet bi nešto fejlovali. A onaj Evra pičketina, prvo sere da ga je Suarez prozivao a sad kao hoće da se rukuje sa njim pošto je ovaj popio suspenziju na 9 tekmi, k'o da ga je ubio mamu mu jebem. Neka pojede sad to što je zasrao.

  10. L@ki
    Суарез педер најгори, ево сад га прима од Јунајтеда. Најјаче што Гигс продужио уговор, еј ко њима игра, две легенде, Сколс и Гигс, а овај Валенсија је јак ко земља.

    gospodin covjek. iskulirao ga je maksimalno. cijelu utakmicu je ovaj pokusavao da ga isprovocira, na poluvremenu je u tunelu prilazio i pravio sranja, ali ga je Skrtel smirio. na kraju je skakutao poput otimarene simpanze, satro slaveci pobjedu, i to sve pred Suarezom koji je mrtav ladan otiso u svlacionicu.
    govno ono najvece, da imam priliku, pajserom bi mu koljena izlomio koliki je cigan.

  11. Zbog ovog Evre postajem rasista. Malo, crnacko govno ne zasluzuje dres nekog fudbalskog kluba, pa cak ni sit-tima kakav je Mancester.

  12. Да се не лажемо, и овај Суарез је гадан циган. Не зна се ко гори од њих двојице.

  13. Naravno da se zna, Evra je sramota za crnce lolo.

  14. Nešto se ne bih složio, a to potvrđuje i Sitijevih 6-1 na sred Old Traforda.

    Runi tada nije bio u formi, Runi u formi je Runi koji daje golove, Runi u formi je onaj Runi koji skoro sam (uz pomoc Velbeka) pobedi isti taj Siti npr.

  15. Thiery Henry,Thiery Henry,Thiery Henry,Thiery Henry!

  16. Опааааа Анри у ћилу те љубим!

  17. Al kako je mtvo odigrao Volkot, strašno.. Baćuška ušao 2 ubačaja na glavu, Robi maša Titi pogadja.. Za 4 minuta je stvorio duplo više šansi od Volkota i njegoih 87 minuta.,
    Čelzi je pao, tako da Arsenal ponovo može na 4to mesto ako Njukasl ne pobedi Totenhem..

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.