Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Њукасл после 2. кола једина екипа без примљеног гола...после 3. кола само ЈЕДАН ПРИМЉЕН ГОЛ У 3 КОЛА.
Jadan moj Arsenal, ispusice veliku kurcinu ove godine. Sve iznad sedmog mesta je uspeh.
Добар овај мали Јанг, много ме подсећа, а можда ће чак и да достигне Борхин ниво настави ли овако.
Јебемти живот кад Мусас бојз из МанЋестера товаре Тотенхем, ако нешто мрзим, то су скоројевићи у фудбалу, преко ноћи постају Барса, али ће исто тако преко ноћи да постану стари смешни ''клуб града Манчестера'' који се ником не продаје кад Муси досади фудбал.
I ja kontam da Mančester Ju bije Mančester Si u borbi za titulu...
Mnogo bre 8-2, mnogo!
Znalo se da je ova sezona izgubljena za Arsenal.. Mislio biće kuul otkinuti koji bod tu i tamo velikim, uz malo kurate sreće do 4tog mesta.. I kad su otišli Nasri i Cesc, nek idu.. Draži mi je Frimpong koji će da dobije crveni u borbi, nego Cesc koji proigrava sa rukama u džepovima.. Ali ovo je već udaranje kurcem u glavu..
Два слободњака, пенал, два маестрална шута и три потврде генералног очаја Арсеналове одбране = катастрофа. Нисам гледао меч, само голове додуше.
Све у свему гледаћемо још лупања шамара Арсеналу од стране јачих и борбу за бодове са Блекбурнима и Виганима. Осим ако се не појачају до краја овог рока, што не верујем да ће бити.
ovaj tim se uzasno bori sa pritiskom, i to pritiskom u borbi za vrh, sta mislite sta ce da bude kad pocne pritisak i strah od ispadanja? ako se nesto drasticno ne popravi moglo bi da se desi da budu u borbi za opstanak (ne pretjerujem, mrtav sam ozbiljan). ti igraci nisu navikli da kidaju bodove kad im je potrebno za zivot, oni se useru u tim situacijama, i ako nastave ovako bice nesto kao liverpul prosle sezone ( liverpul do nove godine tj) jer su i oni u jednom trenutku bili 18. na tabeli.
Joj zivote, meni ugino Sport Klub od juce, nisam mogo dgledam. Vikend bez fudbala, jos sam rucak sam pravio i usisavao kuću, ko ženče.
Junajted objasnio, samo toliko. Klinci, bravo!
Ozrene da ti bude jos gore, utakmica Junajted Arsenal je imala 30 suteva u okvir gola :D
Arsenalu spas leži u zimskom prelaznom.
A koji je kurac sa ovim Totenhemom?!
Užas. Ne mogu da dočekam da Venger napusti Arsenal. Nije samo što je ekipa katastrofalna, ali ovo bezmuđe koje vlada u timu već godinama me užasava.
Nije Junajted dobio danas sa sest razlike sto je mnogo jak nego sto su Arsenalu otisli glavni igraci. U stvari, MNOGO JE JAK! GLORY GLORY MAN UNITED!!!
Užas. Ne mogu da dočekam da Venger napusti Arsenal. Nije samo što je ekipa katastrofalna, ali ovo bezmuđe koje vlada u timu već godinama me užasava.
Ne slazem se, Venger treba da ima kredita u Arsenalu najmanje jos 2 sezone, setite se samo Arsenala 2004/05 i one sezone bez poraza. Setite se Anrija, Vijere, Piresa, Galasa, Kola, Berkampa...On ih je stvorio. Ljudi brzo zaboravljaju i ne prastaju trenutne neuspehe. Ako ode Arsen, ko ce da ga zameni? Da li ce moci da emulira Vengerove rezultate u karijeri? Da li ce to biti to?
OSTANI ARSENE!
Loša sezona na pomolu,preguraćemo to već, samo ti PLJUNI PARE BRE!
nije stvorio galsa towelle. taj je dosao prije nekoliko godina iz celzija, trampili ga za eslija kola. arsen je dobar trener, ali neko od arsenala pravi prosjecan klub kome je cilj da kupi jeftino i proda skupo ne uzimajuci u obzir uspjehe. e pa kurac.
Idi Arsenel, spasi klošare da ne postanu još veći klošari i da im Vigan ne utekne.
A niko da prokomentarise Tot'hem?