Premijer Liga 2011/12

1. Ne slazem se, Venger treba da ima kredita u Arsenalu najmanje jos 2 sezone, setite se samo Arsenala 2004/05 i one sezone bez poraza.

Ne slažem se sad ja..Sutra, kad se ova ekip bude borila za opstanak, jer neće dobiti pare od lige šampiona, jer je neće igrati, igrači neće dolaziti jer će Arsenal biti osrednji klub a ne prilika za dokazivanje kao što je do sada bio i dalje treba da govorimo Arsene ostani..
    Uradio je velike stvari za klub, titule, stadion ali care 8 sezona bez titule je straaašno mnogo...Ne može se doveka Arsen ostvaljati zbog sezone 2004...

2. Dzankee
    A niko da prokomentarise Tot'hem?

pa i oni su u kurcu, samo sto se cini da je Arsenal u vecim govnima

3. Totenhem ko Totenhem....Nit smrde nit mirišu. Neće bit među prva dva, al neće se ni borit za opstanak. Kao i uvijek, u vrhu, al ne najbolji.

4. Ako ode Arsen, ko za naslednika? To je pitanje.

5. Пикси- мачка. А Арсен(Дедић) диркетор фузбала,ил како се већ зове функција,нек буде.

6. Uvek se nadje neko za zamenika.

edit: Totenhem će standardno biti u zlatnoj sredini i boriti se za evropu.

7. http://en.wikipedia.org/wiki/English_football_league_system

Колико ли кошта да се купи један овакав клуб из најнижих рангова?

8. Arsenal 1-0 Swansea City

Stoke City 1-0 Liverpool

Wolverhampton 0-2 Tottenham Hotspur

Everton 2-2 Aston Villa

Sunderland 1-2 Chelsea

Manchester City 3-0 Wigan Athletic

danasnji rezultati, termin od 16 sati

9. Колико ли кошта да се купи један овакав клуб из најнижих рангова?

Једно десет тона освећене воде, и опуштено мош да купиш Карлајл или тако нешто. :)

10. Та нека мистика што интригира , типа Блекбурн тресе Арсенала , Симон и Раћа у истом тиму ...... Енглеска је то...

11. Dva autogola Arsenalovih igraca, Song i Koscelni. Bruka koliko ova ekipa nema karakter.

12. ove topdzije nisu normalni jebes mi sve

13. Смехотресни су.

14. Ovaj Liverpul izgleda kao klasični enlgeski klub iz 90.. Taki su bili nadapači kao ovaj Kerol, bočni igrači kao Downing.. Teško da će oni u prva četiri.. Prodati Meireleša je glupos'..
    Baš me interesuje kako će Čarli Adam i Džerard zajedno igrati...

15. Одувек навијам за Ливер али једноставно немају тим за титулу. Тешко да ће се шта променити од краја првенства и наредних година.
    Гледам јуче Калчо, Интер-Рома, каква је оно туга од фудбала. Као дерби и то. Какав црни дерби, распад! Ко може да пореди Премијер и Калчо тај заслужује шамар ногом.

16. Лепо сам ја реко да је онај Адам сировина и најпрецењенији играч лиге.Какав Чарли Адам који курац.А Хари ставио Кенија у џеп , појели их Хрвати .....

17. Лепо сам ја реко да је онај Адам сировина и најпрецењенији играч лиге

Не бих ту ништа дир'о, само бих додао и Керика.

18. Ja očajniji Liverpul nisam gledao u životu

19. ijao, jedva čekam pola 5

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.