Prijava

A onaj Džeko, nije što je naš, al lik je šaban žestoki.

Dzeko ne ide nigde. Pre ce iz Sitija ici Baloteli ili Tevez.

Martinez u L'pool? Mogli su nekoga poznatijeg, ko je već dokazan.

Dube, pominje se i AVB, ali za sada je Martinez favorit. Moj izbor bi bio Rafa, ali izgleda da njega ni ne razmatraju kao opciju.

Da vrate Rafu, možda bi i igrali neki ozbiljan fudbal. Kakvi su to idioti, sunce ti jebem.

Rafa je za Liverpul, kada bi se on vratio Liverpul bi se vratio sigurno medju prva cetri. Tevez ide sigurno, oni su ga vratili da ne izgubi na cijeni to je sigurno, a sto se tice Bale zavisno od prvenstva kako se pokaze.

Лепо рече Чавез, Сити купује играче као да има онај едит на менаџеру па свом тиму набуџиш паре до краја и онда купујеш и што треба и што не треба ололо.
Тај Подолски, не верујем да је неко решење.
Мене занима где ће и да ли ће променити средину следећи играчи који ми запали за око ове сезоне :

Дени Грејам из Свонсија, Виктор Мозес из Вигана, Мишел Ворм из Свонсија, Демба Ба и Папис Демба из Њукасла, Шаукрос из Стоука, Пилкингтон из Норича, Дени Велбек, Пол Погба, Сколс из Јунајтеда....

Негде сам прочитао да је Демба Ба релативно јефтин, као има неку клаузулу по којој може да иде за неких 13 милиона, што није велика цифра за веће клубове. Негде прочитах и да га Арсенал хоће, ал то су само нагађања. А онај Мозес је играчина, и мене баш занима где ће он да заврши.

Zasto si Skolsa naveo za promenu sredine? Osim ako nisi mislio da ce da se povuce, a nece. Pogba je otisao vec, tj potpisao je ugovor sa Juventusom, a Velbek ne mrda nikuda.

Kad bi Kapelo, recimo, došao u Liverpul, to bi bio posao. Ne treba ni Rafa, ni AVB, ni Martinez.
Inače, meni omiljeni su šmekeri Gus Hidink i Karlo Anđeloti, al obojica imaju dobre ugovore i zauzeti su, pa ništa od toga.

Za koga navijate danas?

Ni za koga, bilo bi dobro da se ove sezone ni ne dodeli pehar lolo.

Za Bajern, zbog opklade. Dok su svi govorili Real ili Barsa, nešto mi došlo da idem uz kurac svima i rekao sam Bajern, iako nisam verovao.. Et' sad moram da navijam. A i neću da jedini klub iz Londona koji ima titulu L.Š. bude jebeni Čelzi.

Ja sam odigrao na švabe. Pošto je danas svečan odigran poslednji tiket u kladži za ovu sezonu, metn'o sam 2000 koje sam štekao za finale. Sedeo sam jedno 20 minuta i blenuo u onu listu, ne bih li sastavio šta ću za finale. Nakon dosta razmišljanja, došao sam do zaključka da Bajern igra doma, gde jebe, em Čelziju fali većina odbrane, pogotovo ter i Ivanović, mada ni Bajern nije ništa bolji, tako da sam opikao 1 i 3+. Iskreno, voleo bih da Čelzi uzme, ako ima razlog, neka je samo to što su izbacili mrtvu Barcelonu raspalu, za to imaju moju večnu naklonost.

Reče jedan Engleski komentator davno - fudbal je igra u kojoj Nemci na kraju pobede.

Neka bude tako danas ipak, hoću pare za komp.

I Selta da pobedi, to sam stavio dodatno jer sam proklet.

Marfi, saradjuj danas, molim te kao boga, koji i jesi.

Ја не навијам, пуца ми паја за њих, него Слава реко још у децембру да Челси има да узме, а Слава ретко кад греши, тако да, Челси осваја.

Koji bre crni AVB, nek' se tera u pičku lepu materinu nesposobnu. Ne bih voleo ni da Martinez dođe, ali ko zna, možda bi se i dobro pokazao. I ja bih voleo da se vrati Benitez. Bila bi isto dobra fora kad bi uspeli da angažuju Spaletija, mada sumnjam da im je on u planu.

Za koga navijate danas?

Mislio sam na Championship ali ok. :)

Reče jedan Engleski komentator davno - fudbal je igra u kojoj Nemci na kraju pobede.

Lineker je rekao to cini mi se. Mozda je to rekao i neko pre njega mozda, ali mislim da je on patentirao.

Mislio sam na Championship ali ok. :)

Lolo, al smo se ispalili. Inace cestitke Vest Hemu na povratku u PL.