Prijava

Јебига, стадион отплаћују неких 25 милиона годишње, толико вреди један одличан играч. А имају пара, него штеде. Требало би Венгер мало да се отвори, посебно у одбрани. Оно је катастрофа, колико колико бодова само изгубили против слабијих тимова због слабе одбране и киксева. Само Сања да остане, и Вермелен. Два добра штопера и левог бека нек доведе, ове остале нек растера.

Odbrana mora da bude priritet. Kapiram da bi dovođenje nekog francuskog crnca centralnog beka bilo ono što treba Vengeru. Onaj iz PSŽ, kao sve beše zove, Sako? e, taj pere!

A šta misliš Manijače, da bi ga Parižani dali? Bi kurac. Moj pik bi bio Humels ili Hamels, kako god.

al predobar igrač,gledah par tekmi PSŽ, odličan je. Znam da bi ga kurac dali, al,sve za pare, što da ne
teško da će tek Milioneri okrnjiti svoj stub odbrane, pogotovo sad kad osvojiše duplu krunu.

Štoper, desni bek i M'Vila..
Pa kao u sretna vremena Viera - Gilberto Silva = Song - M'Vila pa prodji majčin sine.
Od štopera najverovatnije idu Djuro i Skilaći. Košćelni, Vermalen i Metz ostaju i još jedan da valja tipa Subotić, Vermalen ili neko takav i to bi bilo to. Desni bek je kritična pozicija kad nema Sanje jer je onaj Dženkinson tele nevidjeno. Levi bekovi (Gibs i Santos) su odlični i dosta pomažu u ofanzivi. A to sam primetio da je u skoro svim jačim ekipama jedan bek defanzivno orijentisan a drgu više u napadu nego u odbrani.

Manijače, veće su šanse da dovedu Humelsa zato što Parižani već imaju ogromne pare i sigurno se neće odreći jednog od najtalentovanijih štopera u Evropi. Ali bolje bi bilo da uzmu nekoga kao što je recimo Šokros. Mislim da bi im on bio dobro rešenje.

Ne mogu da verujem da je van Persi toliki jebeni seljak da ce da ode posle ovakve sezone. Samo to. Nebitno da li je Man City ili bilo sta drugo, tog Vengera toliko jebu nezahvalni idioti da je to perverzija.

Junajtede, je l' to za Persija zvanično potvrđeno?

Pa nzm, vidim da su pisali ovde, a i rekao je nesto u fazonu da sta god da se desi da ce voleti Arsenal.

A i sad sam video da je ovaj lik iz Juventusa rekao da nisu mogli da odgovore na njegove zahteve i da ce verovatno zavrsiti u Mancesteru. Ne zna samo u kom Mancesteru.

Pa 'de idu Arsenalovi igrači? :D

Pa u Siti :D Ali ko zna mozda ispadne iole principijelan van Persi pa ne ode za parama.

Neka dođe u Jagodinu ako već želi da napusti Arsenal, će igramo izgleda u jevropi sledeće sezone lololo!

Ognjenović je okačio kopačke o klin, sad se otvorilo mjesto u napadu za RVP-a.
Palma je za ove izbore obećao novu atrakciju, stiže vam Leteći Holanđanin.

pa da, inače teško da bi Persi mogao da izbije u prvi plan zbog takvog jednog maestra kao što je Perica.

Ipak je on igrao u jednom Realu i u Jagodini.

A ovaj samo u Fejnordu i Arsenalu,mali miš za Pecu.

Nekako mi je bilo logicno da se Fabregas pustili u Barsu ali kad su Nasrija pustili stvarno su ispali supci, a nisu nasli pravu zamjenu u odgovarajuce vrijeme. Ako Persi ode u City, iz City vjerovatno ide Dzeko a mogao bi on zamjeniti Persija, mogli bi se tu nekaki talovi uradit, mada vjerujem da ce Podloski biti odlican, kad je u mrtvom Kelnu mogao dati 15 golova u ligi, moze i u Arsenalu.

Sesk ga je izduvao što je otišao.

Džeko i Podolski, kako to dobro zvuči..