Premijer Liga 2011/12

1. @rosoneri
    arsenal je dugo imao problem sa golmanima i odbranom i sad kad su konacno nasli golmana da valja i donekle bolju odbranu, sjebao im se vezni red odlaskom nasrija i fabregasa, jebiga, baksuz sta ces..... ali realno, on zasluzuje bar jos ovu sezonu

2. Rosoneri, upoređuješ dva dijametralno suprotna kluba. Shvatam tvoju poentu, ali oni nikako nisu jadni već su tim koji se trenutno bori za titulu, i boriće se ako im nešto ludački ne padne forma, što čisto sumnjam da će se desiti. Mada ih i ja ne gotivim zbog tog silnog novca, ali jebiga, napraviše ljudi odličan tim i to je to. A najbolje je rekao Vilšer što se tiče tog prelaska (parafraziram) : "Ne ljubim ja bedž Arsenala na dresu da bih na kraju otišao iz njega." Klinja objasnio! :)

3. svi su se istripovali da je sezona vec gotova i da se sampion zna.
    iskulirajte ljudi, prosle godine je Celzi prvih 5-6 utakmica razbio i dao preko 30 golova, pa im oko januara nije ni liga sampiona bila sigurna.
    38 kola, jos 33 do kraja.... bice svega

4. Ne volim ih jer ubijaju fudbal. Ko onaj film sa Staloneom, Svarcijem i ostalim jebacima.
    Expandables ili tako nesto. Po imenima mislis da je do jaja, verovatno i jeste, ali ja ga necu gledati. Nije to menadzer pa da budzis ol star tim.

5. Rosoneri

Acke mislio sam na igrace. Malo da se otvore za kvalitete, a ne za kojekakve istocnoevropske golmane.
    Jebes tim u kome je pola igraca golobrado.

Venger mi se gadi jer mi je simbol tog cicijasenja i losih transfera.
    Mada mozda si u pravu za to da je dobar trener.

To je njegova filozofija koja je dosta uspešna. Ne može da ubode svaki put. Slažem se da trenutno manjka pravog kvaliteta, potrebni su im provereni igrači, a ne 11 klinaca.

Sad, istočnoevropski golman (Šćešni) je odličan i predstavlja rešenje problema na toj poziciji koji imaju još od Simena.

Čovek ima oko za igrača, Anri koji je postao igračina, Ljungberg, Pires, Viltor, Kanu, Ture, Žilberto Silva, Van Persi, Ebue, Adebajor, Diabi, Volkot, Song, Denilson, Vilšir... Još dok je bio u Monaku je dovodio nepoznate igrače i ispostavilo se da su klasa.

Dobar trener je preblaga reč.

sedplas

svi su se istripovali da je sezona vec gotova i da se sampion zna.
    iskulirajte ljudi, prosle godine je Celzi prvih 5-6 utakmica razbio i dao preko 30 golova, pa im oko januara nije ni liga sampiona bila sigurna.
    38 kola, jos 33 do kraja.... bice svega

Pa manje-više se sve zna. Mančesterovci guraju do samog kraja i izgleda da su jedine ekipe koje će retko ili neće uopšte gubiti bodove protiv slabijih ekipa, dok Arsenal i Liverpul nisu toliko jaki da bi mogli da uzimaju sve bodove.

Stvar je što oba kluba imaju dovoljno igrača, čak i da se povrede 3-4 prvotimca uvek će tu biti neko dobar da ih zameni. Pogotovo što Ferguson od nekih osrednjih igrača napravi odlične, nešto što ne može nijedan drugi trener u Premijer Ligi trenutno.

6. Biće još trpanja, ništa vi ne brinite.

7. Dovedi dobre, al' zadrzi ih majku mu.
    Nisu tolika beda da moraju da uzimaju svaku novcanicu koja im se ponudi.

8. Pa manje-više se sve zna. Mančesterovci guraju do samog kraja i izgleda da su jedine ekipe koje će retko ili neće uopšte gubiti bodove protiv slabijih ekipa, dok Arsenal i Liverpul nisu toliko jaki da bi mogli da uzimaju sve bodove.

Stvar je što oba kluba imaju dovoljno igrača, čak i da se povrede 3-4 prvotimca uvek će tu biti neko dobar da ih zameni. Pogotovo što Ferguson od nekih osrednjih igrača napravi odlične, nešto što ne može nijedan drugi trener u Premijer Ligi trenutno.

guraju trenutno, eno Fulam vec okinuo Sitiju 3 boda. ko kaze da nece neko Junajtedu? fora je sto oni sad pucaju od samopouzdanja i treba neko da dodje i lupi ih kitom po celu da se smire malo. Mogao je danas celzi jer su bili bolji, mnogo bolji, (bar u prvom koje sam gledao) ali nisu koristili sanse. msm samo pogledaj ko igra Junajtedu, Evans- ej bre Evans im je stub odbrane, a tu su i Dzons i Smoling koji jesu bolji od ovoga ali opet nista posebno, neki Njukasl, Aston Vila nivo. onda Anderson-Flecer na sredini! opet prosjek.
    oni imaju neke prvoklasne igrace ali imaju i mnogo prosjeka, treba neka ekipa sa mudima da dodje i da ih napadne i da pregazi njihovu trulu sredinu i da im da taj potrebni samar koji ce da ih smiri. e sad ko ce to da bude ne znam, ali neko mora majku mu.....

na primer, da Stouk odigra sa njima kao sto je igrao sa Liverpulom garantujem da bi bio bar remi. ali iz nekog razloga oni ce da se prevrnu i puste ove da ih jebavaju....

9. Kace vrate Ferdinand i Vidara, videćete vi.

10. Cenim ekipe poput Fulama i Samroka. Beda, ali svojim kurcem jebu vise nego debeli burzuj iz separea koji hvata klinke na lovu.

11. Fulam, kao i uvek od 8. mesta do 14.

12. guraju trenutno, eno Fulam vec okinuo Sitiju 3 boda.

Da budem picajzla, dva boda. :)

fora je sto oni sad pucaju od samopouzdanja i treba neko da dodje i lupi ih kitom po celu da se smire malo. Mogao je danas celzi jer su bili bolji, mnogo bolji, (bar u prvom koje sam gledao) ali nisu koristili sanse. msm samo pogledaj ko igra Junajtedu, Evans- ej bre Evans im je stub odbrane, a tu su i Dzons i Smoling koji jesu bolji od ovoga ali opet nista posebno, neki Njukasl, Aston Vila nivo. onda Anderson-Flecer na sredini! opet prosjek.

Tačno, i dok god oni pucaju od samopouzdanja satiraće sve redom u ligi i bežaće ekipama iza sebe sve više i više.

Džons i Smoling su dobri, a biće još bolji. Anderson je teško govno od igrača, ali od ove sezone je počeo da igra bolje. Flečer je tip igrača koji niš' drugo ne radi nego što juri na sredini, uzima loptu i prosleđuje kreativnijim igračima. I to mu dobro ide, zahvaljujući opet Fergusonu koji je majstor za to.

oni imaju neke prvoklasne igrace ali imaju i mnogo prosjeka, treba neka ekipa sa mudima da dodje i da ih napadne i da pregazi njihovu trulu sredinu i da im da taj potrebni samar koji ce da ih smiri. e sad ko ce to da bude ne znam, ali neko mora majku mu.....

Neće niko, bar ne u Engleskoj. Jedini izazov njima je Liga Šampiona, tamo ima zajebanih ekipa. Ali u PL-i nema neke frke, Siti jedino, Čelsi su već otresli.

To ti pričam, Nani, Jang, Runi i Evra su vrh igrači koji mogu da ponesu ekipu. Šta misliš kako su se O'Šej, Braun, Flečer i ostali provukli? Evo mali Kleverli, dokaz da može da se funkcioniše ako oko sebe imaš odlične igrače. Od njega će biti nešto jer, iako lošiji od ovih igrača trenutno, ima potencijal da bude dobar kao oni.

Znam da sam rek'o već šesn'es puta, ali to je Fergusonov način i tu može samo da mu se čestita.

13. Acke, ne zna se još sve. Zna se nekoliko stvari, ali to je trenutno stanje i sve može da se promeni. Sedplase, nije 3 nego 2 boda. Ali naravno da se još uvek ništa ne zna. Možda Siti padne sad u neku letargiju, mada to ne bih očekivao od toliko jakog tima. Doduše, nisam to ni očekivao od Čelsija prošle sezone pa se ipak desilo. Junajted je jak k'o zemlja i moja je pretpostavka da će oni osvojiti. A Filozofe, tek će onda biti jebade kad se 2 ključna štopera vrate! Zamisli ti te rezerve poput Džonsa i Smolinga, koji sad kidaju! Ma bre nije u pravu onaj Burgija, ipak Mančester ima tim! xD

14. Mančester ima tim i po.

15. Moj ih pip'o! xD Sviđa mi se samo što ih ne sere toliko koliko ih je pre sralo nego što stvarno dobiju momci na bolju igru, a ne na neki Skolsov gol u 97. minutu! :)

16. Pa kad daš 2 gola iz ofsajda i protivnički napadač promaši prazn gol, onda ti ne treba Skolsov gol u '97. I ono nije bio penal, nego čist start na loptu, zato ga je Rudonja i promašio "Bekam stajl" šutom.

17. Sad je sredina septembra, ajde da se lepo Junajtedu da dupla kruna, a ostalih 33 kola da se igraju rekreativno.
    Daj ne zajebavajte ljudi, svašta još ima da se desi do kraja sezone. U igri je još 99 bodova za svaku ekipu, naravno da neće sve pobediti. Počnimo da pravimo predviđanja tek na proleće, da ne trčimo pred rudu.
    A Liverpul je baksuzan, a to kad ih uhvati, tera do kraja. Nije mi jasno zašto Keni stavlja Škrtela na desnog beka, pa on u životu nije centaršut uputio. Mali Flanagan razbija, kad već Džonson nije zdrav. Live nema tim za titulu, to je i gazda rekao, nek uđemo u Ligu Šampiona, dovedemo neka imena, i onda kreće borba za titulu.
    PS. Aguero ili Runi će biti igrači godine, definitivno.

18. E da, sviđa mi se tandem Mata - Tores.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.