Premijer Liga 2011/12

1. Džerard u Real? Nešto ne verujem.

2. Joj ako ste to čuli od GB-a, ovde na sajtu, zajebi taj trač. Taj isti je rekao i da će Iguain da pređe u Liverpul, još prošle sezone.

3. Ma kakav Džerard u Real?! To od koga si čuo/video ili pošteno zajebava ili nije normalan. Niti on hoće da ode niti je Liverpulova uprava toliko retardirana, bez obzira na svotu novca koju bi fašisti spremili za njegovo šatro dovođenje. Jesu imali nekoliko ozbiljnih pehova (kupovina Kerola za četres i kusur milki jura) ali opet, da prodaju ikonu kluba - NE! Krivo mi je što pukoše toliko, ali nema veze, vidi se da momci imaju tim. Neka završe bar 4. na kraju i sve će biti ok... A da, Mančester dobijaju sigurno, pa Mančester nema tim.

4. Trenutno ne postoji dobar klub.
    Osim Junajteda i Celsija.

5. A da, Mančester dobijaju sigurno, pa Mančester nema tim.

Siti ili Junajted?

6. I City je kandidat za titulu, moraju se i oni ozbiljno shvatiti.

7. Siti je jadan i mali klub.
    Dzabe im seik kad se useru kod prvog ozbiljnijeg tima.
    Pored Arsenala, verovatno najsugaviji engleski tim.

8. Dobar je Siti ove sezone, bolji od Liverpula.

9. kakav bre Dzerard u Real jeste normalni. kad nije otisao one godine u celzi i kad nije ono ljeto kad smo bili 7. otisao, nece nikad....

Dub
    Auh jebote. Nači nevjerica. Gledam drugo poluvrijeme Liverpula i ne vjerujem kako glup faul pravi Škrtel, za drugi žuti, a već imaju igrača manje. Pa ne znam koliko glup moraš da budeš za tako nešto. Mislim da su se dobro držali sa igračem manje, i napadali su koliko su mogli, ali poslije 63.minuta, utakmica je bila gotova. Drugi gol je greška Hozea Enrikea, okrenuo ga Defo kao na ringišpilu, da je pao na dupe. Treći gol je greška odbrane, a najvećim dijelom Pepea, ali ako već mora da ima nekoliko kikseva po sezoni, onda bolje u ovakvoj utakmici, gdje su već izduvali. I na kraju, 4. gol, jebeni Karager ne može da izađe na vrijeme i onda se svađa sa sudijom zbof ofsajda. Retard maloumni. Jesam navijač Redsa, ali mi je Karager jedan od najmržih igrača. Nisam vidio zašto je Adam dobio crveni i kakav je gol poništen, ali opet, da dobiješ drugi žuti u tako kratkom periodu, nači 12 minuta, jednostavno moraš da budeš debil.

i Skrtel i Adam su zasluzeno iskljuceni jer su ispali retardirani majmuni, ko da im je po 16 godina jbt.
    Prvi gol jebiga niko kriv, desi se, drugi gol vise ide na Koatesa jer je on ispao i ostavio Enrike samog da se vraca nazad i pokusa da pokrije. treci Reina a cetvrti Karager i niko drugi....
    a gol je ponisten pravedno, spetljali su se Kerol i Suarez, a Suarez bio u ofsajdu i dao gol, da je pustio Kerolu mozda bi sve drugacije bilo, jbg sad...
    ja sam rekao, da nije bilo crvenih kartona ne bi nas nabusili, ali i 11v11 bi nas opet dobili jer smo uzasno igrali....

10. i jedna lolcina za Toresov promasaj!!!

11. Terajte Vengera u kurac, nije Arsenal Zvezda ili Partizan bre pa da odmah prodaju svakoga ko pokaze trunku talenta.
    Dok je on tu Arsenal nista nece postici.

12. Marijana Kovacevic bacila vlaske magije na Toresa kad je napustio klub.

13. Rosoneri, koliko se ja sećam, oni su dobili Totenhem 5-1... Pardon, Filozofe, šala mala iz Kengura. :D Naravno da imaju tim, i to kakav! Imaju mnogo mladih igrača od kojih se ne zna koji je bolji. Mnogo mi je bilo krivo kad sam video da su doveli onog Fila Džonsa iz Blekburna jer sam znao da je klinac fantastičan igrač.

14. pa kad je prodao dusu smrad. on je kod nas jos uvjek bio davao golove, nije igrao bog zna sta ali je davao golove. na predzanjoj utakmici za Liverpul je dao 2, i od tad kurcina, samo 2 za Celzi....

15. Rosoneri

Terajte Vengera u kurac, nije Arsenal Zvezda ili Partizan bre pa da odmah prodaju svakoga ko pokaze trunku talenta.
    Dok je on tu Arsenal nista nece postici.

Haha, on je već postigao mnogo sa njima, ne verujem da bi Arsenal danas bio u poziciji u kojoj je da nije Vengera. Bili bi eventualno kao Vila/Tot'nem/Everton i borili se za Evropu. Ako nešto Arsenal njemu duguje to je još vremena, bar do kraja sezone. Čak i da hoće da ga menjaju, to neće uraditi jer im se ne troše velike pare za raskid ugovora.

Čovek je jedan od najboljih trenera svih vremena, Arsenal jednostavno ne može da nađe boljeg.

U pravu si, nisu oni Zvezda ili Partizan, ne menjaju se tamo treneri svake polusezone pa da dolaze razni Kristići, Kosanovići, Reberi, Ješići, Čedomiri itd.

16. Tores kobedijo, što se tiče promašaja.

17. Ja da sam neki dojajni fudbaler k'osto nistam ne bih napustao klub u kom sam se proslavio. Osim ako je neki mali klub naravno. Previse dobrih fudbalera se sjebalo posle transfera. Sevcenko i Kaka su bili bogovi, pogledaj ih sad.

Blejk, dobila je i Zvezda Romu pa to ne znaci da valjaju kurcu.

18. Acke mislio sam na igrace. Malo da se otvore za kvalitete, a ne za kojekakve istocnoevropske golmane.
    Jebes tim u kome je pola igraca golobrado.

Venger mi se gadi jer mi je simbol tog cicijasenja i losih transfera.
    Mada mozda si u pravu za to da je dobar trener.

19. Ševčenko se žešće zajeb'o, mnogo više od Kake.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.