Zašto ste online u 3 ujutru?

  1. Зато што немам паметнија посла.

  2. Ne smem da spavam u 3h ispod kreveta mi cudoviste, a poprilicno sam siguran da i u ormaru ima jedno. Mada to se uvek dogodi kad ne popijem tablete. Oni hoce da mi ih otmu. Niko ne sme da dira moje tablete. Ne dam recepte ni po zivu glavu.
    Zato budem online u 3 ujutru.

  3. Hhahahahaahah tako je to kad se druzis sa ldpovcima.

  4. Zato sto hotujem sa vukinim pickopacenicima :DDDD

  5. Zato sto je najbolje vreme da se naduvas 3 ujutru.

  6. Zato što stigoh sa beer festa.

  7. Зато што ме мрзи да спавам.

  8. zato sto sam seksualno frustrirana i ne mogu da spavam

  9. Jebe me neka jebena muva svake jebene noći čim legnem! Ustanem, pogledam na sat i vidim da je 3 sata, sednem za jebeni komp i uđem ovde, a jebena muva ni da me takne, ni MU ni BE! Vidim nema je, legnem ponovo da spavam, jebena muva se JEBENO OPET POJAVI!!!

  10. И тако све до 10 сати? :D

  11. Ma jok, do 6, tada krećem na pos'o.

  12. A kad se stigne na posao? Jel' te poljubi za srećan put do posla ili te prati do posla, donosi kafu i novine, kupuje sendvič? Mislim, vidim da radi isto što bi dečko trebao da radi, pa rekoh možda ste razvili taj neki odnos.... :)

  13. Zasto ste online u 11:32?

  14. zato što okupljamo ekipu koja će uskoro ići u tetratrol foruma. pazite se decxko!!1

  15. Samwise Gamgee

    A kad se stigne na posao? Jel' te poljubi za srećan put do posla ili te prati do posla, donosi kafu i novine, kupuje sendvič? Mislim, vidim da radi isto što bi dečko trebao da radi, pa rekoh možda ste razvili taj neki odnos.... :)

    Ahahahahahhhahaha jesi li ti normalan boktemazo?! Ja ne verujem šta je tebi palo na pamet! Bolesni mozgu! lolololo

  16. Kontaću da je ovo pohvala, jer samo na taj način mogu i želim da pojmim sve što mi ljudi kažu.......
    Hvala, hvala!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.