Prijava

Најгоре потрошен је био за казну због шверцовања у ГСП. Ишла сам једну једину станицу, од средине Немањине до Железничке станице и мрзело ме је да купим карту мада сам имала новац, била гужва на трафици а рачунам да ми неће наићи баш тада.

Наравно, наишла контрола а мени било труло да се свађам јер сам била са другарицом ... она женетина ме питала хоћу да ми пише казну или да платим на лицу места, што је ваљда скупље. Из беса сам рекла да плаћам шта треба, само да се склони, она ми написала 3000, ја извукла из ташне и дала, пола аутобуса ме гледало као будалу ... и тако :)

Хаха, имао сам сличну ситуацију у возу. Враћао сам се кући, и сад имају две станице у граду на којима могу да уђем у воз. Прва је ближа, и скупља је карта (купује се у чекаоници), друга је даља и може и да се шверцује. И ми нисмо знали да се у чекаоници купује карта, и уђемо у воз пун људи, и крене воз. Прође и ту другу станицу, уђе пар људи, и крене кондуктер и каже ''Карте на преглед!'' Ми рекли да купујемо карту у возу, јер смо навикли тако (раније смо стални улазили на тој другој станици). Каже он нама где смо требали купити карту, ми нисмо знали. Човек попизди, људи гледају, почне се дерати, ми не знамо шта да радимо. И кажем ја да нам наплати казну и да нас остави. Он почне да нас пропитује како нас није срамота, бла бла бла. Ми се извинимо, кажемо да нисмо знали и да нам наплати казну, он нам још мало држао предавање и обичну нам на крају наплатио. Ал' су нас после све време људи испод ока гледали.

Друже, на свачији пост одговараш и све будно пратиш. Опусти се мало, отворио си тему, ниси направио дете. ;)

А јеби га, досадно ми је, а ово ми некако занимљиво.
Ево, искулираћу... :)

Ево, да одговорим и ја на тему, мада немам шта толико да кажем:

Већина ствари које купим ми је јако дугог века, па сам с те стране јаааако задовољан, али пазарим прилично ретко. (пример: патике купујем отприлике на годину дана, а "живе" су ми и оне од пре пет година)

Трошим на разне глупости и гомилу пара сам у стању да проћердам буквално ни на шта. Свестан сам тога и није ми жао, не мог се убијем сад. Надам се да ћу да се узмем у памет. (пример: потрошио за месец дана 600 евра, а једино што сам купио себи био је дукс од 25)

она ми написала 3000, ја извукла из ташне и дала, пола аутобуса ме гледало као будалу

Ako ce ti biti lakse i meni se isto desilo kad sam prvi put isla GSP-om. Isla sa dve drugarice, uhvatila nas kontrola i mi fino platile po 1500din. Od tada, sverc-komerc...:)

Inace:
Najbolje - neki duks kupljen pre Hrista, i danas je nosiv.
Najgore - pored gorepomenutog primera, mp4. Kostao 50e a trajao pola god.

Kad smo na plaži platili u Crnoj Gori platili tri kukuruza 6 evra. Nas troje, i još ponudili moju tektu, teču i brata i sestru.. I na sreću nisu uzeli...