Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
ne bićemo neprofitna organizacija i sve pare ćemo davati za gambijeve plastične operacije... ups gambi nisam smeo da im kažem jel?
Што прозиваш гамбија децџко ?
ЕДИТ : Ајд' кад тако желите, само ћете алтернативне цаве хватати...
gambi zna da ga ja volim.... gambi <3
ko će vam biti menadžer?
Има менаџера ко печурака... с обзиром колико иде на те факултете...
Dechko zašto mi ne pošalješ cveće? Zašto nisi romantičan dechko?
Jezivi liči na moskrija, bolje za njega da skupimo pare pa da ga obrijemo :D
gambi kad te nađem u gradu kupiću t ja cveće kad on već neće (koja rima)... i bombonjeru!
To!
A gde pravite te вежбе и кад ?
Pre ćete me kastrirati nego obrijati :)
Naredna zajebancija je, nadamo se, 3. ili 4. septembra.
Dolazim i ja i moje dojke sledeći put, sad smo bile zauzete tarlahanjem na nekom drugom mjestu
Eto, sutra je 3. septembar, dan kada se održava drugo, jubilarno, okupljanje džemera. Kako stvari stoje, šipka u klubu će opet ostati neomašćena, a mi ćemo biti koncentrisani isključivo na ono što sa mukom pokušavamo da odsviramo. Ništa nam neće odvraćati pažnju. Ništa.
I tako i bejaše.
Titless. Dammit.
Ali zato smo svirali kao ludjaci!
Dajte snike, majke mu ga spalim!
+1
Snimci su kod Jezivog, ali mislim da ga nešto zajebava net.
Ona dva klinca što su bila kidaju. Lenon cepa onu tamburicu ko besan, a onaj bubnjar šije ko nezdrav bogami. Ja sam za to da platimo da ih slušamo :)
Е јебему, ако решим ова два испита сутра и прекосутра, могао бих доћи на следећу џемажу кад буде, ако немате већ превише гитариста.
Ma nikad dosta gitarista, da se malo rastereti Chavez, neke stvari ne može da peva i svira u isto vreme, a neki neće nešto da sviraju, neki ne znaju i tako.
Кул, таман имам изговор да се наканим да коначно оправим електричну.
Ona 2 klinca razvalila. Ali neka, mi izgledamo opasnije ahaha.
Te snimke moramo dobiti što pre, priceless su!
Штета што нисам дошао, а најгоре џабе сам учио померили ми испит за пет дана - могао сам да прошетам до тамо.
Jebi ga, nešto me jebe net. Strpite se do sutra, pa ću da prosledim Chavezu snimke.