Volim piti, volim džemovati

1. ne bićemo neprofitna organizacija i sve pare ćemo davati za gambijeve plastične operacije... ups gambi nisam smeo da im kažem jel?

2. Што прозиваш гамбија децџко ?

ЕДИТ : Ајд' кад тако желите, само ћете алтернативне цаве хватати...

3. gambi zna da ga ja volim.... gambi <3

ko će vam biti menadžer?

4. Има менаџера ко печурака... с обзиром колико иде на те факултете...

5. Dechko zašto mi ne pošalješ cveće? Zašto nisi romantičan dechko?

6. Jezivi liči na moskrija, bolje za njega da skupimo pare pa da ga obrijemo :D

gambi kad te nađem u gradu kupiću t ja cveće kad on već neće (koja rima)... i bombonjeru!

7. A gde pravite te вежбе и кад ?

8. Jezivi liči na moskrija, bolje za njega da skupimo pare pa da ga obrijemo :D

Pre ćete me kastrirati nego obrijati :)
    Naredna zajebancija je, nadamo se, 3. ili 4. septembra.

9. Dolazim i ja i moje dojke sledeći put, sad smo bile zauzete tarlahanjem na nekom drugom mjestu

10. Eto, sutra je 3. septembar, dan kada se održava drugo, jubilarno, okupljanje džemera. Kako stvari stoje, šipka u klubu će opet ostati neomašćena, a mi ćemo biti koncentrisani isključivo na ono što sa mukom pokušavamo da odsviramo. Ništa nam neće odvraćati pažnju. Ništa.

11. I tako i bejaše.
    Titless. Dammit.
    Ali zato smo svirali kao ludjaci!
    Dajte snike, majke mu ga spalim!

12. Ali zato smo svirali kao ludjaci!

+1
    Snimci su kod Jezivog, ali mislim da ga nešto zajebava net.

13. Ona dva klinca što su bila kidaju. Lenon cepa onu tamburicu ko besan, a onaj bubnjar šije ko nezdrav bogami. Ja sam za to da platimo da ih slušamo :)

14. Е јебему, ако решим ова два испита сутра и прекосутра, могао бих доћи на следећу џемажу кад буде, ако немате већ превише гитариста.

15. Ma nikad dosta gitarista, da se malo rastereti Chavez, neke stvari ne može da peva i svira u isto vreme, a neki neće nešto da sviraju, neki ne znaju i tako.

16. Кул, таман имам изговор да се наканим да коначно оправим електричну.

17. Ona 2 klinca razvalila. Ali neka, mi izgledamo opasnije ahaha.
    Te snimke moramo dobiti što pre, priceless su!

18. Штета што нисам дошао, а најгоре џабе сам учио померили ми испит за пет дана - могао сам да прошетам до тамо.

19. Jebi ga, nešto me jebe net. Strpite se do sutra, pa ću da prosledim Chavezu snimke.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.