Volim piti, volim džemovati

1. aj opet... ovaj put ću se potruditi da izbegnem sve moguće obaveze... :P

2. U toku sutrašnjeg dana će biti snimci kod Chaveza ( golub pismonoša mi je imao teranje, pa...), tako da će osvanuti na tubetu čim on završi sa sečenjem, ukrajanjem i tako time.
    Ako ste za, mogu svaki put da dovedem mlađanog Lenona i mlađanog Galeta, bar da im platimo dva sata pre nas, da učimo :)

3. Što se mene tiče, Lenon i Gale razbijaju, ja sam za to da platimo po 100 dinara, pa da lepo uživamo i cirkamo dok oni sviraju :)

4. http://www.youtube.com/watch?v=nmO0OZC6Ifk

Još jedan predlog od mene. Prejebena stvar!

5. Кад је ово било, и, ако није, кад ће?

6. bilo par puta, a kad će sledeći neam ni ja pojma... Kad se izdogovaramo...

7. Mogli bismo da se organizujemo, taman kad prođe ovaj oktobarski rok.

8. ee , e smo sad ovde ??

9. Pa kao. Nego se niko ne javlja.

10. Ја сам за, кад гођ, само реците шта се свира.

11. Di ste džemeri... POzdrav, Momo, dobro nam došao. Od 15. otprilike, ćemo moći da peglamo kod mene, na Altini. Sređujem podrum, velika je prostorija, jedino što ćete morati da nosite svoja pojačala, za početak, pošto sam u pregovorima za nabavku istih.

12. Ја сам за, кад гођ, само реците шта се свира.

E, drugar, da li si ti rekao da je Angus Jang kesa od gitariste? Sećam se da si hvalio Čanka, mada je Mlađa bolji.
    EDIT I za Kvin si rekao da su kanta od benda, jel' tako?

13. Čanak XDD
    Bacite neke predloge šta bi hteli da sviramo, da naučimo makar 5 pesama za sl probu (kad god da bude)

14. Bacite neke predloge šta bi hteli da sviramo, da naučimo makar 5 pesama za sl probu (kad god da bude)

Moj predlog je Beck's Bolero, stvar koju sam okacio na ovoj temi. A moze i ova stvar:

http://www.youtube.com/watch?v=2vV_L7OQtU0

Jeste da je Yes iz tog perioda malo gej, ali stvar jebe. :)

15. E, drugar, da li si ti rekao da je Angus Jang kesa od gitariste? Sećam se da si hvalio Čanka, mada je Mlađa bolji.
    EDIT I za Kvin si rekao da su kanta od benda, jel' tako?

Ангус Јанг је кеса, Чанак ок свира, Млађу нисам слушо, за Квин сам прећеро, нису канта далекобило, али су вероватно најпрецењенији бенд евр. :))

Ја бих предложио ово, ако ми дозволите да се појавим, наравно :Д
    http://www.youtube.com/watch?v=bng3agUOYiI

16. Šta mislite o suboti? Moje mišljenje je da je to jedan do jaja dan, tako da bi mogli da se organizujemo.

17. Pa ne znam, nek se jave ovi što dolaze malo poizdalje, nama je lako.

18. A šta vi ovde tačno radite?

19. Jebemo radoznale. Pa sviramo i pijemo, zar nije jasan naziv?

20. Нит' не свирају, само јебу и пију и слушају друге како свирају.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.