U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Malo više bežao, svaki dan negde. Čak i do prestonice...
Ovo je radio moj komsija, sto je isao sa mojim bratom u odelenje: Zapalio covek vrata od wc-a u osnovnoj negde 2005, 2006...Eno ih jos stoje onakva, zabo nekom liku noz u ledja i sutiro nastavnici hemije stolicu i skakao joj po katedri....
Ponekad napišem domaći u školsku svesku, al' to ono baš kad se osećam divlje.
zapisivao sam nemirne u cetvrtom osnovne. jedna djevojcica mi se svidjala, pa sam je prvu zapisao. a bila je najmirnije stvorenje na svijetu... bio sam odvratni mali gad.
Ma nista to! Kad meni matematicar da 5- ja onako iznervirano izadjem ispred table i iz sve snage uzmem kredu pa u pod!
Ala svi kolektivno kenjate. Ili pišite kao ljudi, ili nemojte uopšte.
Taman htedoh da napišem listu, ali se skenjah čitajući proseravanja.
Moj drug i ja smo na času muzičkog bili u istoj klupi.Bilo je to taman neđe posle Vaskrsa i mi na papirićima nešto pisali o tucanju.:) ono klasično,sprdali se i vidi nas profesorica i uzme nam te papiriće i da ih razrednom.A naš razredni je bio skoro naš vršnjak,tek završio fakultet.I bilo me je baš sramota kad nas je pozvao na razgovor i pokazao nam papiriće. Od mene se ništa ekstremnije ne može očekivati.
Je l' ostalo samo na tome? ;)
Bogu fala,jes.Drug mi je kreten. :D
Auh, u 6. razredu na kraju godine smo imali običaj da se prskamo vodom. A pošto naš direktor to nije odobravao nisi smeo ući u školu sa bilo kakvom flašicom. Pa za osvetu ja i drug napunili par balona vodom i jedan pišaćkom za direktora. Pobacali ih mi svima u administraciji škole pošto su im prozori bili okrenuti prema glavnom ulazu. Sreća pa tad nisu ugradili kamere, najebali bi i za plaćanje štete i za zajebanciju samu.
Zapisivao sam beleške u svesku za domaći rad!
Da napisem i ja par stvari.
Evo ovo za pocetak, da ne prepricavam, ima tema http://vukajlija.com/forum/teme/9619-sastav-iz-srpskog?
Zanemaricu svrljanje po klupama, rezbarenje, lomljenje prozora i ostalog inventara, jer je to kod nas bila normalna stvar.
Nastavnika sam gadjao metalnim rezacem, al sam ga promasio za malo. Gadjali smo ga gumicama, olovkama, ja cak i sestarom, ali sa namerom da ga pogodim.
Tuce su takodje bila cesta stvar. Da napomenem da sam isao po listi stvari koje su zabranjene u skoli, i sve sam prekrsio osim unosenja vatrenog oruzja.
U osmom smo se napili na ekskurziji, neke su ispirali u bolnici, ja sam isao u prodavnicu jer niko nije smeo.
Psovao sam majku nastavniku, pretio batinama i lomljenjem auta.
Iako sam bio najnemirniji, bio sam jedan od boljih djaka, pa su mi uglavnom gledali kroz prste.
Lomili smo vrata, stekere za struju, gasili svetla u ucionici, zakljucavali se unutra, zakljucavali nastavnike. Cesto sam imao obicaj da u skolskoj biblioteci napravim pometnju pomesavsi kartice sa imenima prvog i osmog razreda, drugog i treceg itd.
Uglavnom u osnovnoj sam bio mnogo bezobrazan tako da su odahnuli kad sam otisao.
U srednjoj sam se malo primirio, ali najveci ispadi su mi bili sto sam unosio alkohol u ucionicu da se napijamo i da pijani budemo na casu, i to sto sam se potukao sa nastavnikom u skoli.
Eto, toliko.
eh ovo je za mene tema :D preporučujem svima koji žele da se slatko nasmijaju da čitaju šta pišem...biće u nekoliko dijelova, da ne smaram u jednom postu :D
idemo jedan po jedan :D
Champy vol.1
Ove godine kad smo bili u posjeti maloj hidroelektrani u Zenici, kupili smo nekoliko litara vina i meze, te smo na zadnjem sjedištu busa pili zajedno sa 3 asistenta. Naišla je jedna profesorka koja ima kćerku po imenu Ajla, koja inače studira na Fakultetu elektrotehnike kao i ja, ali je ona sad druga, a ja četvrta godina. Uglavnom, mi smo nešto pričali o Mančesteru, a ona se ubaci: "Gledala sam i ja sinoć Mančester, zasluženo su pobijedili, ali ne volim ja njih baš."
A ja k'o iz topa: "Kako profesorice ne volite Mančester, pa ne možete mi biti punica ako ne volite?!"
Svi su zanijemili kad sam to rekao, a ona me samo pogledala. Sreća pa se i ona voli šaliti. Tu nije bio kraj. Nedugo zatim se vratila sa smiješkom na licu. Ja joj rekao da nam vozač pusti narodnu muziku, jer pijemo. Ona meni kaže: "Ajd eto reci koju pjesmu hoćeš", a ja njoj: "Ako može od Hakale-Lijepa Ajla":
Kaže ona: "Jel to na moj račun?". Rekoh: "Jest"... ne pamtim da se tako iko ikad nasmijao, valjda zato što je vidjela da sam iskren i da se zajebajem :D
Champy vol.2
U srednjoj sam se svađao sa profesoricom njemačkog jezika. Rekao sam da je glup predmet, da učim preko volje njemački, da sam htio da idem na engleski, a oni me opet prebacili na njemački. Onda sam ustao i rekao: "Znate šta? I vi ste glupi!"
Sve je dobro prošlo, valjda je vidjela da sam bio posve nervozan pa mi je oprostila i nije me poslala direktoru. Inače sam imao prosjek 5.0. Valjda je i to uticalo. :)
Champy vol.3
Srednja. Na odmoru smo ispred učionice radili sprdnju sa nekim stolom. Ja i još 3 druga smo ga podigli, a jedan je sjedio na njemu. Nosili smo ga tamo-vamo, dok stol nije pukao po pola. Sakrili smo ga na protivpožarnim stepenicama i svi otišli napolje. Pravili smo se da nismo bili tu :)
Sve bre neki seljacki fazoni, ima li kakve akcije? :)
Champy vol.4
Opet srednja. Po hodnicima su bile one crvene limene kutije sa onim priborom protiv požara (crijevo, ventil i to). Mi smo otvorili vratica od tih kutija i takmičili se ko će jače da udari glavom iz trka u ta vratica. To su bili šokovi, cijela škola nam se smijala. :D
Champy vol.5
Srednja škola. Ispred škole ima asfaltiran put i to je uzbrdica, jer se škola nalazi na maloj uzvisini. Bila je zima i taj put je poledio. Auta bez lanaca nisu mogla da se uspnu. Mi smo iz dvorišta škole gađali cure i profesore koji su se penjali. Bilo je gomilu padova, a nijedan ukor. :D
Champy vol.6
Drug iz osnovne (Bobo u daljnem tekstu) je napravio grudvu snijega, ali je stavio jedan kamen u nju. Rekao je da pogodim Denisa. JA ni pet ni šest frrrrrrrrrrrrrk. Pravo u slijepoočnicu. Nije ga puno udarila, dobro je prošao. A i ja. Razredni se ismijao kad me je Denis tužio. :D