Prijava

Kad mi naiđe orgazam ne bih ga vadio ma nema tih para. HAHAHHAAH kad ga tad izvade ja bi plakala..... hahahhahaha samo ti de svras' u mene sama c' ga ran't

Vidiš, to je do vazduha, oni s one strane Drine vade li vade, sve u stilu vrhunskih jebača. Ovdje kod nas se ne lupaju recke za ejakulaciju van vagine, to nije seks, to je drkanje po ženama.

Znači ako znam da je dovoljno dobra da može bez onda ne koristim

HAHAHAHAHAH, aj lebati prosvetli nas zbunjene da znamo da razlikujemo kao ti

čitam sve ovo i ne mogu da verujem da vi, ljudi, mislite da vađenjem sprečavate začeće...c c c...pa ko vam je rekao da se to tako radi?

Jao ja sam jednom navukao neke gljive po kobazu, bilo je jezivo kako je to izgledalo i + dugo je trajalo i onda se odjednom posle neka 2 i po meseca povuklo samo.
Inače uvek sebi kažem da nema šanse da ću bez kurtona, al jebiga, ne pamtim kad sam ga stavljao, a jebavo sam neke baš na glasu ribe, i to po nekoliko desetina puta, uvek bez.
Malo svrbi, pocrveni, ima malo kapavca i au pičku materinu, prođe.

čitam sve ovo i ne mogu da verujem da vi, ljudi, mislite da vađenjem sprečavate začeće...c c c...pa ko vam je rekao da se to tako radi?

Mene moja devojka tripuje da ne moram da svršim spermu u nju da bi zatrudnela, nego kaže da je dovoljno da se napalim i da mi onako zabalavi kobaz i da kad joj tako stavim da može da začne...e sad ne znam dal me tovari da bi je cepao sa kondomom il je stvarno tako.

petre, zajebavaš me?

zajebavaš me...ja tebi lepo, a ti mi ovako vraćaš...

Tovari te. Morate oboje da zelite pa da imate bebu.

izvagas...naravno da je bolje bez, zbog uzitka, ali hlamidija, hep c, hiv. plus biti tatko u 20 dina nije jednostavno.

glupa tema jebiga..svi znaju...ako je u pitanju riba koju si kresnuo na koncertu seke aleksic u stublu, kondom, da ti ne bi na kiti izaso Frodo.

sa ribom sa kojom si duze, bez...a ona pije kontraceptivne pilule.

eto, kako lepo kaže zapata... a pilule u svakoj apoteci na svakom ćošku i finansijski izađu ko kondomi na mesečnom nivou...

nema dok neko ne pomene Stubal, tema ne može biti razjašnjena :)

finansijski izađu ko kondomi na mesečnom nivou...

Štono jes, jes.

Ajd' sad ako treba kondom koja je najbolja marka ? Ima neki romed od 16 dinara il' ovi Durexovci od preko 80 din. po komadu. Ženske kažu da su ovi skuplji bolji zbog ukusa...

Ako žene tako kažu, ćuti i kupuj :)

Ma samo se aktiviraj prvog decembra, nakupiš da imaš za cijelu godinu i nemaš frke.

Ma ženske kažu da su ti skuplji bolji zato što ne kupuju one nego mi plaćamo. A da kupuju one ne bi imale ništa protiv ni tog Rudana od 16din.

Što se neko ne seti da nazove marku kurtona "Rudonja", baš zvuči moćno i balkanski.