Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ti si reko.
Најбољи- хм, мултимедија, дакле дискови, плоче, камере, фотоапарати... просто сад ће деца имати прилику да виде у дигиталној форми њихове родитеље па чак и бабе и деде како су научили да возе бицикл или како су се играли у песку, а и читава музика остаје заувек записана...
Најгори- одећа, посебно панталоне за нас оверсајз, никако да смршамо само одемо и купимо нешто што личи на џак кромпира
Znači, kupuješ de i pokojni Luis?
Najbolji:
1. Ljuštilica za krompir http://www.nonstopshop.rs/cms/flick/prodimg/mediadb/largeimg/9284.jpg
2. Profi otvarač za vinske boce http://www.theworldwidewine.com/Wine_humor/why_I_hate_wine/sommeliers_bottle_opener_in_wine_wit.jpg
Najgori:
Test za rano utvrđivanje pola deteta http://www.mondo.rs/s169036/Porodica/Krvni_test_za_rano_otkrivanje_pola_deteta.html
одприлике :)
Jebote, ja stvarno živim u pizdićima. 'Ladno postoji ljuštilica za krompir?! Kako je dobro :D
A najjace od svega je sto ljustilica za krompir moze da se koristi i za krastavac, tikvice, sargarepu... Definitivno najbolji izum!
Ljuštilica jebe, uzo dve rosfrajne na buvljaku, iste ko što ima Đejmi.
A jel pomenuo neko toalet papir?
A najgori izum po mom misljenju je religija.
najbolji izum - spijunka. ne otvaras vrata kad ne moras.
najgori - vrata bez spijunke.
najbolji, po mom mišljenju- čekić,savršen izum, ne treba ništa da se doda, a ni da se oduzme
najgori, pa šta znam, možda koka-kola ili makazice za nokte xD
Najbolji izum je fiksni telefon po mom mišljenju, jer možeš da pozoveš bilo koga i da kuliraš ako tebe neko zove (još bolje kupiš detektor broja (ne sekretaricu) i javiš se ako vidiš da je neko poznat ko ti znači). A najgori je mobilni jer je tu teže kulirati kad te neko zove non-stop petnaest minuta, da ne pričamo o konstantnom proveravanju telefona bilo gde da smo, dođe mi da im bacim taj telefon u provaliju.
najbolji je ono govno što ga turiš u struju pa ubija komarce čim uđu u sobu, a najgori je... hm, amerika? :D
Najbolji: Sapun, gramofon i fotoaparat
Najgori: Rijaliti programi
e i ja sam pomislila gramofon! jebote, narežeš neke linijice na to i metneš iglu i ono stvara muziku!
najbolji - identifikacija pozivnog broja. mogu opušteno da se ne javim ako je neko sa kim ne želim da pričam.
najgori - brushalter. jebeno mrzim ta govna!
Zbog tvojih problema nekome je puno srce ako me razumeš lolo
Najbolji izum - Nikola Tesla
Najgori izum - religija
Za najgori izum bih se složio da je religija, ali mislim da ga je pretekla Kosovo je Srbija parola. Jednostavno mi se toliko smučilo da slušam i gledam ljombere koji to shvataju absolutno pogrešno, i kurče se time. Prezirem.
A najbolji izum.. Hm, wc papir.
AMIN!
Najgori - vestacka inteligencija.
Najbolji: nauka
Najgori: religija
Hehe. Necu vise da gledam ovu temu.
Najbolji: diktatura
Najgori: internet