Najbolji i najgori izum

1. Најбољи- хм, мултимедија, дакле дискови, плоче, камере, фотоапарати... просто сад ће деца имати прилику да виде у дигиталној форми њихове родитеље па чак и бабе и деде како су научили да возе бицикл или како су се играли у песку, а и читава музика остаје заувек записана...

Најгори- одећа, посебно панталоне за нас оверсајз, никако да смршамо само одемо и купимо нешто што личи на џак кромпира

2. никако да смршамо, само одемо и купимо нешто што личи на џак кромпира

Znači, kupuješ de i pokojni Luis?

3. Znači, kupuješ de i pokojni Luis?

одприлике :)

4. Jebote, ja stvarno živim u pizdićima. 'Ladno postoji ljuštilica za krompir?! Kako je dobro :D

5. A najjace od svega je sto ljustilica za krompir moze da se koristi i za krastavac, tikvice, sargarepu... Definitivno najbolji izum!

6. Ljuštilica jebe, uzo dve rosfrajne na buvljaku, iste ko što ima Đejmi.

7. A jel pomenuo neko toalet papir?

A najgori izum po mom misljenju je religija.

8. najbolji izum - spijunka. ne otvaras vrata kad ne moras.
    najgori - vrata bez spijunke.

9. najbolji, po mom mišljenju- čekić,savršen izum, ne treba ništa da se doda, a ni da se oduzme
    najgori, pa šta znam, možda koka-kola ili makazice za nokte xD

10. Najbolji izum je fiksni telefon po mom mišljenju, jer možeš da pozoveš bilo koga i da kuliraš ako tebe neko zove (još bolje kupiš detektor broja (ne sekretaricu) i javiš se ako vidiš da je neko poznat ko ti znači). A najgori je mobilni jer je tu teže kulirati kad te neko zove non-stop petnaest minuta, da ne pričamo o konstantnom proveravanju telefona bilo gde da smo, dođe mi da im bacim taj telefon u provaliju.

11. najbolji je ono govno što ga turiš u struju pa ubija komarce čim uđu u sobu, a najgori je... hm, amerika? :D

12. Najbolji: Sapun, gramofon i fotoaparat
    Najgori: Rijaliti programi

13. e i ja sam pomislila gramofon! jebote, narežeš neke linijice na to i metneš iglu i ono stvara muziku!

najbolji - identifikacija pozivnog broja. mogu opušteno da se ne javim ako je neko sa kim ne želim da pričam.
    najgori - brushalter. jebeno mrzim ta govna!

14. najgori - brushalter. jebeno mrzim ta govna!

Zbog tvojih problema nekome je puno srce ako me razumeš lolo

Najbolji izum - Nikola Tesla
    Najgori izum - religija

15. Za najgori izum bih se složio da je religija, ali mislim da ga je pretekla Kosovo je Srbija parola. Jednostavno mi se toliko smučilo da slušam i gledam ljombere koji to shvataju absolutno pogrešno, i kurče se time. Prezirem.

A najbolji izum.. Hm, wc papir.

16. A najbolji izum.. Hm, wc papir.

AMIN!

Najgori - vestacka inteligencija.

17. Najbolji: nauka
    Najgori: religija

Hehe. Necu vise da gledam ovu temu.

18. Najbolji: diktatura
    Najgori: internet

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.