Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ti si reko.
Најбољи- хм, мултимедија, дакле дискови, плоче, камере, фотоапарати... просто сад ће деца имати прилику да виде у дигиталној форми њихове родитеље па чак и бабе и деде како су научили да возе бицикл или како су се играли у песку, а и читава музика остаје заувек записана...
Најгори- одећа, посебно панталоне за нас оверсајз, никако да смршамо само одемо и купимо нешто што личи на џак кромпира
Znači, kupuješ de i pokojni Luis?
Najbolji:
1. Ljuštilica za krompir http://www.nonstopshop.rs/cms/flick/prodimg/mediadb/largeimg/9284.jpg
2. Profi otvarač za vinske boce http://www.theworldwidewine.com/Wine_humor/why_I_hate_wine/sommeliers_bottle_opener_in_wine_wit.jpg
Najgori:
Test za rano utvrđivanje pola deteta http://www.mondo.rs/s169036/Porodica/Krvni_test_za_rano_otkrivanje_pola_deteta.html
одприлике :)
Jebote, ja stvarno živim u pizdićima. 'Ladno postoji ljuštilica za krompir?! Kako je dobro :D
A najjace od svega je sto ljustilica za krompir moze da se koristi i za krastavac, tikvice, sargarepu... Definitivno najbolji izum!
Ljuštilica jebe, uzo dve rosfrajne na buvljaku, iste ko što ima Đejmi.
A jel pomenuo neko toalet papir?
A najgori izum po mom misljenju je religija.
najbolji izum - spijunka. ne otvaras vrata kad ne moras.
najgori - vrata bez spijunke.
najbolji, po mom mišljenju- čekić,savršen izum, ne treba ništa da se doda, a ni da se oduzme
najgori, pa šta znam, možda koka-kola ili makazice za nokte xD
Najbolji izum je fiksni telefon po mom mišljenju, jer možeš da pozoveš bilo koga i da kuliraš ako tebe neko zove (još bolje kupiš detektor broja (ne sekretaricu) i javiš se ako vidiš da je neko poznat ko ti znači). A najgori je mobilni jer je tu teže kulirati kad te neko zove non-stop petnaest minuta, da ne pričamo o konstantnom proveravanju telefona bilo gde da smo, dođe mi da im bacim taj telefon u provaliju.
najbolji je ono govno što ga turiš u struju pa ubija komarce čim uđu u sobu, a najgori je... hm, amerika? :D
Najbolji: Sapun, gramofon i fotoaparat
Najgori: Rijaliti programi
e i ja sam pomislila gramofon! jebote, narežeš neke linijice na to i metneš iglu i ono stvara muziku!
najbolji - identifikacija pozivnog broja. mogu opušteno da se ne javim ako je neko sa kim ne želim da pričam.
najgori - brushalter. jebeno mrzim ta govna!
Zbog tvojih problema nekome je puno srce ako me razumeš lolo
Najbolji izum - Nikola Tesla
Najgori izum - religija
Za najgori izum bih se složio da je religija, ali mislim da ga je pretekla Kosovo je Srbija parola. Jednostavno mi se toliko smučilo da slušam i gledam ljombere koji to shvataju absolutno pogrešno, i kurče se time. Prezirem.
A najbolji izum.. Hm, wc papir.
AMIN!
Najgori - vestacka inteligencija.
Najbolji: nauka
Najgori: religija
Hehe. Necu vise da gledam ovu temu.
Najbolji: diktatura
Najgori: internet