Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Care zašto si toliko fasciniran bliskim istokom i Islamskim kozojebačima.
+1389
Zanimljivo može biti to što Car piše, ali ga mnogo razvuče brate.
Pogubim se odmah na početku.
@Јан Скшетуски
Тешке речи, Јане, за некога чије презиме је турско.
Jašta je. Prosto se vidi taj Arapski gen. Nizak stas, tamna koža, čupava kosa pravi sam Turčin.
Jevrejčino jedna
I ja se ne osećam pametno da se udostojim da napišem nešto na ovoj temi, ali sam svakodnevno ovde i kradem, doduše ne koristim za muvanje Lemaja nego za poklapanje šesdesetoplusgodišnjaka kad malo popiju pa počnu da se grudvaju medjusobno.
Svako je dobar u nekoj oblasti koju voli i koja mu ide. Ako je znanje moć, onda je Car među moćnijima ovde.
ja volim istoriju ali znanje istorije je najnebitnije i najneupotrebljivije znanje ikad, realno, sasvim ok dodje kao neki hobi, onako da citas za sebe a ne da bi
car automat za nebitne istorijske dogadjaje
Није сваки историчар Србин, али сваки Србин мисли да је историчар
Ovo kad čujem kosa mi se na glavi digne.
Ma znam i meni se sere kapiram
Care sta mislis o knjizi Dejana Ristića "Mitovi srpske istorije“
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=557879758059617&id=100015127939147
Inače se ne zanimam previše za istoriju i generalno sam rusofobčina, ali krenem juče ovo da čitam i nisam mogao da stanem. Uloga Vol Strit investitora u finansiranju nacističke Nemačke izmedju dva svetska rata, a sa ciljem da se satre rivalski poredak zapadnom kapitalizmu, trend koji se ponovio nebrojeno puta od tada sa mnogim drugim zemljama, a sa Rusijom i dalje traje. I zašto čak ni Rusi ne spominju ove činjenice u predavanju svoje istorije.
Care, ako bi molim te mogao da overiš tačnost ovoga, meni izgleda sasvim solidno. Poduže je malo za čitanje, ali je izuzetno interesantno.
Sve se u istoriji svodi na lovu. Od kada su se još majmuni mlatili toljagama oko toga čije je pojilo i ko je rodjen sa koje strane pomenutog. Što vidimo da je majmunima i danas jako bitno.
nije nikakva tajna da su Jevreji stajali iza nacističke Nemačke, kao i da se nisu preterano cimali oko holokausta...
inace jel moguce da je onaj film odiseja u svemiru 2001 snimana 68. godine....izgleda kao 25 godina mladje
O da, jeste. Kjubrik bogotac.
Нисам читао.
Jelena Anzujska imala 9 godina kada se udala za Urosa I, on imao 22. Ajd sad velikosrBske patrijote...