Istorija

1. Care zašto si toliko fasciniran bliskim istokom i Islamskim kozojebačima.

2. Zanimljivo može biti to što Car piše, ali ga mnogo razvuče brate.

Pogubim se odmah na početku.

3. @Јан Скшетуски

Тешке речи, Јане, за некога чије презиме је турско.

4. Jašta je. Prosto se vidi taj Arapski gen. Nizak stas, tamna koža, čupava kosa pravi sam Turčin.

5. kolko god iritantno bilo sto ne sme niko nista da napise na ovoj temi osim cara, ovakvi tekstovi me obogate kontam da mogu da smuvam bilo koju ribu posle ovako neke stvari sto procitam....cim se na neku recenicu vratim da je procitam, ako nisam iz prve skontao, znam da je tekst kvlt

I ja se ne osećam pametno da se udostojim da napišem nešto na ovoj temi, ali sam svakodnevno ovde i kradem, doduše ne koristim za muvanje Lemaja nego za poklapanje šesdesetoplusgodišnjaka kad malo popiju pa počnu da se grudvaju medjusobno.

6. I ja se ne osećam pametno da se udostojim da napišem nešto na ovoj temi, ali sam svakodnevno ovde i kradem, doduše ne koristim za muvanje Lemaja nego za poklapanje šesdesetoplusgodišnjaka kad malo popiju pa počnu da se grudvaju medjusobno.

Svako je dobar u nekoj oblasti koju voli i koja mu ide. Ako je znanje moć, onda je Car među moćnijima ovde.

7. ja volim istoriju ali znanje istorije je najnebitnije i najneupotrebljivije znanje ikad, realno, sasvim ok dodje kao neki hobi, onako da citas za sebe a ne da bi

za poklapanje šesdesetoplusgodišnjaka kad malo popiju pa počnu da se grudvaju medjusobno.

8. car automat za nebitne istorijske dogadjaje

9. Није сваки историчар Србин, али сваки Србин мисли да је историчар

10. ja volim istoriju

Ovo kad čujem kosa mi se na glavi digne.

11. Ma znam i meni se sere kapiram

Care sta mislis o knjizi Dejana Ristića "Mitovi srpske istorije“

12. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=557879758059617&id=100015127939147

Inače se ne zanimam previše za istoriju i generalno sam rusofobčina, ali krenem juče ovo da čitam i nisam mogao da stanem. Uloga Vol Strit investitora u finansiranju nacističke Nemačke izmedju dva svetska rata, a sa ciljem da se satre rivalski poredak zapadnom kapitalizmu, trend koji se ponovio nebrojeno puta od tada sa mnogim drugim zemljama, a sa Rusijom i dalje traje. I zašto čak ni Rusi ne spominju ove činjenice u predavanju svoje istorije.

Care, ako bi molim te mogao da overiš tačnost ovoga, meni izgleda sasvim solidno. Poduže je malo za čitanje, ali je izuzetno interesantno.

13. Sve se u istoriji svodi na lovu. Od kada su se još majmuni mlatili toljagama oko toga čije je pojilo i ko je rodjen sa koje strane pomenutog. Što vidimo da je majmunima i danas jako bitno.

14. nije nikakva tajna da su Jevreji stajali iza nacističke Nemačke, kao i da se nisu preterano cimali oko holokausta...

15. inace jel moguce da je onaj film odiseja u svemiru 2001 snimana 68. godine....izgleda kao 25 godina mladje

16. O da, jeste. Kjubrik bogotac.

17. Care sta mislis o knjizi Dejana Ristića "Mitovi srpske istorije“

Нисам читао.

18. Jelena Anzujska imala 9 godina kada se udala za Urosa I, on imao 22. Ajd sad velikosrBske patrijote...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.