Istorija

1. care to na avataru ti nije kobi brajant nisi u toku

2. Ја и даље не верујем да се Боља онолико исцимао да напише хрпу глупости лол

3. Ја и даље не верујем да се Боља онолико исцимао да напише хрпу глупости лол

Дечко јел се дрогираш ти то је буклет др Лазара Прокића из далеке 1941. године

4. danas kod zubara i tu mi prcka nekim instrumentima po zubima nekim sranjima, sat vremena mi brusi onim djubradima, i mislim se kako li je bilo popravljati zub pre 3000 godina hahaha bukvalno bez icega....ili aj do pre 150 godina kad je isto bilo sve sranje ko i pre 3000, znaci nemas masine, a zub se upali i zivac i sve, ne mogu ni da odu da snime zube, nemaju ni ove brusilice cime su ih busili jbt

5. pa samo izvadis kljestima i molis se da se nije inficiralo vrv

6. Pezose to sam razmisljao bukvalno za svaku intervenciju nezavisno od dela tela. Tipa znam da je moja baba vadila slepo crevo na zivo. A zamisli tek neke zajebane intervencije, otvoreni prelomi, rupe od oruzja, amputacija udova. Jezivo

7. Занимљиво брате, баш волим да гледам ове старе снимке, рецимо први пут уживо видим Арчибалда Рајса. Али срећом, ни ово никог не занима.

8. Мислим не уживо, лоше сам се изразио, мислио сам на снимку.

9. Postea in inferis reginam vidi. Non femina sed umbra erat, nam post fugam meam se occiderat. Vidit me sed nihil dixit, neque me salutavit. Olim ad inferos demigravero; ego quoque umbra ero; tum regina mihi, spero, veniam dabit.

после тога сам међу мртвима краљицу видео. не жена већ дух бејаше, после мог бега убила се. видела ме али ми није рекла, нити ме поздравила. једном и ја до мртвих идем; ја такође дух постаћу; тада краљица мени, надам се, опрост даће.

требало ми је неко време да преведем ал кад сам успео баш сам се разнежио. прелепо јел да. у питању је прича о енеји и дидони из његове перспективе.

10. Одакле је ово?

11. јел знаш да не знам, нашао сам на неком рандом старом папиру. гуглао сам нешто по фрагментима, ал ме одведе нешто на вергилија и тако радном и нигде није овакав цео текст него само баш мали делови се јављају.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.