Care je l istina da je na santi leda o koju se razbio Titanik plutalo ne znam koliko Eskima, koji su tom prilikom poginuli? Negde sam to pročitao kao klinac, mislim da su dečije novine bile u pitanju.
То је наратив који су 1990-их покренули алтернативни медији.
Pa ti rece odbrojavas dane, sve se nesto ceka a nikako da se desi... zbog toga te pitam. Zaista me zanima sta se bitno desilo od kad je Bajden postao predsednik?
I kako komentarises da je Tramp obezbedio vakcine za svoje stanovnistvo?
NE LAŽI DEBILKO MALI NE LAŽI DA TI GLAVU NE OTKINEM I ZGUŽVAM KO LIMENKU PIČKO MALA BOLESNA SVE TI JEBEM KRVAVO
Baba mu kupila brt
То је наратив који су 1990-их покренули алтернативни медији.
Hahaha plutalo 10 eskima i 4 foke da
Eskimi. Jebote... A ja se žalim nešto
Haha ali Car navukao na sebe bedu da mora znati sve sto se dogodilo pre drugog svetskog rata, nevezano za oblast kojom se bavi i poznaje.
Tipa, gospodine Murinjo, da li j tacno da je levi Bek Sefild Venzdeja iz cuvene generacije 1876 jebo svastiku u cmar?
Biće dobro plaćen za to i jebaće studentkinje jednog dana, a ti ćeš otprilike da završiš na socijali
Неком је то беда, другоме је задовољство.
Bismillah, Care
A sta rade eakimi koji kurac na 20 metara leda na sred okeana jbt?
Plutaju
odcepili se od Grenlanda :D
Ima li na ovoj temi išta o Tatarima? Care ako čitaš molio bih da napišeš detaljno sve što znaš o Ta(r)tariji, hvala unapred.
Ma pusti ti Tatare, nego sta ima novo u Americi? Ima li nekih novih dojava? I dalje se nista bitno ne desava.
Haha glupane glupi
No offense ali slepom može samo brajeva azbuka pomoći da čita
Ja ne znam da pišem brajevom azbukom
I nemoj mi zstrpavati temu pitam još jednom neka se jave pametni i načitani ljudi sa znanjem o Tatarima
Pa ti rece odbrojavas dane, sve se nesto ceka a nikako da se desi... zbog toga te pitam. Zaista me zanima sta se bitno desilo od kad je Bajden postao predsednik?
I kako komentarises da je Tramp obezbedio vakcine za svoje stanovnistvo?
Tatari su jedan Mongoloidno-turski narod.
The end.
Teraj se u pičku materinu sa tim dad humorom liče daviš jako