Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
NE LAŽI DEBILKO MALI NE LAŽI DA TI GLAVU NE OTKINEM I ZGUŽVAM KO LIMENKU PIČKO MALA BOLESNA SVE TI JEBEM KRVAVO
Baba mu kupila brt
То је наратив који су 1990-их покренули алтернативни медији.
Hahaha plutalo 10 eskima i 4 foke da
Eskimi. Jebote... A ja se žalim nešto
Haha ali Car navukao na sebe bedu da mora znati sve sto se dogodilo pre drugog svetskog rata, nevezano za oblast kojom se bavi i poznaje.
Tipa, gospodine Murinjo, da li j tacno da je levi Bek Sefild Venzdeja iz cuvene generacije 1876 jebo svastiku u cmar?
Biće dobro plaćen za to i jebaće studentkinje jednog dana, a ti ćeš otprilike da završiš na socijali
Неком је то беда, другоме је задовољство.
Bismillah, Care
A sta rade eakimi koji kurac na 20 metara leda na sred okeana jbt?
Plutaju
odcepili se od Grenlanda :D
Ima li na ovoj temi išta o Tatarima? Care ako čitaš molio bih da napišeš detaljno sve što znaš o Ta(r)tariji, hvala unapred.
Ma pusti ti Tatare, nego sta ima novo u Americi? Ima li nekih novih dojava? I dalje se nista bitno ne desava.
Haha glupane glupi
No offense ali slepom može samo brajeva azbuka pomoći da čita
Ja ne znam da pišem brajevom azbukom
I nemoj mi zstrpavati temu pitam još jednom neka se jave pametni i načitani ljudi sa znanjem o Tatarima
Pa ti rece odbrojavas dane, sve se nesto ceka a nikako da se desi... zbog toga te pitam. Zaista me zanima sta se bitno desilo od kad je Bajden postao predsednik?
I kako komentarises da je Tramp obezbedio vakcine za svoje stanovnistvo?
Tatari su jedan Mongoloidno-turski narod.
The end.
Teraj se u pičku materinu sa tim dad humorom liče daviš jako