Istorija

1. zanimljivo kako je sve krenulo sa pusenjem u ukrajini, cuj teroristi upali na neki tamo festival i naljutili netanjahua do ove mere, gle kakve osvete ajmo izgenocidisati kozojebe brze bolje sve uz usa podrsku. stae skoro bilo sud u hagu konfirmovao moze se nastaviti sa operacijom samo malo manje sa genocidasenjem.

vreme je da sorosevska guja dobije po njonji kuva se

2. oh noooo soros podrzava hamasovce naci radi protiv rotsilda maiku mu
    https://lat.rt.rs/svet/58488-soros-hamas-podrska/

3. Znate ono kad je onaj vladar Mansa Musa išo kao kroz Afriku i delio zlato šakom kapom pa napravio hiperinflaciju, sad se nešto zamislih da li je postigao da sretne i porazgovara sa 150 ljudi za dan kao čika bulja

4. takodje cara ako ne mrzi ili ako zna ista vezano za hitlerovo jevrejsto i koristenje jevreja u ww2 kao osveta askenazija ostalim jevrejima koliko je uopste legitimno posmatrati ww2 kroz jevrejsku prizmu

Нисам сигуран на шта мислиш. У принципу Хитлер је проглашен у медијима за Јевреја на основу нагађања о његовом пореклу, не верујем да је заиста имао јеврејске корене - а и да јесте, то није много битно за његов развој.

Што се тиче груписања, нису ни сви Ашкенази заједно ни уједињени. На Западу постоји нека погрешна перцепција да сви Јевреји (или макар сви Ашкенази) апсолутно раде уједињено и без икаквих трзавица, што не може бити даље од истине.

daj neku zanimljiviju temu od konflikta peškiroglavaca za bukvalno najveću govnurdu od razjebane peščane teritorije na čitavoj planeti oko toga ko će moći na njoj neometano da jebe koze

tipa voynich manuscript ili kukuruzi na roslinskoj kapeli itd itd

Не дам.

jedino što ovima preostaje je da sukob produže u nedogled kako bi opstali, i pretvore sve što mogu u prah i pepeo kako bi što skuplje prodali kožu zarad poniženja koje su doživeli, i ostali zapamćeni u istoriji ne kao nesposobni lopovi i kriminalci, već nekakvi borci osvetnici ratnici nešto.

И најбитније, да увуку САД у регионални рат како би САД морале њих да ваде из гована упркос жељи да се овај пут не мешају. Отуд и ова драма око реке Литани, и Дамаска, а богами и напад у Керману делује сумњиво.

E cekaj, Juga prekinula '67 diplomatiju sa Izrealom, a ovamo Tito pomogao da se Izrael naoruza i da oruzje ide nasim brodovima tamo, pa mu americki Jevreji kupili onog Rolsa sto i dalje stoji u kasarni garde na Dedinju?

Различите фазе су у питању. Југославија је до 1948. пратила совјетску линију и тада је подржавала јеврејски покрет. Од 1948. долази до разлаза са СССР, а и Израел прави заокрет ка Западу, због чега су односи захладнели. Од 1967. долази и до коначног разлаза. Југославији је више одговорало да гради добре односе са остатком Блиског истока, поготово што је то давало економске и друштвене бенефите (економска сарадња са неразвијенијим земљама плус солидарност са арапским светом).

stae skoro bilo sud u hagu konfirmovao moze se nastaviti sa operacijom samo malo manje sa genocidasenjem.

Руку на срцем, изненађујуће је да је и оваква пресуда донета, мада ће је Израел искулирати, а одлуку о казни може донети само СБУН (значи ништа од тога).

oh noooo soros podrzava hamasovce naci radi protiv rotsilda maiku mu
    https://lat.rt.rs/svet/58488-soros-hamas-podrska/

Свако ко се не пријави у Цахал сам је суштински једнак са Хитлером, то је опште познато.

5. Znate ono kad je onaj vladar Mansa Musa išo kao kroz Afriku i delio zlato šakom kapom pa napravio hiperinflaciju, sad se nešto zamislih da li je postigao da sretne i porazgovara sa 150 ljudi za dan kao čika bulja

haha cika bulja, traditions

btw neki influenser u ceskoj bacao pare iz helikoptera, nije izazvao hiperinflaciju ali je usrecio min 150 ljudi taj dan

6. не верујем да је заиста имао јеврејске корене

Postoji ona priča da je hićina keva radila u nekoj jevrejskoj kući kao služavka, što je ovog baš bolelo. Možda je ona tamo imala loš tretman, ne znam, uglavnom, tvrde neki da ih je tu omrznuo do srži. Postoji i ono groblje što je još u početku rata sravnio sa zemljom, bez ikakvog objašnjenja, gde su bili porodični grobovi tih ljudi. Ajd probaću da ti potražim to.

7. И најбитније, да увуку САД у регионални рат како би САД морале њих да ваде из гована упркос жељи да се овај пут не мешају. Отуд и ова драма око реке Литани, и Дамаска, а богами и напад у Керману делује сумњиво.

Au pa ne znam Care baš za ovo, njima tek odgovara da ovaj konflikt traje što duže, idi pogl. izveštaj od pre par dana koliko milijardi su izmuzli od oružja prošle godine. Ekonomija im je baš ojačala, naravno, jer počiva na sukobima i ratnoj vojnoj industriji. Blinken je Jevrejin, masa drugih uticajnih političara i veleposednika tamošnjih takođe. Mada zagovaraju to rešenje dve države sad, to ne razumem nikako, no - iz mog ugla, a možda i grešim, čini mi se da ta grupa tamo gleda da dobije na neke mišiće izbore i odstrani Trampa iz politike, kako bi taj konflikt mogli posle na miru da razvlače što je duže moguće. Ne ginu oni tamo, a donosi lovu jbg.

Takođe, moraju naći način da sabotiraju Iran tamo na svaki mogući način, jer i ovi su poprilično ojačali i predstavljaju realnu pretnju po region u nekoj bližoj budućnosti. Viđećemo. Za sad mi se čini da ne hendluju baš najbolje.

8. hitlerova bakuta je valda bila spremacica kod rotsilda gde je dobila polujevrejsko kopile njegovog caleta ta linija

hitler rotsild kopile bukv

evo ima na bicute od 14:10 sve lepo objasnjeno nadovezuje se i stvaranje izraelske drzave

https://www.bitchute.com/video/hqpltSFFMiiH/

9. Ne znam ali bilo je tu svega, muka, beda, sirotinja, ne zna se ko mu je deda zapravo, masa neke dece preminula od kojekakvih boleština, ovaj bio ružan, netalentovan, bez kapitala i perspektive itd.

10. evo ga

https://en.wikipedia.org/wiki/D%C3%B6llersheim

selo hitlerove babe koje mejmun spalio da se ne bi znalo da je kopile

sa wiki

Подручје општине обухватало је оближњи заселак Стронес , где је 1837. године Алојз Хитлер , отац Адолфа Хитлера , рођен као ванбрачни син локалне сељанке Марије Шиклгрубер (1795–1847).

od babe kurve i tate gejca

11. Cveta mi se čvabalo baš ko je bila hitlerova baba i okle mu ćaća

12. Bukv zato nisi ni svecan sta ti soros radi na dnevnoj bazi nego bi da postanes evropljanin

13. Caro nek mi radi sta hoce soroccc ja hocu samo da vozim kabryyyo i zivim ćivoooot

14. Prodao bih bulju djavolu samo da mi bude
    B A NJ A
    A
    NJ
    A

15. Ne želiš ti da voziš kabrio, ti želiš ono što soroš očekuje od tebe da želiš.

16. ma melk svi zelimo isto, zdravlja i brda love nema soros veze s tim, to je htio i prahistorijski covjek samo on nije imao novac pa je zelio brda krzna i bobicastog voca lol

17. Ove noći, moje plidu luduje
    U kabriu, s drugom gojom lumpuje
    Sorosu bi dušu dao za merak
    Ja ga volim što je usa zanesenjak

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.