Prijava

Ajde pitaj tog iz prve ruke kako se placa roba na veliko, pitaj koliko tek veliki imaju fore "na odlozeno", kako je miskovic placao i niko se nije bunio, i slicno. Da li su sami pristali do tada da cekaju pare, etc. Jedino ti kad odes u prodavnicu placas odma i u kesu. Mrzi me da se objasnjavam.

I pitaj da li su oni napravili sranje ili banke, pa onda dobavljaci popenili jer su skontali da ako ode sve u kurac (a vrlo verovatno hoce, mada ocekujem da se proda sve sto ima racun neko da kupi, podrzavi ono sto ne moze, i sl) prvo ce se naplatiti banke a za njih ce ostati kurac. I zato su popenili. Sto ne blokiraju agrokor na osnovu potrazivanja? Zato sto onda ne bi dobijali nove porudžbine a dobar deo njih se oslanja previse na agrokor. I sami bi sebi oucali u glavu. A od kad je Ramljak na celu placa se redovnije, ali je problem sto ce mnoga potraživanja ostati nenaplativa.

I da, ako krene prodaja prva ce biti prodata Jamnica, msm da ce Koka Kola kupiti, necmora da znaci je l tako, ali me ne bi cudilo, cak za očekivati je to.

Objašnjavao bih kako je konzum zapravo najveci problem, kako vucko nije nista zabranio, kako je vucko orilicno glup, ali voli da se sve pita, i kako smo mi u stvari videli od drugih da zabranimo izvlacenje novca iz srb, mrzi me...

Necu se vise udubljivati u temu.

Brate, ja sam lično zadužen za KA objekte, među njima i Merkator s.

Ali dobro, prihvatam i tvoje mišljenje.

Znaci pouzdan si istorijski izvor

Једите говна с дневном политиком.

+1

Ајмо шпанци браћо распадајте се

Један Мркаљев скеч:

Хајнрих вториј (други, прим. Мркаљ) хотјаше један пут у лов изјашити, пак запита својег дворног астронома, хоће ли време лепо бити? Дворни астроном одговори: Може Ваше Величество сигурно у лов изићи. Неколико коракљаја изван града срете Краљ једног земледјелца, који магарца пред собом тераше. Хоће ли време лепо бити запита краљ. - Неће милостиви Господине, одговори земледјелац, но највише до 1/4 часа хоће кише бити. Од куд ти то знаш? запита краљ. Јер мој магарац уши спушта, отвјешта (одговори, прим Мркаљ) землеђелац. Краљ, и дружство насмејаше се, и отидоше. Лов започе, и једва 1/4 часа пређе, ал се пљусак спусти. Краљ разкајавши се, што земледјелца послушао није, како кући дође, дворног астронома отера, и на место његово магарца постави.

Обаче (међутим, прим. Мркаљ) мени се види, да Хајнрих у тому добро поступио није, ибо преимуштество (привилегија, прим. Мркаљ) ово и друге магарце тако је возгордило, што они и у проче (друге, прим. Мркаљ) службе утурати се тражу.

Citao sam glasom Boska Obradovica, vrhunski

Care nisam znao da je Mrkalj bio Nusic pre Nusica.

Мркаљ је био врхунски скечоман, али је био лош у скандинавкама.

Animirani prikaz naše pobede u kosovskom boju!

https://youtu.be/txyqS5yuw30

Care kakvo je tvoje misljenje o Nedicu,treba li ga rehabilitovati

Ono gore je bila pobeda na Kosovu, a evo i poraza uživo.

Vučko je genije, raspisaće referendum, prebaciti odgovornost na "građane", botovi će nadglasati sve i voala, Kosovo je izgubljeno, Vučiću čiste ruke.

B92: Referendum ili izbori? "Građani da odluče o preprekama" http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=02&dd=07&nav_category=11&nav_id=1356147

Mislim, to što nas jebucka u mozak, nije mi smetalo, zaslužujemo to. Genije je za manipulaciju stokom.

Al ovaj potez, ovo već prelazi u jebenu izdaju. Ako mu ovo prođe, da proda Kosovo i zamaže oči svima, zaslužuje Čaušesku scenario minimum.

ne budi glup, nije on doveden da raspisuje referendume vec da izda zemlju

Necu vucko zvanicno priznati kosovo al sve ce ostalo uraditi i predstavice to kao nasu pobedu nesto samo dali a nesto dobili. Sad ide par meseci kuknjave ja resavam ono sto drugi nisu hteli,uzdignute glave idemo napred i ostale manipulacije. Onda izbori dal narod podrzava tu politiku,jer referendum ne sme. I eto kosovo sa vojskom granicama u ujedinjenim nacijama sve ce imati samo eto mi ih necemo zvanicno priznati nego dijalog bg pristina sta god.
Tako da da,bice najljigaviji u istoriji srpske politike ali procice mu jer ovde moze da jebe kako god oce dokle god ima kilo secera i brasno pred izbore.

Pa u ustavu stoji da je Kosovo neotuđivi deo Srbije, ne znam da l bez referenduma može da promeni to?

Dace im sve sto moze da im da podrsku u un,vojska ok sve sve. dobar deo je dao dace jos sta moze,potpisace neki sporazum o normalizaciji bg pristina. Znaci sve ce uraditi al nece potpisati da su nezavisni nego eto tako.
Srecni svi,on,zapad a i kosovo jer su rekli da ne moramo zvanicno da ih priznamo. I procice mu ovo jer su srbi generalno narod bez kicme i obraza

Onda ide u mirnu penziju,zavrsio je zasto je i doveden a nas jase neka nova stranka,mesavina sadasnje ds,sns sta vec i tako sl 20 godina.

nikada nece priznati da je priznao Kosovo

Ustav moze da se promeni uz dvotrecinsku vecinu u skupstini sto ce ova zgadija i odraditi